Meme dikletirme, Karn germe, Bel-Bacak Liposakn (Kombine Ameliyat) yaptrdm!!

29 nisanda 9 saat süren ameliyatımn üzerinden 6 gün geçti.allahıma şükürler olsun Zühtü Demir hocamın tecrübeli ve sihirli ellerine teslim olmanın mutluluğunu yaşıyorum.Daha çok yeni olmasına rağmen maşallah gayet iyiyim.sorusu olan varsa yanıtlarım seve seve.(karın germe göğüs küçültme sırt kol bacak lipo)

geçmiş olsun nasıl oldun?

29 nisanda 9 saat süren ameliyatımn üzerinden 6 gün geçti.allahıma şükürler olsun Zühtü Demir hocamın tecrübeli ve sihirli ellerine teslim olmanın mutluluğunu yaşıyorum.Daha çok yeni olmasına rağmen maşallah gayet iyiyim.sorusu olan varsa yanıtlarım seve seve.(karın germe göğüs küçültme sırt kol bacak lipo)

ARKADASIM su an nasılsın bende 9 mayısta karın ve kol germe yaptırdım herhangı bır sorunum yok ama daha tam olarak şışlıkler ınmedıgı ıcın huzursuzum ne olacak nasıl olacak sen benden once oldugun ıcın su an nasıl durumun merak edıyorum bana yazarsan sevınırım ..

Merhaba arkadaşlar;
3 gün önce meme dikleştirme, bel- bacak bölgesine liposakşın ve karın germe ameliyatı yaptırdım. İkili ameliyat olan var sanırım sitede ama 3 ameliyatı aynı anda olan biri olarak sizlere bilgi vermek istedim. Öncelikle çatlamaya müsait kötü bir cildim var, geçirdiğim hamilelik sonrası, göğüslerim sarktı, karın derimin alt taraflarında geniş geniş çatlaklara sahip olmuştum. Bunlar hamilelik geçiren çoğu kadının yaşadığı şeylerdir eminim. Ayrıca olabildiğinde diyet ve egzersize rağmen karın derim toplamamış sezaryan izimin üzerine yığılmıştı, bacak yanlarımda da gençkızlığımdan beri ne kadar kilo verirsem vereyim kaybolmayan yağ topakları. Gittim doktorumla konuştum, bel ve bacak yanlarında ki yağların liposakşınla alınacağını, karında deri çatlakları ve sarkmalarla berber karındaki kasların ayrıştığını, bu yüzden karın germe yapmadan düz bir karna sahip olamayacağımı söyledi. Memelere gelince eskiden 85 beden süper dik, süper güzel olan memelerim, karnıma doğru yer değiştirip, vücudumun en güzel yerinin bozulmasının depresyonunu yaratıyorlardı. Neyse ameliyata karar verildi, günümü aldım ve 3 gün önce ameliyatımı oldum. Şu andaki durumum ne mi? Memelerin etrafında bandaj, üstünde sporcu sütyeni takılı, meme altından dizlerimin altına uzanan korse var üzerimde . Ameliyattan bir gün sonra memelerinden sarkan hortumlar alındı, bugün sabahta karın germe ameliyatıma ait hortumlar alındı. Şu anda karın germe ameliyatı beni en zorlayan kısmı işin. Meme ve liposakşın ağrısını neredeyse hissetmiyorum artık, ağrı kesiciler büyük ölçüde engelliyor ağrıyı. Ancak halen doktorumun isteği üzerine hafif eğik yürüyorum, bu da acayip bel ağrısı yapıyor, düzelip yürüyeceğim günleri dört gözle bekliyorum. Sorularınız olursa cevaplarım.Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Cesaret dediğin böyle birşey sanırım. geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar 38 yasinda iki cocuk annesiyim yillardir karnimdaki dogum catlaklarindan inanilmaz üzgündüm
2 hafta önce Dr Evren Helvacıya tam karin germe ve meme diklestirme operasyonu ve bununla beraber aşk tutamaçlarima lipo yaptirdim :)
catlaklarim gobek deligimin ustune cikiyordu ve zayif oldugum icin inanilmaz burusuk ve kotu gorunuyordu. Gogsume protez takmamak icin resmen doktorum ikna etti
sonuc harika
ameliyatin ilk saatleri narkozdan uyanma sureci yaklasik 2 saat kadar bir sıkıntım oldu daha sonra her gecen saat daha iyi oldum sanki meme operasyonu hic gecirmemisim gibi hicc agrim olmadi karin bolgemde dikislerim degil ama gogus altimdaki bolumde biraz kas agrim oldu ama inanin dayanilnaz hic bir agri yoktu ameliyat izim yeni olmasına ragmen cok temiz bir cizgi :) onada yaz başı guzel bir dövme yaptiracagim ben bu operasyona bu forumlari okuyarak cesaret ettim simdi bende bu sıkıntıyı ceken bayanlara yardımci olmak icin yaziyorum cok mutluyum 2 hafta oldu bugun motoruma binip karsiya gectim sukurler olsun tüm operasyonum 12 ay taksitle toplam 7 bin lira tuttu

Ben de 15 ağustosta karin germe, meme küçültme ve yanlardan liposuction oldum . Yarın 3 hafta olacak.Hemen hemen dik yürüyorum diyebilirim.meme agrisini hi c hissetmedim.karin onu bastırıyodu çünkü. Bugun regl olunca biraz memelerde sizlama hissediyorum. Ilk 5 gunden sonra her sey daha iyi oluyor diyebilirim.su an ve onesindede tabii tek sıkıntım şu korse.Doktor 3 hafta tamam dedi ama ne kadar takilsa o kadar iyi diyorlar. Bu konuda- yani korse ile ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Mrb bende gögüs dikleştirme ve karın germe ameliyatı aynı anda yaptırdım.bir buçuk ay oldu çok korktum ameliyat sonrası ağrılardan ama korktuğum gibi olmadı .şimdiden iyiiki yaptırmışım diyorum düşünenler için söylüyorum şiddetle öneriyorum:))

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar
Ben de cesur kadınlar grubundayım, burun, silikon göğüs ve karın gerdirme yaptıracağım, kararlıyım. Hepsi bir arada olabiliyor, Cem payaslı ile yarın randevum var Avşar ile de görüştüm, sizin daha düşük maliyetle önerebileceğiniz iyi bir plastik cerrah var mı?
Sizce 3ü beraber çok zorlar mı? Yardımlarınız ricasıyla

Mrb bende gögüs dikleştirme ve karın germe ameliyatı aynı anda yaptırdım.bir buçuk ay oldu çok korktum ameliyat sonrası ağrılardan ama korktuğum gibi olmadı .şimdiden iyiiki yaptırmışım diyorum düşünenler için söylüyorum şiddetle öneriyorum:))

Benimde geri sayim başladi....4 gün sonra neme buýutme jarin ferme ve yanlarda lipo aml olacam... çok ama çok korkuyorum((((((((

Iki ay icersiinde gogus diklestirme ve karin germe ameliyati olmayi dusunuyorum Istanbulda iyi bir cerrah onerebilicek arkadaslaridan tavsiye almaya ihtiyacim var lutfern .

Merhaba bayanlar, ben de 18 Şubat'ta meme küçültme, dikleştirme, tam karın germe ve yanlardan lipo ameliyatı olacağım. Burada yazılanlar bana da büyük cesaret veriyor. Ama yine de biraz tedirginlik var.:44:sizler gibi ben de tecrübelerimi paylaşmak isterim yeri geldikçe...

Arkadaslar bastan sona bütün yorumlarinizi okudum ve şunu soylemek istiyorum hepimiz farkli sehirlerdeyiz ve keske herkes hangi ilde ve hangi doktora gittigini yazsaydi cok faydali olacakmis maliyet konusu ve doktor konusunda cok eksik kalmis tekrar buraya yorum yazacak arkadaslardan rica ediyorum lutfen daha aciklayici yazarsaniz cok mutlu olurum. Ayrica sizin adiniza cok mutlu oldum umarim hep mutlu kalırsınız ♡

Merhaba arkadaşlar;
3 gün önce meme dikleştirme, bel- bacak bölgesine liposakşın ve karın germe ameliyatı yaptırdım. İkili ameliyat olan var sanırım sitede ama 3 ameliyatı aynı anda olan biri olarak sizlere bilgi vermek istedim. Öncelikle çatlamaya müsait kötü bir cildim var, geçirdiğim hamilelik sonrası, göğüslerim sarktı, karın derimin alt taraflarında geniş geniş çatlaklara sahip olmuştum. Bunlar hamilelik geçiren çoğu kadının yaşadığı şeylerdir eminim. Ayrıca olabildiğinde diyet ve egzersize rağmen karın derim toplamamış sezaryan izimin üzerine yığılmıştı, bacak yanlarımda da gençkızlığımdan beri ne kadar kilo verirsem vereyim kaybolmayan yağ topakları. Gittim doktorumla konuştum, bel ve bacak yanlarında ki yağların liposakşınla alınacağını, karında deri çatlakları ve sarkmalarla berber karındaki kasların ayrıştığını, bu yüzden karın germe yapmadan düz bir karna sahip olamayacağımı söyledi. Memelere gelince eskiden 85 beden süper dik, süper güzel olan memelerim, karnıma doğru yer değiştirip, vücudumun en güzel yerinin bozulmasının depresyonunu yaratıyorlardı. Neyse ameliyata karar verildi, günümü aldım ve 3 gün önce ameliyatımı oldum. Şu andaki durumum ne mi? Memelerin etrafında bandaj, üstünde sporcu sütyeni takılı, meme altından dizlerimin altına uzanan korse var üzerimde . Ameliyattan bir gün sonra memelerinden sarkan hortumlar alındı, bugün sabahta karın germe ameliyatıma ait hortumlar alındı. Şu anda karın germe ameliyatı beni en zorlayan kısmı işin. Meme ve liposakşın ağrısını neredeyse hissetmiyorum artık, ağrı kesiciler büyük ölçüde engelliyor ağrıyı. Ancak halen doktorumun isteği üzerine hafif eğik yürüyorum, bu da acayip bel ağrısı yapıyor, düzelip yürüyeceğim günleri dört gözle bekliyorum. Sorularınız olursa cevaplarım.Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Merhaba tatlıkezban hanım, ben 28 yaşındayım kendimi bildim bile kiloluydum fakat sonradan morbit obez oldum.4 senedir diyet ve sıkı bir spor programıyla toplam 120 kilo filan verdim.Üstümden iki insan gitti.Tiroidlerim çok az çalışıyormuş ve insülin direnci hastalığım vardı.Şükür onu atlattık.Şimdi haliyle vücudum korkunç derecede sarktı.Hiç sevgilim olmadı hiç gençliğimi de yaşayamadım.Gerçekten bu durum benim motivasyonumu çok bozuyor.Artık vermem gereken çok az kilom kaldı.Onu da ameliyattan sonra sporla toparlarım diye düşünüyorum.Bende kombine ameliyat olacağım.Göğüs toplatma,karın gerdirme,kol gerdirme üç ameliyatı bir arada düşünüyorum.Kadınlar daha duygusal oldukları için beni anlayabilirler diyorum ve bu yüzden kadın estetik cerrah araştırıyorum.Şimdiye kadar iki isim buldum.Rabia Haydin ve Aylin karanlık.Siz bana ameliyat hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz?Bir de doktorunuzun adını verebilir misiniz? Forumdaki ameliyat olmuş tüm kadınlardan yardım istiyorum.Benim için bu ameliyat çok iyi olacak.Çünkü artık zayıflasam bile kendime güvenimi toparlayamıyorum bir türlü.Şimdiden hepinize teşekkür ederim...

merhaba arkadaşlar izmirde kombine olan varmı varsakaç paraya maloldu yazarmısınız görüşürüz:KK14::KK14::KK16::KK3::emir_bebek::KK20::21::KK23::KK22::KK19::KK37:

X