meme dikleştirme ve silikon operasyonu

huzunluguseL_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
268
75
merhaba naci bey.

iki ay önce meme op. gecirdim.silikon artı dikleştirme ameliyatımdan sonra birtakım sorunlar yaşadım göğüs ucumun biri diğerinden 3 santıme yakın büyük oldu doktoruma rahatsızlığımı dile getirdikten sonra dr beni kılınığınde 40 dk.lık bır operasyonla büyük olanı diğernle aynı yaptı.üç gün önce pansumanım cıktı kucultugu mememın ucu dıgerınden kucuk olmus sımdıde.ıkıncı operasyondan sonra cok acı cektım 3 hafta olmasına ragmen yaralarım kapanmadı akıntılar var bir diğeride öbür mememmdede sızıntılar başladı yaram acılmaya basladı sankı ..sol memem dığerınden cok sarkık oldu altını avucladıgımda protez elımde dr zamanla duzelıcek dıyor.masaj ve özel bir sütyen vermedi doktorum.ameliyattan öncekı sağ memem fazla sarkıktı operasyondan sonra büzgüm büzgüm oldu dıkıs yerlerıne dogru.dıklestırme göğüs ucundan çember seklınde yapıldı arıon marka protez ve kas zarı altı yapıldı.naci bey lütfen beni aydınlatın sizden memnuniyelerin fazla olduğunu duyuyoruz.bu problemlerı yasamam normalmı cvbınızı beklıorum.kısa zamanda sıze muayene olamak ıstıyorum.