Meme dikletirme, Karn germe, Bel-Bacak Liposakn (Kombine Ameliyat) yaptrdm!!

ya bende doğumdam sonra (2.dogum) karın gerdirme düşünüyorum karnım berbat durumda ama sanki adana mersin bu konuda uzman yok... bütün uzmanlar istanbuldaymış gibi sanki ama oralara nasıl gidecem bilmiyom. neyse zaten hemen yaptırmıycam rahat 2 senem var o zamana allah kerim

ya bende doğumdam sonra (2.dogum) karın gerdirme düşünüyorum karnım berbat durumda ama sanki adana mersin bu konuda uzman yok... bütün uzmanlar istanbuldaymış gibi sanki ama oralara nasıl gidecem bilmiyom. neyse zaten hemen yaptırmıycam rahat 2 senem var o zamana allah kerim

oldu mu bu şimdi mersinde evet yok ;ama Adana'da bu işi hoplatan doktorlar var konu sadece bir operasyon için ist ank gitmek degil ilk 3ay sureklı konroller var her seferınde 2 çocukla nasıl gidip gelecen süreklı muhatabın olabılecek yakından birisini seçmelısın bir sürü gurbetçi var sırf amelıyat için tr gelmişler acıları ve sonuc alamamalarıyla dönmüşler
ayrıca buluşma fotolarında sen vardın giyinikken durumun gayt iyi görüküyor

slm arkadaşlar çok şükür ameliyattan çıktım hatta evdeyim şu anda agrımda yok denecek kadar az oldu şu anda karnımı vede gögsümü göremiyorum ama eminim çok güzel oldular doktorlarımdan allah razı olsun:)

slm arkadaşlar çok şükür ameliyattan çıktım hatta evdeyim şu anda agrımda yok denecek kadar az oldu şu anda karnımı vede gögsümü göremiyorum ama eminim çok güzel oldular doktorlarımdan allah razı olsun:)

Çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi, karın durumu nasıl zorlandın mı??

karın gerdiren arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun dilemek istiyorum birde sorum olucak arkadaşlar karın germeden sonra çocuk olayına doktorunuz ne dedi germe sonrası gebe kalınabiliyomusunuz bir de karın germede merak ettim şey bel kıvrımı verildimi sizlere

karın gerdiren arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun dilemek istiyorum birde sorum olucak arkadaşlar karın germeden sonra çocuk olayına doktorunuz ne dedi germe sonrası gebe kalınabiliyomusunuz bir de karın germede merak ettim şey bel kıvrımı verildimi sizlere

tabi ki çocuk dogurabiliyorsun ;ama çok sarkık deri fazlası yoksa karın germe yaptırma estetık düşünüyorsan bile yaptıran arkadaşlar bana kızacaklar belkı de lakın ortadan bolünmüş bir insan gibi duruyorsun bir yandan diger yana koca bir şerit oluyor belinde

nasıl oldun şişliklerin biraz indi mi rahatın nasıl ?

Merhaba April 1-2 gündür ilgilenemedim forumla. Benim bir kızım var doğurmayı düşünmediğim için benim açımdan problem yok. Ama doktor hanımın söylediği 1 yıl içinde hamile kalmak yasak, erken doğum veya düşüğe sebep olabiliyormuş, sonra serbest. Birde tam karın germede içeri attıkları dikişler beli daraltıyor zaten.opuyorumnanaktan

bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar birde şu dikişler çok mu uzun oluyo o da beni düşündürüyo sonra diyorumki kendi kendime bu karından iyidir zamanla solar sezeryandaki dikişim baya az kaldı ama ikinci çocuğu da beklemek istemiyom açıkcası

Benim kemiklere varmadan bitiyor sezaryan izim heriki yanda 5'er cm genişledi. ıpli bikini giycem ahdettim.

bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar birde şu dikişler çok mu uzun oluyo o da beni düşündürüyo sonra diyorumki kendi kendime bu karından iyidir zamanla solar sezeryandaki dikişim baya az kaldı ama ikinci çocuğu da beklemek istemiyom açıkcası

Benim izim kemiğe dek uzanmıyor. 3-4 cm kala bitiyor. Ben de çocuğu 3-4 sene sonra yapıcam walla, birsürü kilo verdim acayip sarkmıştı.kaydirigubbakcemile2

slm arkadaşlar. sagolun iyiyim çok şükür benim hiç agrım olmadı hatta 10. günüm olmasına ragmen dik yürüyebiliyorum hatta düz yatabiliyorum dogum için ise iç dikişlerden dolayı 2 yıl beklemem yeterli oluyormuş ama tabi tekrardan bozulur biraz dedi doktorum

slm arkadaşlar. sagolun iyiyim çok şükür benim hiç agrım olmadı hatta 10. günüm olmasına ragmen dik yürüyebiliyorum hatta düz yatabiliyorum dogum için ise iç dikişlerden dolayı 2 yıl beklemem yeterli oluyormuş ama tabi tekrardan bozulur biraz dedi doktorum

Hmmm bana Aylin hanım 1 sene demişti sana 2 sene mi dedi dokturn? Ben gerçi 3 sene sonra falan düşünüyorum. Acaba bi sene sonra hamile kalınıp anca doğurana kadar 2 sene mi oluyor? Ayrıca bozulu tabii ya o kadar genişleyecek karın, ama umarım çatlamaz.kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar;
3 gün önce meme dikleştirme, bel- bacak bölgesine liposakşın ve karın germe ameliyatı yaptırdım. İkili ameliyat olan var sanırım sitede ama 3 ameliyatı aynı anda olan biri olarak sizlere bilgi vermek istedim. Öncelikle çatlamaya müsait kötü bir cildim var, geçirdiğim hamilelik sonrası, göğüslerim sarktı, karın derimin alt taraflarında geniş geniş çatlaklara sahip olmuştum. Bunlar hamilelik geçiren çoğu kadının yaşadığı şeylerdir eminim. Ayrıca olabildiğinde diyet ve egzersize rağmen karın derim toplamamış sezaryan izimin üzerine yığılmıştı, bacak yanlarımda da gençkızlığımdan beri ne kadar kilo verirsem vereyim kaybolmayan yağ topakları. Gittim doktorumla konuştum, bel ve bacak yanlarında ki yağların liposakşınla alınacağını, karında deri çatlakları ve sarkmalarla berber karındaki kasların ayrıştığını, bu yüzden karın germe yapmadan düz bir karna sahip olamayacağımı söyledi. Memelere gelince eskiden 85 beden süper dik, süper güzel olan memelerim, karnıma doğru yer değiştirip, vücudumun en güzel yerinin bozulmasının depresyonunu yaratıyorlardı. Neyse ameliyata karar verildi, günümü aldım ve 3 gün önce ameliyatımı oldum. Şu andaki durumum ne mi? Memelerin etrafında bandaj, üstünde sporcu sütyeni takılı, meme altından dizlerimin altına uzanan korse var üzerimde . Ameliyattan bir gün sonra memelerinden sarkan hortumlar alındı, bugün sabahta karın germe ameliyatıma ait hortumlar alındı. Şu anda karın germe ameliyatı beni en zorlayan kısmı işin. Meme ve liposakşın ağrısını neredeyse hissetmiyorum artık, ağrı kesiciler büyük ölçüde engelliyor ağrıyı. Ancak halen doktorumun isteği üzerine hafif eğik yürüyorum, bu da acayip bel ağrısı yapıyor, düzelip yürüyeceğim günleri dört gözle bekliyorum. Sorularınız olursa cevaplarım.Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

sende TAS ANNELER kervanina katildin eminim cok hos olmussundur gecmis olsun buyuk cesaret gostermissin ama cokta iyi yapmissin bazen diyet spor yeterli olmuyor illaki cerrahi mudahale sart oluyor

sende TAS ANNELER kervanina katildin eminim cok hos olmussundur gecmis olsun buyuk cesaret gostermissin ama cokta iyi yapmissin bazen diyet spor yeterli olmuyor illaki cerrahi mudahale sart oluyor

Sağol tatlım, darısı tüm isteyenlerin başına. Walla ödemler de gün geçtikçe azalıyor, tam manken oldum şükür. Spor sarkanları yoplamıyo kızlar ya. Allah kızını bağışlasın , çok tatlıymış canım benim.opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin..ben sakıncası yoksa ücret konusunda bilgi alabilirmiyim sizden..

X