Meme dikletirme, Karn germe, Bel-Bacak Liposakn (Kombine Ameliyat) yaptrdm!!

Geçmiş olsun..:KK43: 3ü birden nasıl oldu çok yorgun düşmüşsünüzdür..inşaALLAH kısa sürede toparlarsınız kendinizi..

Tatlım ben de meme küçültme ve liposakşın ağrısı yok zaten , beni de karın germe rahatsız etti başlarda, ayakta duramadığım için belim ağrıdı, şimdi daha dik yürüyorum ama tam dik yürüyemiyorum daha.:içelim:

ne zaman dik yürünebiliyor benim 3 haftayı geçti, hala eğik duruyorum. dikişlerim de tam dökülmedi daha.

ameliyat olanlar cogu sonradan kayboluyorlar , neden gerisini getirmiyorlar , asil simdi yazmak lazim 3 yil sonra nasil?galiba kotu gecti ?

ameliyat olanlar cogu sonradan kayboluyorlar , neden gerisini getirmiyorlar , asil simdi yazmak lazim 3 yil sonra nasil?galiba kotu gecti ?

meraba,eğer ki meme ameliyatı ve karın gerdirme ameliyatını düşünüyorsan bu konuda aklına glen ve merak ettiğin soruları bana yöneltebilirsin,ben meme küçültme,dikleştirme ve karın gerdirme ameliyatı ve yan taraflarıma da liposakşın yaptırdım,sana en büyük tavsiyem öncesinde kesinlikle doktorunu özenle seçmen olacaktır,ben bu konuda aşırı şanslı olan nadir birisiyim,kendimin sağlıkçı olmasının da bir artısı oldu tabi.doktorum o kadar harika bir iş çıkardı ki ,ölene kadar ona minnettar kalacağım,çünkü fazlasıyla komplekslerim vardı,ama şimdi dümdüz bir karnım ve gayet güzel memelerim var,ayrıca doktorumun işinde özenli olmasıyla dikiş izlerimin çoğu yeri sönük bi şekilde,ki ben ameliyatlarımı 2012 haziran 13 te oldum,meme ağrısı hiç hissetmedim,karın biraz zorladı tabiiki,ama ben fazlasıyla gayret ettim 10 gün sonrasında baya dik yürüyebiliyordum,ayrıca,ameliyattan sonra yaralar hafiften kabuk bağlayınca sakın korkmayın onların dökülmesini beklemeyin kendiniz kaldırın yiyileşme süresi çok hızlanıyor.eğer ki konyada olup
bu ameliyatları yaptırmak isteyenler varsa doktorumu etrafımdaki insanlarada zaten tavsiye ediyorum sizlerede şiddetle tavsiye ederim, Dr.Haldun Onuralp Kanburoğlu nu muhakkak bir ziyaret edin....hoşçakalın

Son düzenleme:
Arkadaşlar karın gerdirme kaş kaldırma yanak doldurma ve liposuction yaptırmak istiyorum.Antalyada bu ameliyatları olan var mı? Sonuçlarını ve kime ameliyat olduğunuzu yazarsanız sevinirim.:KK3::KK3:

arkadaşlar ben5 yıl önce karın germe ve bacaklara liposakşın oldum.karın germe izlerim çok kötüydü.zamanla düzelir dedi dr.5 yıl sonra bile düzelmedi.bu yıl dikişlerim için 2 defa düzeltme ameliyatı oldum.şuan dikişlerim hala kırmızı umarım bundan sonra düzelir.hala krem sürüyorum.contractubex kremi.liposakşın dada bacaklarım ilk ayda biraz sönük,gevşemiş deri görünümündeydi,sonra tekrar girintili çıkıntılı bir görünümü var.

dr.bir profösor ali gürlek.şu an istanbulda çalışıyor.

bana yardım edin göğüslerimi amleyita yaptırmak istiyorum 16 yaşındayım 18de yaptırmak istiyorum 18 iyimi sizce

bende lipo oldum ama sadece göbek ve basenden doktorum bacagı önermedi bacakta sarkma ve dalgalanma oluyor zamanla dedi

Merhaba arkadaşlar;
3 gün önce meme dikleştirme, bel- bacak bölgesine liposakşın ve karın germe ameliyatı yaptırdım. İkili ameliyat olan var sanırım sitede ama 3 ameliyatı aynı anda olan biri olarak sizlere bilgi vermek istedim. Öncelikle çatlamaya müsait kötü bir cildim var, geçirdiğim hamilelik sonrası, göğüslerim sarktı, karın derimin alt taraflarında geniş geniş çatlaklara sahip olmuştum. Bunlar hamilelik geçiren çoğu kadının yaşadığı şeylerdir eminim. Ayrıca olabildiğinde diyet ve egzersize rağmen karın derim toplamamış sezaryan izimin üzerine yığılmıştı, bacak yanlarımda da gençkızlığımdan beri ne kadar kilo verirsem vereyim kaybolmayan yağ topakları. Gittim doktorumla konuştum, bel ve bacak yanlarında ki yağların liposakşınla alınacağını, karında deri çatlakları ve sarkmalarla berber karındaki kasların ayrıştığını, bu yüzden karın germe yapmadan düz bir karna sahip olamayacağımı söyledi. Memelere gelince eskiden 85 beden süper dik, süper güzel olan memelerim, karnıma doğru yer değiştirip, vücudumun en güzel yerinin bozulmasının depresyonunu yaratıyorlardı. Neyse ameliyata karar verildi, günümü aldım ve 3 gün önce ameliyatımı oldum. Şu andaki durumum ne mi? Memelerin etrafında bandaj, üstünde sporcu sütyeni takılı, meme altından dizlerimin altına uzanan korse var üzerimde . Ameliyattan bir gün sonra memelerinden sarkan hortumlar alındı, bugün sabahta karın germe ameliyatıma ait hortumlar alındı. Şu anda karın germe ameliyatı beni en zorlayan kısmı işin. Meme ve liposakşın ağrısını neredeyse hissetmiyorum artık, ağrı kesiciler büyük ölçüde engelliyor ağrıyı. Ancak halen doktorumun isteği üzerine hafif eğik yürüyorum, bu da acayip bel ağrısı yapıyor, düzelip yürüyeceğim günleri dört gözle bekliyorum. Sorularınız olursa cevaplarım.Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Aynı vücut bendede var cnm ama ben senin kadar cesaretle olamam herhalde..ilk önce işe meme estetiği ile baslıyacağım..15martta..sana çok çok geçmiş olsun..tebrik ederim seni şimdi nasılsın iyileştinmi umduğun gibimi hersey

29 nisanda bende karın gerdirme,göğüs küçültme ve lipo olacağım sırt ve kollarımdan.oldukça heyecanlı ve tedirginim.sürekli okuyor ve izliyorum.anladığım şu ki göğüs küçültme çok acıvermiyor ama karın germe ve lipoda biraz sıkıntı çekeceğim gibi gözüküyor.fakat kendimi bildim bileli helede iki doğumumdan sonra karnımı dümdüz hatırlamıyorum.buyüzdende gözümü karartmaktan başka çarem yok diye düşünüyorum......şayet yakın tarihde olan varsa yorumları biz olacakları çok rahatlatacaktır.

29 nisanda 9 saat süren ameliyatımn üzerinden 6 gün geçti.allahıma şükürler olsun Zühtü Demir hocamın tecrübeli ve sihirli ellerine teslim olmanın mutluluğunu yaşıyorum.Daha çok yeni olmasına rağmen maşallah gayet iyiyim.sorusu olan varsa yanıtlarım seve seve.(karın germe göğüs küçültme sırt kol bacak lipo)

Merhaba,
Benimde 3 hafta kaldı ameliyat için.
Karın germe ve meme büyütme.
İnsallah sizler gibi çabuk toparlanırım ve mutlu olurum.

X