Meme dikletirme, Karn germe, Bel-Bacak Liposakn (Kombine Ameliyat) yaptrdm!!

Tatlıkezban nıcklı arkadasım Merhaba,
aynen senın amelıyatlarından olmak ıstıyoorum,su ankı son durumun nasıl,hersey yolunda mı?bu kombıne amelıyettan kac gun sonra ıse donebılırım sence? masabası ısım..su an bır sıkıntın var mı?
ve eger mahsuru yoksa kac lıraya mal oldu bu ıs?

karin germe konusunda yardim edin cok korkuyorum yasayanlar biraz anlatsin.forum da kimseyi bulamiyorum nerde bu millet
kaydirigubbakcemile3

aynen ben de bunun peşindeyim,
ameliyat şartları,
iyileşme süreci,
doktor ve ücret konusunda araştırmadayımm,
birileri açıkça yazsa yaa..

Bende burdakilerini çok zor buldum arkadaşlar..Araştırmalarım sonucunda nebil bozdoğanı buldum..görüştüm haftaya mini karın germe oluyorum..cuma günü başka doktorlarda buldum ama nebil beyi daha tecrübeli buldum..mail atarsanız hemen cvp.veriyor..randevu alıp görüşüyosunuz..muaynanesinde gördüğüm kadarıyla hasta sayısı fazla..

arkadaşlar liposuction dan sonra masaj yapmadınız mı? yaptıysanız nasıl yaptınız yani ovalayarak mı? krem losyon veya merhem sürdünüz mü?

Merhaba arkadaşlar;
3 gün önce meme dikleştirme, bel- bacak bölgesine liposakşın ve karın germe ameliyatı yaptırdım. İkili ameliyat olan var sanırım sitede ama 3 ameliyatı aynı anda olan biri olarak sizlere bilgi vermek istedim. Öncelikle çatlamaya müsait kötü bir cildim var, geçirdiğim hamilelik sonrası, göğüslerim sarktı, karın derimin alt taraflarında geniş geniş çatlaklara sahip olmuştum. Bunlar hamilelik geçiren çoğu kadının yaşadığı şeylerdir eminim. Ayrıca olabildiğinde diyet ve egzersize rağmen karın derim toplamamış sezaryan izimin üzerine yığılmıştı, bacak yanlarımda da gençkızlığımdan beri ne kadar kilo verirsem vereyim kaybolmayan yağ topakları. Gittim doktorumla konuştum, bel ve bacak yanlarında ki yağların liposakşınla alınacağını, karında deri çatlakları ve sarkmalarla berber karındaki kasların ayrıştığını, bu yüzden karın germe yapmadan düz bir karna sahip olamayacağımı söyledi. Memelere gelince eskiden 85 beden süper dik, süper güzel olan memelerim, karnıma doğru yer değiştirip, vücudumun en güzel yerinin bozulmasının depresyonunu yaratıyorlardı. Neyse ameliyata karar verildi, günümü aldım ve 3 gün önce ameliyatımı oldum. Şu andaki durumum ne mi? Memelerin etrafında bandaj, üstünde sporcu sütyeni takılı, meme altından dizlerimin altına uzanan korse var üzerimde . Ameliyattan bir gün sonra memelerinden sarkan hortumlar alındı, bugün sabahta karın germe ameliyatıma ait hortumlar alındı. Şu anda karın germe ameliyatı beni en zorlayan kısmı işin. Meme ve liposakşın ağrısını neredeyse hissetmiyorum artık, ağrı kesiciler büyük ölçüde engelliyor ağrıyı. Ancak halen doktorumun isteği üzerine hafif eğik yürüyorum, bu da acayip bel ağrısı yapıyor, düzelip yürüyeceğim günleri dört gözle bekliyorum. Sorularınız olursa cevaplarım.Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kendini sifirlamissin seninle konusmam gerek

MERHABALAR
BEN SEZERYANLE İKİ DOĞUM YAPTIM .İLK DOĞUMUMDA İÇ KANAMA GEÇİRDİĞİM İÇİN BİR KEZ DAHA AMELİYATA ALINDIM.TÜM BU AMELİYATLAR VE KİLO ALMAM SONUCU KARNIM SARKIKTI.DOKTORA GÖSTERDİM KARNIMDA FITIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
FITIK AMELİYATI İLE BERABER KARIN GERME AMELİYATI YAPILMASI GEREKTİĞİNİ DE SÖYLEDİ.BEN AMELİYATTAN ÇOK KORKUYORUM.BİRDE DR AMELİYATTAN SONRA 3 HAFTA KORSE TAKILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.BU KORSE NASIL BİR KORSE BİLEN VARMI?HANİ AMELİYAT SONRASI AĞRILARI AZALTMAYA YARDIMCI OLUYORMU,TUVALETE GİTMEYE ENGEL OLUYORMU FALAN?HERŞEYİ MERAK EDİYORUM AÇIKÇASI :KK43:((,
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HERKESE aklinialirimsmile

Merhaba arkadaşlar;
3 gün önce meme dikleştirme, bel- bacak bölgesine liposakşın ve karın germe ameliyatı yaptırdım. İkili ameliyat olan var sanırım sitede ama 3 ameliyatı aynı anda olan biri olarak sizlere bilgi vermek istedim. Öncelikle çatlamaya müsait kötü bir cildim var, geçirdiğim hamilelik sonrası, göğüslerim sarktı, karın derimin alt taraflarında geniş geniş çatlaklara sahip olmuştum. Bunlar hamilelik geçiren çoğu kadının yaşadığı şeylerdir eminim. Ayrıca olabildiğinde diyet ve egzersize rağmen karın derim toplamamış sezaryan izimin üzerine yığılmıştı, bacak yanlarımda da gençkızlığımdan beri ne kadar kilo verirsem vereyim kaybolmayan yağ topakları. Gittim doktorumla konuştum, bel ve bacak yanlarında ki yağların liposakşınla alınacağını, karında deri çatlakları ve sarkmalarla berber karındaki kasların ayrıştığını, bu yüzden karın germe yapmadan düz bir karna sahip olamayacağımı söyledi. Memelere gelince eskiden 85 beden süper dik, süper güzel olan memelerim, karnıma doğru yer değiştirip, vücudumun en güzel yerinin bozulmasının depresyonunu yaratıyorlardı. Neyse ameliyata karar verildi, günümü aldım ve 3 gün önce ameliyatımı oldum. Şu andaki durumum ne mi? Memelerin etrafında bandaj, üstünde sporcu sütyeni takılı, meme altından dizlerimin altına uzanan korse var üzerimde . Ameliyattan bir gün sonra memelerinden sarkan hortumlar alındı, bugün sabahta karın germe ameliyatıma ait hortumlar alındı. Şu anda karın germe ameliyatı beni en zorlayan kısmı işin. Meme ve liposakşın ağrısını neredeyse hissetmiyorum artık, ağrı kesiciler büyük ölçüde engelliyor ağrıyı. Ancak halen doktorumun isteği üzerine hafif eğik yürüyorum, bu da acayip bel ağrısı yapıyor, düzelip yürüyeceğim günleri dört gözle bekliyorum. Sorularınız olursa cevaplarım.Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Tatlıkezbancım sen tam benim aradığım kişisin bende öyle tek tek uğraşmayı sevmiyorum 2 ay önce gıdı+karın yağı aldırdım bacak yaptıracaktım doktorum çok fazla yağ alamam dedi onu erteledik kısmet olursa Ocak ayında bacak ve göğüs küçültme ameliyatı olucam benim sormak istediğim bacak içi ameliyat sonrası çok ağrılımı benim 2-3 sonra işe dönmem gerekiyorda ona göre izin alıcam yani hem bacak hem meme amaliyatı için sence 2-3 gün dinlenme yetermi bana cevap verirsen çok sevinirm sevgiler

çalışan bir bayanım heyet raporu verir mi doktor? ne kadar dinleniyoruz bu ameliyattan sonra

ah ahh o parayı bende bulsam hiç düşünmeden yaptırırdım
eşimde karışmazdı yanii o beni beğeniyor ama sarkık bi göbek sarkık bi gögüs hiç hoşuma gitmiyo
doğumdan önce manken gidiydim valla
şimdide kilom yok ama ne kadarda olsa kilo verdiğim için iyice sarktı heryer bacaklarımda eskisi gibi
taş değil onlarda saktı bide bendede çok çatlak var göbekte bacakta felan demekki sıkılaşınca gidiyo
ya sürekli hergüb pilates yapıcan sıkılaşsın diye yada hiç uğraşmadan estetik en iyi çözüm
ama bida doğum yapmıcaksan :KK1:
manken gibi kızlar görüyorum içim cıss ediyor ah ulan bende bi zamanlar böleydim diyorum :KK1:

liposaksın sonrası sıslıkler ne zaman ıner bunun ıcın kullanılan ılac var mı?

şişlikler bende 2. haftada bile çoğu indi. doktorumun dediğine göre ilk 6 haftadaki diyet ve spor yürüyüş gibi şişliklerin gitmesinde ve kalıcı sonuç için çok önemliymiş. kombine ameliyatlarda kaç doktor ameliyata giriyor kaç saat sürecek onu da sorun derim.

tatlikezban geçmiş olsun.inşaallah bir gün ameliyat olmak banada kısmet olur:KK1:çünkü bayağı bir ihtiyacım var.bu hamilelikler vücudumu haritaya çevirdi.göğüs,karın,bacak,kalça off offf

Merhaba Kezban; Bende meme protezi ve liposakşın yaptırmıştım 5 hafta önce. Ben de liposakşını duymamıştım , meme acısı duymuştum 1 hafta. Geçmiş olsun:nazar:Umarım çabuk toparlanırsın

slm liposakşın yaptırmışsınız ben de yaptırmayı düşünüyorum memnun kaldınızmı? zamanla aynı eski halınıze dönüldügü söylüyorlar sizde öyle oldumu

X