Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
anca çıkardılar beni hastahaneden yaa..
drenlerim vardı 3 gün onun yüzünden kaldım onlarla eve gelmek istemedim çıkarılmalarını bekledim
hemen detayları anlatıyorum
sağ 250 sol 275 cc high profil mentor marka yuvarlak protezlerim meme ucu kesisiyle kas zarı altına konuldu şuan her şey yolunda ilk 2 gün drenler yüzünden canım acıdı okadar ağrım sızım yok şuan herşeyimi kendim yapıyorum..
ımmmmm bide şeyyyy
çok güzel oldular yaaaaaaaaa tam benlikler hiç top top durmuyolar öyle güzeller ki bu hallerini bile çok sevdim ben yaaaaaa
arkadaşım geçmiş olsun diyeceğim ama baya bir geçti üzerinden biliyorum. az önce başka bir başlık altında bir arkadaş senden söz etti yağ transfer işlemi için konunu okuduğum kadarıyla bu yöntemi uygulamışssın bende 4 ay önce 275 mod plus yaptırdım ama hem boyut olarak küçük buluyorum hemde bunun yanı sıra birde dual plan olmuştum silikonlar alttan elime geliyor bu yağ transferi işlemi ile bu iki sorunu çözmeyi amaçlıyorum araştırma evresindeyim hem maddi olarak uygun olursa hemde karnımdaki yağlar yeterlli olursa yaptırıcam sen öneriyormusun bende evli değilim ve ileride hamilelikte karnımda sıkıntı yaratırmı bu durum buda çok kafamı karıştırıyor. sen tecrube ettiğin kadarıyla bu yöntemi biraz bana anlatır mısın çok hayrın dokunur inan ki