Canlarım, hepinize tekrar günaydın. Bugün 4. günüm. Artık mışıl mışıl bir uyku çekmeye başladım.
İnanın akşam 11'de yattım sabah 11'de gözlerimi açtım.
İştahım da oldukça düzene girdi, tabii eskisi gibi oldu diyemem. Ama sonuçta ufacık bir nezle bile olsanız hemen yemekten kesiliyorsunuz, bunda da böyle olması çok doğal. Yani zayıfladım bile açıkçası. Ama tabii, sağlığınızı etkileyen şeyler değil bunlar.
Bugün deli gibi göğüsüm kaşınıyor, nedendir bilemedim. Dikiş yerlerini falan hep kaşımak istiyorum.
Oturup kalkmalarım daha sancısız hale geldi, yardım almadan da üzerime hırka veya önü açık bir şeyi rahatlıkla giyebiliyorum. Gittikçe iyileşiyorum yani kızlar. :92:
Banyo için 1 hafta süre verildi ama yarın kontrole gideceğim için saçımı yıkama denemelerine girişeceğiz annemle, bakalım acısız olur inşallah.
Hepinize tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, yarın kontrolden sonra da koşa koşa gelir ne oldu ne gitti anlatırım. Hepinizi öpüyorum.
artık rahatmana çok sevindim sende keyif sürecine girdin sayılır
darısı ameliyat olacak herkesin başına bende nasıl istiyorum hemen kalmayı ama şimdilik bana biraz uzak geliyor nedense :26: ağrılı olanlardan olursamda heralde bir haafta sonra normale dönerim