Risus Meme Estetiği

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :KK52:
anca çıkardılar beni hastahaneden yaa..
drenlerim vardı 3 gün onun yüzünden kaldım onlarla eve gelmek istemedim çıkarılmalarını bekledim
hemen detayları anlatıyorum

sağ 250 sol 275 cc high profil mentor marka yuvarlak protezlerim meme ucu kesisiyle kas zarı altına konuldu şuan her şey yolunda ilk 2 gün drenler yüzünden canım acıdı okadar ağrım sızım yok şuan herşeyimi kendim yapıyorum..

ımmmmm bide şeyyyy
çok güzel oldular yaaaaaaaaa tam benlikler hiç top top durmuyolar öyle güzeller ki bu hallerini bile çok sevdim ben yaaaaaa :KK52:

arkadaşım geçmiş olsun diyeceğim ama baya bir geçti üzerinden biliyorum. az önce başka bir başlık altında bir arkadaş senden söz etti yağ transfer işlemi için konunu okuduğum kadarıyla bu yöntemi uygulamışssın bende 4 ay önce 275 mod plus yaptırdım ama hem boyut olarak küçük buluyorum hemde bunun yanı sıra birde dual plan olmuştum silikonlar alttan elime geliyor bu yağ transferi işlemi ile bu iki sorunu çözmeyi amaçlıyorum araştırma evresindeyim hem maddi olarak uygun olursa hemde karnımdaki yağlar yeterlli olursa yaptırıcam sen öneriyormusun bende evli değilim ve ileride hamilelikte karnımda sıkıntı yaratırmı bu durum buda çok kafamı karıştırıyor. sen tecrube ettiğin kadarıyla bu yöntemi biraz bana anlatır mısın çok hayrın dokunur inan ki:KK34::KK34:

arkadaşım geçmiş olsun diyeceğim ama baya bir geçti üzerinden biliyorum. az önce başka bir başlık altında bir arkadaş senden söz etti yağ transfer işlemi için konunu okuduğum kadarıyla bu yöntemi uygulamışssın bende 4 ay önce 275 mod plus yaptırdım ama hem boyut olarak küçük buluyorum hemde bunun yanı sıra birde dual plan olmuştum silikonlar alttan elime geliyor bu yağ transferi işlemi ile bu iki sorunu çözmeyi amaçlıyorum araştırma evresindeyim hem maddi olarak uygun olursa hemde karnımdaki yağlar yeterlli olursa yaptırıcam sen öneriyormusun bende evli değilim ve ileride hamilelikte karnımda sıkıntı yaratırmı bu durum buda çok kafamı karıştırıyor. sen tecrube ettiğin kadarıyla bu yöntemi biraz bana anlatır mısın çok hayrın dokunur inan ki:KK34::KK34:

çok memnunum çok yağ alımının hiçbirşeye zararı yok zaten doktorunla konuşunca o sana yapar detaylı açıklamasını, memişlerim yumşacık ve muntazam doğallıkta yağ alınan yerlerim bende şekillendirilme yapılmıştı oyüzden bende çok amaçlı olmuştu bu operasyon :)

çok memnunum çok yağ alımının hiçbirşeye zararı yok zaten doktorunla konuşunca o sana yapar detaylı açıklamasını, memişlerim yumşacık ve muntazam doğallıkta yağ alınan yerlerim bende şekillendirilme yapılmıştı oyüzden bende çok amaçlı olmuştu bu operasyon :)

ben de yağ enjeksiyonu düşünüyorum. meme büyütme ameliyatının ve yağ enjeksiyonunun sonuçlarını görmek istiyorum mümkünse. karşılaştırma yapmak istiyorum. ileriki zamanlarda yağ enjeksiyonu tekrarı gerekiyor mu? ne kadar büyüme oldu sende? bende dalgalanma sorunu var, olmuşken büyüsün de isterim tabi. :) kaç cc yağ enjekte edildi? şekillendirme nasıl yapıldı ve ona ne kadar ödedin ve korse falan kullanıldı mı? morarma oldu mu yağ alınan yerde? çok soru sordum kusura bakmazsın değil mi?...

Kızlaaaaar, ben yağ dolgumu da yaptırdıııımmm
tam 400 cc dolgu yapıldı göğüslerime
birine 200 diğerine 200 doktorum en az %50 si kalır maximum %70 i kalır dedi
benim 275 cclikler en az 375cc oldu :KK70: feci irileştiler ben bu kadar beklemiyordum en kısa zamanda foto ekleyeceğim, müthiş doğal oldular ya kollarımı kaldırdığımda top top durmuyorlar süperler , benim doktorum birtane! yerim onu ben ! :)

hah buldum nihayet bir kısım bilgi. oku oku bitmiyor ki. 200'er cc. iyiymiş :)) neredeyse bir bedene yakın büyüyor demek ki.
kist tarzı eline gelen bir şey yoksa artık daha ne olsun. ben de bu tarz sıkıntılardan korkuyorum..

risus lütfen bana tüm ayrıntılarını yazar mısın yağ enjeksiyonuyla ilgili? meraktan öleceğim. sabırsızlıkla bekliyorum...

risus, foruma da girmişsin neden yazmadın? aklımda sorular var ve yardımını bekliyorum. lütfen...

hah buldum nihayet bir kısım bilgi. oku oku bitmiyor ki. 200'er cc. iyiymiş :)) neredeyse bir bedene yakın büyüyor demek ki.
kist tarzı eline gelen bir şey yoksa artık daha ne olsun. ben de bu tarz sıkıntılardan korkuyorum..

Canım benim, girdimde yazamadım. Kist tarzı yağ toparlanmaları eridi şuan hiç bi sorunum yok. Kendi vücut yağınla yaptır dolgunu resmen yenileniyor cildin :)

Canım benim, girdimde yazamadım. Kist tarzı yağ toparlanmaları eridi şuan hiç bi sorunum yok. Kendi vücut yağınla yaptır dolgunu resmen yenileniyor cildin :)

zaten vücut yağıyla olacak da, yenileniyor cildin derken? memeden bahsediyoruz ya hani :) arzum77 de morarma olmuş. yağ alınan yerleri acımış bir süre ve yağ karnından alındığı için korse kullanmış. sende morarma, acıma oldu mu ve korse kullandın mı?

çok bilgilendirici ve güzel bir albüm hazırlamışsın. geçmiş günlerim aklıma geldi, çektiğim sıkıntılar... neyse ki geçti gitti çok zor da olsa. memeli olmak çok güzel çok :KK70:

zaten vücut yağıyla olacak da, yenileniyor cildin derken? memeden bahsediyoruz ya hani :) arzum77 de morarma olmuş. yağ alınan yerleri acımış bir süre ve yağ karnından alındığı için korse kullanmış. sende morarma, acıma oldu mu ve korse kullandın mı?

benim yüzüme de dolgu yapılmıştı bi an onu anımsamışım yenilenmek derken :KK70:
benmde yağ alınan yerlerim çok acımıştı, bende korse değil elastik yapışık bantlar vardı ve morarmamda oldu tabi.

ben galiba benim minnoşları büyütücem kızlar yaaa :KK52:

benim yüzüme de dolgu yapılmıştı bi an onu anımsamışım yenilenmek derken :KK70:
benmde yağ alınan yerlerim çok acımıştı, bende korse değil elastik yapışık bantlar vardı ve morarmamda oldu tabi.

ben galiba benim minnoşları büyütücem kızlar yaaa :KK52:

bantlar ne kadar süreyle kaldı üzerinde? banyo işini nasıl hallediyordun? banyodan sonra tekrar mı yapıştırıyordun? yüzüne kendi yağını mı enjekte ettirmiştin? memelere yeniden yağ dolgusu mu yaptıracaksııııın? hadiiiii??? :KK70: memeye yağ dolgusu ne kadar tutmuştu? acaba kaç defa yaptırmak gerek?

bantlar ne kadar süreyle kaldı üzerinde? banyo işini nasıl hallediyordun? banyodan sonra tekrar mı yapıştırıyordun? yüzüne kendi yağını mı enjekte ettirmiştin? memelere yeniden yağ dolgusu mu yaptıracaksııııın? hadiiiii??? :KK70: memeye yağ dolgusu ne kadar tutmuştu? acaba kaç defa yaptırmak gerek?

bantlarım 1 hafta kadar kalmıştı saçlarımı yıkatarak silinerek geçiştirdim o dönemi, evet kendi yağım enjekte edildi. hayır dolgu değil silikonu büyütücem :KK52: fiyat vermem doğru olmaz şimdi benim ama ortalama 2 bini çıkar gözden :KK55:

bantlarım 1 hafta kadar kalmıştı saçlarımı yıkatarak silinerek geçiştirdim o dönemi, evet kendi yağım enjekte edildi. hayır dolgu değil silikonu büyütücem :KK52: fiyat vermem doğru olmaz şimdi benim ama ortalama 2 bini çıkar gözden :KK55:

ameliyat sonrası bakım da zor iş. çekeceğiz artık napalım.
2 bin fena değil. tek sefer yeterli olur umarım. yüzünün dolgundan önce ve dolgudan sonraki hali olarak fotosu olsa iyi olurdu. benim de yüzüm zayıf. belki düşünürüm sonra.
doktorun neden en baştan büyük protez kullanmamıştı? şu an sütyen ölçün kaç? ne kadar olsun istiyorsun?
çok soruyorum idare et artık.

ameliyat sonrası bakım da zor iş. çekeceğiz artık napalım.
2 bin fena değil. tek sefer yeterli olur umarım. yüzünün dolgundan önce ve dolgudan sonraki hali olarak fotosu olsa iyi olurdu. benim de yüzüm zayıf. belki düşünürüm sonra.
doktorun neden en baştan büyük protez kullanmamıştı? şu an sütyen ölçün kaç? ne kadar olsun istiyorsun?
çok soruyorum idare et artık.

göğsüme en büyük o sığdığı için minnoş, onuda zor sokmuş adam bir silikon operasyonu 6 saat sürermi, nasıl uğraşmış düşün :) şuan B cuptan taşıyor C cup normal oluyor , ben D cup olsun istiyorum dolu dolu :)) açıkcası ben 350 cc istiyorum yaa :KK53:

Ayy,evet Risusum... Yüz dolğusundan önce ve sonra fotolar varsa bilgi verecek eklersen çok çok sevinirim canım benim :KK34: Kaldı bir hafta...

bulayım ekleyeyim hemen fıstıklarım :KK53:
arzum sence bende 350 cc nasıl durur :KK52:

göğsüme en büyük o sığdığı için minnoş, onuda zor sokmuş adam bir silikon operasyonu 6 saat sürermi, nasıl uğraşmış düşün :) şuan B cuptan taşıyor C cup normal oluyor , ben D cup olsun istiyorum dolu dolu :)) açıkcası ben 350 cc istiyorum yaa :KK53:

bulayım ekleyeyim hemen fıstıklarım :KK53:
arzum sence bende 350 cc nasıl durur :KK52:

dolu dolu c cup iyi. abartı olmayacaksa d cup da güzel :) meme dediğin büyük olacak. göz dolduracak :) bizim gözümüzü tabi ki. senelerce meme açlığı çekmişiz, hakkımızdır büyük meme istemek!

arkadaşlar bir de sitede yaşanan sorun nedeniyle arkadaş listem boş gibi görünüyor. arkadaş listemdekilerin profilini görüntüleyebiliyorum. sizleri sildim falan sanmayın. umarım sorun kısa zamanda düzelir de listemde gözükürsünüz.

Sevgili risus izmitte aradığım kişi sensinnnnnn ekliyorum arkadssım olarak olmuyor site yenilendi bişeyler oldu tonguç beye gidicem senin gibi ama teredtlerim var malum izmit dedikodudu bol bir şehir burda nezaman aratsam baş sayfalarda sen çıkıyorsunRİSUS :)
Benim eşim müsade etmiyordu estetiğe faln derkn ikna ettim tam aradım üniyi bilgi aldım tonguç bey için eşimin yengesi vefat etti doğum yaptıktan sonra derkeen bugün oldu ve ben karın germe meme protezi lipo botox falan aklına gelebilck her operasyonu geçirmeye karae verdim tabi doktorda evet derse tonguç bey lipo yapıyormu burda böle bilgiye ulşamadım sağolsum üni hastanesinin sekreteri şugğn bugün yok bugün şu gün gelin şukadar muayne ücreti diyip hoop kapadı telefonu, senle tanışnam şart lütfen beni ark listene.

Benimde yağ enjekte oldu :) gerci tonguc bey yüzüme her sene gecici yapıyordu.ameliyatımda bende yağ cok yok hatta zor cıktı vucudumda içine özel bi madde koyduk azalmaması için bacaklarım mor ama hiç acımıyor hatta hiç bi yerim acımadı Tonguc beyin en sorunlu hastasıyım 9 yıldır burnumu yaptırcam ama korkuyorum vazgeciyordum kışın burun için gittim meme ve dolguya döndü iş :) sonbaharada burnumu yapacak :) o da bende annemde saskın ameliyattan kacmadım hatta hiç canım acıyor bile demedim adamcagızda sasırdı :)) cılgın doktorcugum benim

X