Meme Estetiği Hasta Yorumları

Cok haklisin, insan ne kadar cok doktorla görüsürse kafasi o kadar cok karisiyor cünkü hepsininde kendine göre iyi gördügü yöntemi öneriyor. Önemli olan kendi istedigini dogru ifade edebilmen... Her sey gönlünce olur insallah CNM, agrisiz sizisiz atlatir diledigin memislere kavusursun...

Güzel haberlerini bekliyoruz :81::81::81:

elif canım mesaj gönderiyorum ama mesaj kutun doluymuş o sebeple gitmiyor.

ya doktor gezmekten sıkıldım,hep bi pürüz oldu aklımda...eser aydogdu güven verdi özellikle kullandıgı protez markası ve yöntemi yüzünden(arion-kas zarı altı)...260 cc dedi ama ben 290 isticem,küçük olmaz umarım...orantılı olur bi problem cıkmaz...göğüslerim simetrik ,eger sekil bozuklugu olursa cok üzülürüm...korkular var tabi,ama hersey güzel olacak diyelim...:90:

inşallah herşey dilediğin gibi olur,sende bizim gibi mutlu olursun.çok güzel bir mutluluk.daha önce içine dolgulu südyenlerimi kesip diktiğim gece kıyafetlerimi ,içindeki o dolguları çıkarıp giydikçe ve muhteşem durduklarını görünce inanılmaz mutlu oluyorum.:KK66:

bi problem mi oldu?

yok canım ben ameliyattan sonra iki defa kontrole gittip 3 haftadır gidemedim,kontrol için gideceğim.ayrıca göğsümün alt kısmında elime hava kabarcığı gibi çıkıntılar geldi.görünüşte bir şey yok dokunca hissediliyor.sanırım onlarda daha silikonun oturmamasından olabilir.

Hmm,önemli bişe diil sanırım..dikiş izlerin ne durumda canım?..memnunsıun di mi herseyden?..ya da beni neler bekliyo ameliyat sonrası?

Hmm,önemli bişe diil sanırım..dikiş izlerin ne durumda canım?..memnunsıun di mi herseyden?..ya da beni neler bekliyo ameliyat sonrası?

dikiş izlerim belli belirsiz çok yakından bakınca belli oluyor.ben o yazdığım şeyden başka bir sıkntım yok ,beki oda bir problem bile değildir.ben kolay atlattım canım.ameliyatın 2 .günü yolda geçti.3.günü buradan yazmaya başladım,yani dayanamayacağım ağrılarım olmadı.ilk gün oda ameliyatını olduğun gün oluyor ağrıların.tabii herkeste farklı olabilir,zaten bu ameliyat. çok kolay atlatmayı beklemiyor kimse ameliyata gireken.çok fazla gerginlik hissi varya o insanı rahatsız ediyor ama bir hafta sonunda oda azaldı benim .şu anda çok rahatım.inşallah sende rahat atlatırsın.

Arkadaşlar eser hanıma gittiğiniz de lokal anesteziyle silikon değiştirebilirmiymiş diye sorar mısınız?

ben eser hanıma bunu sormuştum çünkü sezeryanla doğumumu da epidural ile yaptım ve çok rahattı o yüzden ve narkozdan korktuum için bu yöntemi kullanıp kullanmadıını sormuştum o da kullanmadıını çünkü ameliyat esnasında en ufak kas hareketinin sıkıntı yarattıını sölemişti

öncelikele herkeze selamlar mutlu günler diliyorum ameliyat olanlara gecmiş olsun :) bende eser hanımı arastırdım konustum temmuz ayında olucam ramazanı amelıyatlı gecırım dıe:) bana cok iyi moral verdiniz .. yazdıklarınızla aklımdaki sorunlarda tamamen kayboldu :) :KK3:

selam arkadaslar eser hanımla görüşmeye gıttım önumuzdeki hafta ameliyatım olcak. bana meme ucundan yapıcak yaklasık 290cc 310 arası :) hadi hayırlısı....:KK74:

herkeze selamlar.... arkadaslar bende 2,5 hafta önce eser aydogdu tarafindan gögus buyutme ameliyati oldum. cok rahat gecen bi ameliyatti. bu operasyonu dusunen arkadaslara eser hanimi tavsiye ediyorum.

herkeze selamlar.... arkadaslar bende 2,5 hafta önce eser aydogdu tarafindan gögus buyutme ameliyati oldum. cok rahat gecen bi ameliyatti. bu operasyonu dusunen arkadaslara eser hanimi tavsiye ediyorum.

çok geçmiş olsun canım ,ameliyatının istediğin gibi geçmesine sevindim.darısı tüm isteyenlerin başına

Herkese Merhaba,
KK yı çok yeni tanıdım ben yaklaşık 1 ay önce göğüs büyütme ve lipo ya karar verdiğim zaman doktor arayışına girdim ve internette önce forumları tarattım.. En iyi yorumlarıysa hep burada okudum. Eser hanımada yine sizlerin yazdıklarıyla karar verdim. 27 eylülde Estethica da Eser Aydoğdu'ya meme büyütme ve göbek-bel bölgesinden yağ aldırma ameliyatı oldum. Ameliyatım tam 4 saat sürdü ama bana sorarsanız bir saniyelik birşeydi. :) Ön görüşmede boyum 1.60 ve kilom 56 ölçülerini baz alarak ortalama 260-270 cc takarız diyen Eser hanım 275 cc mentor marka yüksek profil silikonu kas zarı altı yöntemiyle memelerime yerleştirdi. :)...Ameliyat sonram rahat geçti..Geceyi uyuyarak geçirdim, ertesi sabah direnlerim çıkarıldı ve 5 gün sonra görüşmek üzere evime çıktım. İki küçük çocuğumla yavaş yavaş normal hayatıma geri döndüm. 5 gün sonra göğüs bandajlarım çıkarılınca iyice rahatladım ve hemen avm gezmelerine başladım. 7. gün kızımı artık okula ben götürebiliyorum. Yapmakta zorlandığım tek şey küçük oğlumu kucağıma alamamaktı, bana doğru geldikçe onu yavaşça uzaklaştırmak zorunda kaldım :KK43: Ama bunun nedeni göğüslerim değil, yağ aldırmadan dolayı karnım ve belimin ağrımasıydı. 2 kilo yağ çekilmişti bel bölgemden ve simitlerim hemen kaybolmuştu çok mutluydum, yıllardır onlarla yaşamaktan çok sıkılmıştım :). Şu an 20. gündeyim..Belimde uyuşukluk devam ediyor, göğüs ucumdada ara ara hafif sızı oluyor, onun dışında herşey normal. Zaten Eser hanım ikisininde tamamen normale dönmesi için 3 ay geçmesi gerek demişti.
Son olarak şunu söylemeliyim. Eser hanımı araştıran arkadaşlar hiç düşünmeyin direk gidin ve ameliyatınızı olup şu güzelim sonbahar havalarında iyileşmeye bakın, sonrada herşeyi unutun. ben öyle yapıyorum :) Bu arada Eda hanımıda yazmadan geçmeyeceğim. Eser hanımın yardımcısı ve çok pozitif, güzeryüzlü, sorun çözen ve sizi harika motive eden biri...
Yazdıklarımla birazcık yardımcı olabilirsem sizlere ne mutlu bana..
Sevgiyle kalın

Arkadaşlar 26 nisan yani yarın gögüs büyütme ve karın germe ameliyatı oluyorum.Burda hepinizin yazdıkları paylaşımları çok faydalı oldu.Doktor seçerken karar verirken çok cesaret aldım.
Şimdi ameliyatı 1 kala yazmassam olmaz diye düşündüm.Şu an malum heyecan dorukta.İkiz dogum yapmıştım karın bölgesinde malum deri fazlası var.Gögüslerde zaman aşımına ugradıgı için ikisi bi arada olup bitecek inşallah.
Neticeleri ve süreci sizlerle paylaşmaya devam ederim.Herkese kendiniyle barışık bedenini sevgıyle kutsadıgı günler diliyorum.

Burda ve diger tüm başlıklarda yazan. emek veren .paylaşan herkese sonsuz teşekkurler.iyiki varsınız.
Doktorumu güveniyorum çok güzel olacagını düşlüyorum. şimdilik sevgiyle kalın.
:KK1:

Not:klavyemde virgül tuşu bozuk aradakı noktalarımı virgüle sayın:)

selam kızlar bende 1 hafta önce eser hanıma ameliyat oldum göğüslerim çok güzel ve doğal oldular,daha önce çok araştırdım hasta yorumları falan daha sonra bir kaç doktorla görüştüm ve eser hanıma karar verdim çok güvenerek yaptırdım ve iyi ki yaptırmışım..

X