Meme Dikleştirme

Beni izleyebilirsin.325 mod plus.
cnm tşkkr ederim öncelikle :) harika olmuş cicişler güle güle kullan..ama koltukaltından olmuşsun sanırım.benim doktorum sadece meme altından yaptığını söyledi halbuki meme ucu gayet müsait..yarın olcam ama halen şüphelerim var...kas altımı senin memnunmusun.325 cc mi onlar.

Evet canım kas altı 325 mod plus.ben çok memnunum.benim doktorum da genelde koltuk altı ve meme altı yapıyor.meme ucunu pek tavsiye etmemişti his kaybı olabilir diye.memnun olan arkadaşlar da var ama bence en doğrusu yaptırmaya karar verdiğin doktorun tercih ettiği,alışık olduğu yöntemle yaptırmak.

içimi rahatlattın arkadaşım çok teşekkür ederim.sabah amaliyata gircem yatıyorum yoksa yiyip içicem iyi geceler şans dile

Heyecanını tahmin edebiliyorum:)inşallah çok başarılı,çok içine sinen bir ameliyat geçirirsin canım.iyi geceler,iyi şanslar

Kızlar merhaba bende 30 yaşında 165 boyunda 52 kiloyum. B cup 75 beden sütyen kullanıyorum. 2 yaşında oğlum var ama pek emmedi. Göğüslerim ufak ama sarkık değiller. Bende büyültme yapmak istiyorum doğal görüntüde. Paylaştığınız estetik öncesi ve sonrası görüntüleri merak ediyorum.. Nerden başlasam nasıl araştırsam bilemiyorum yardım lütfen kızlar

Valla ben yaşadığım komplikasyona rağmen memnunum. Böyle bir rahatlık ve özgüven yok... İzlemeye aldım canım bakabilirsin

KIZLAR CUMA GÜNÜ BENDE GÖĞÜS BÜYÜTME AMELİYATINA GİRCEM..1.58 BOY 59 KİLO İÇİN 400 CC ORTA PROFİL YUVARLAK SİLİKON ÇOK BÜYÜK OLMAZMI

mesajını yeni gördüm Pınarcım ya, kusur bakma. Ne durumdasın acaba, çok merak ettim. Biraz büyük olur sanki...

Büyütme, dikleştirmeye nazaran çok daha kolay oluyor. Öncelikle nasıl bir meme istiyorsun ve o meme sana olur mu? Beden yapısıyla da çok ilgili çünkü... Büyüklüğü, duruşu her sey önemli. Forumda bolca vakit geçirmeni öneririm..

B benPINAR20 canim ,cok gecmis olsun. 350 super olmus bence , 400 fazla gelir diye dusunmustum ama yorum yapmamistim. Ameliyat bitti iste,ilk bir kac gun sikintili gecsede ,ucuncu gun toparlanmistim ben gezmeye bile cikmistim arkadaslarimla. Sende atlaticaksin canim, geciyor bu gunler, ilerdeki mutlu gunlerini dusun

istanbullondra Canım benim ben çok geç iyileşen biriyim. Şuan kımıldayamıyorum bile ben söylüyrum kardeşim yazıyor :) Çok teşekkür ederim canım.Göğüslerimde 50 kiloluk ağırlık hissediyorum sanki (

Teşekkür ederim tazefasulye . Hiç iyi değilim. 400 cc çok büyük olduğu için doktorum 350 cc takmış .Acılar içinde kıvranıyorum.Hiiiiiç iyi diyilim
Canım çok geçmiş olsun.ben 2 sezeryan geçirmiş olmama rağmen bu ameliyatı tahminimden zor atlattım.ilk 3-4 gün çok zor ama sonra hiç düzelmeyecekmiş gibi hissederken inanılmaz bir rahatlama yaşıyorsun.biraz daha sık dişini.hepsi geçecek.yine de tüm bunlara değer demiştim ben.

Violetta72 Teşekkür ederim canım. Ben normal doğum yaptım amahiç bu kadar acı çekmedim Sancının bitmesiyle ağrıda geçti. Ama bu çok farklı birşeymiş. Göğüslerimin üstünde tonlarca yük var sanki. Nefes alıp verirken bile zorluk çekiyorum. (

B benPINAR20 , canim benim inan sanki beni anlatiyorsun. Ayni seyleri bana bakan arkadasima soyluyordum. Agrilarimdan cok nefes alamamak beni zorluyordu.Ne zaman gecicek bu agirlik diye soruyordum hic durmadan, Hic bir tarafima yatamiyor,oturamiyordum,ayakta da duramiyordum.Surekli arkama yastik koyduruyor,habire de degistirmelerini istiyordum. Hemsirelerden hic durmadan agri kesici istiyordum,midem hic durmadan bulaniyordu,sudan baska hic bir sey agzima sokamiyordum ama gecti ,geciyor.Seninki de gecicek canim

Kaç gün sürdü canım bunlar bu ağrılar. Benim . günüm ama çok kötüyüm.. :'( Nefes alamamak kadar kötü bir şey yok. Sadece sırt üstü yatabiliyorum.Bu işkence ne kadar sürecek ? :'(

Kaç gün sürdü canım bunlar bu ağrılar. Benim . günüm ama çok kötüyüm.. :'( Nefes alamamak kadar kötü bir şey yok. Sadece sırt üstü yatabiliyorum.Bu işkence ne kadar sürecek ? :'(

Ilk gunum, gecem ayni seninki gibi gecti. Gece pek uyuyamadim, anca ilaclari aldigimda biraz rahatliyordum,hemsirelere hep soruyordum bir sonraki agri kesiciyi ne zaman getirecekler diye. Bir sonraki gun doktorum oglene kadar drenlerimi cikartmisti, rahatladim. Ogleden sonra cikabilirsin dedi hastaneden,ilac yazdi kullanmam icin. Ikinci gunu aksami iyi dim,ilk gunku agrilarima gore. Ucuncu gun de arkadasimdan sirtimdan destek alarak kalktim yataktak,giyindim. Kuafore sacimi yikattim, disarda gezebildim. Sidetli agrilar sadece ameliyat sonrasi gunumde,gecemde oldu bende,senin de yarin daha iyi olucagina inaniyorum canim.

sürekli hap içiyorum bikaç saat rahatlıyorum..canım benim dirn çıkarken kötü oldu..sağdakki biyerlere sürterek çıktı çok cnm yandı..kesik acısı gibi içte bi acı var..dışarı çıkmayı bırak tuvalete bile eşim götürüyor

kızlaarrrr......tam gündür yatağa mahkumum.allahım ben ettim sen etme diye ağlamalar yakınmalar ameliyatı cuma sabahı oldum.ayılır ayılmaz bağırmalar ve aşırı ağrı acı...o kadar araştırdım neymiş efendim 3.günü işe başlanabilirmiş :) aman arkadaşlar bu mümkün deil.allahtan çalışmıyorum.doktor direnleri çıkarırken sağ taraftaki mememin içini sıyırdı geçti sanki ve 4. gün olmasına rağmen feci şekilde içten yırtık gini hissediyorum sağ göğsümü kızlar bu kadar acı çekeceğimi ilseydim inanın asla ve asla yaptırmazdım inanın çok kötüyüm ağrılarıma ilaçlar bile fayda etmiyor

Hepsi gecicek merak etme.biz kadinlar hangi acilara katlanmiyoruz ki.inanki gunden gune daha iyi olucaksin.cektigin acilarin sonunda cok guzel goguslerin olucak insallah.gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…