Hem protez hem dikleştirme. Ben sadece protez istedim ama doktorlar dikleştirmede olması lazım dediler ağlaya aglaya dktr geziyorum artik bunaldmYoksa sadece dikleştirme mi olucak?
Devlettekiler dikleştirme olmazsa yapmam diyorlar özeller en düşük fiyat veren 12bin nefret ettim kendimdenVizite almadan muayene eden alanında başarılı estetik cerrahlara da sorup ne neden olur neden olmaz yeterli açıklama alıp ondan sonra işlemi devlet hastanesinde mi yaptırsanız?
Bnmkini yaptı cnmm devlette dikleştirme gerekebilir dedi ama ameliyatta yapmamış ha yapsa iyi olabilirdi belki ama bn istemiyordum fazla isabet olmusDevlettekiler dikleştirme olmazsa yapmam diyorlar özeller en düşük fiyat veren 12bin nefret ettim kendimden
Hangi hastanede yaptırdin ameliyat öncesi dikleştirme olacakmı dediBnmkini yaptı cnmm devlette dikleştirme gerekebilir dedi ama ameliyatta yapmamış ha yapsa iyi olabilirdi belki ama bn istemiyordum fazla isabet olmus
Evet canım dikleştirme gerekli ama ameliyatta bakarız demisti.sonra protez topladı ameliyatta dedi çok az bı potluk var gibi ama hiç önemli değil o da. Bnmde emzirmeden sönmüştü.diskapi hastanesinde yaptırdım cnmHangi hastanede yaptırdin ameliyat öncesi dikleştirme olacakmı dedi
Doktorun adı aklındamı memnun kaldınmi birde fiyat ne ödedin cok sordum ama bende oraya gideyim bi baksınEvet canım dikleştirme gerekli ama ameliyatta bakarız demisti.sonra protez topladı ameliyatta dedi çok az bı potluk var gibi ama hiç önemli değil o da. Bnmde emzirmeden sönmüştü.diskapi hastanesinde yaptırdım cnm
Cnm doç dr emre inözü . 5bin ödedim asistanlar çok aktif asistan olmasın takintin var sanırım ama eğitim araştırma hastanesinde olursan asistan illaki müdahale etcek size .Doktorun adı aklındamı memnun kaldınmi birde fiyat ne ödedin cok sordum ama bende oraya gideyim bi baksın
Dikleştirme neden istemyorsun?Hem protez hem dikleştirme. Ben sadece protez istedim ama doktorlar dikleştirmede olması lazım dediler ağlaya aglaya dktr geziyorum artik bunaldm
Evet eğer ki lolipop kesi yaparlarsa dikey bi izi ayriyeten olur. Tavsiyem dr dan meme ucundan protezi takmasını. Zaten orası kesilecek hem dikleştirme hem direk ordan yerleştirme yapıla bilinir bende olduğu gibi. Sadece meme ucu etrafı kesildi ve iz belirginliği yok ve hissizlik olmadı gayet dokunulduğunda meme ucuma hissediyorum. Cok memnunumAylardır doktor geziyorum devlet hastanesinde yaptırmak istediğim icin hacettepe, keçiören araştırma, ank araştırma has. Doktorların hepsi emzirmeden dolayı sarkma olmuş kesilip toparlanması lazım dedi kesiktede meme ucunda hissizlik ve gögüste iz kaliyor yani 1 tane doktor kesmeye gerek yok silikon olur dedi. (Ank araştirma) Op.Ugur koçer Dedi. Diger K.ören araştırmada op faruk tekin. Hacettepedekine hiç güvenmedim baş asistanmış asistanın oyuncagı olmak istemedim. Bi akıl verin lütfenpiskoloji yerle bir oldu
Iz ve hissizlik cok korkutuyor beniDikleştirme neden istemyorsun?
Bende dikleştirme ve protez oldu. Ve bana gazi mustafa kemal hastanesinde dikleştirme gerek yok dediği için soğudum o dr'dan.
Çünkü sırf protez kesinlikle dikleştirme sağlamaz bende. Eğer hafif sarkıksa belki olur fakat çoğu dr'lar sarkık göğsü sadece protez dikleştirmez derler. Bende katılıyorum düşünsene ayriyeten ağırlık gelicek.
Sanada önerilmiş neden istemyorsun?
Daha güzel sonuç elde edebilirsin
Ztn ağrılı geçecek dikleştirme ile cokta fazlası olmaz
Önü düğmeli ne varsa al bi tane bide iste eşofman pijama gibi. Terlik el havlusu su devlet hastanelerde veriliyor mu bilmyorum.Hacettepeki doktor aradi yarın yatişı yap pazartesi ameliyatını yapalim dedi sanirim artik teslim olacam ne çıkarsa bahtıma hazırlık yapiyorum ozellikle götürmem gereken bişey varmı yanimda
Eğer ki lolipop kesi yaparsa iz cok bariz olur. Eklediğim foto da gördüğün gibi. Devlet hastanesinde isteklerini söyleye bilinir mi onuda bilmiyorum sen yinede söyle meme ucu etrafı kesi yapılsın bir tek. Hissizlik bende olmadı başka arkadaşlar ne derler bilemem. Dikleştirme ve protez icin nedem lolipop kesisi yapılıyor onu da anlamış değilim.Iz ve hissizlik cok korkutuyor beni
Kesecekler mememiÖnü düğmeli ne varsa al bi tane bide iste eşofman pijama gibi. Terlik el havlusu su devlet hastanelerde veriliyor mu bilmyorum.
Nasıl yani teslim olucam ne demek? Olacakları bilmeden mi ameliyata gireceksin?
Hacettepe ise iki kez dusun derim. Yaptiran bi iki kisi asla memnun kalmadi. Sen bilirsin yine de tabii. Herkes ayni olacak diye birsey yok elbette. Ama insan duyunca bi durup dusunuyo. Hepimiz senin durumundan gectik biliyorum. Kolayliklar dilerim canimHacettepeki doktor aradi yarın yatişı yap pazartesi ameliyatını yapalim dedi sanirim artik teslim olacam ne çıkarsa bahtıma hazırlık yapiyorum ozellikle götürmem gereken bişey varmı yanimda
Söyleyemez misin böyle istemediğini? Lütfen üzülme. Lolipop şekilde olsa dahiii kim demiş hissetmicen? Neden bu kdr olumsuzsun böyle olmaz ki bu şekilde girme ameliyata derim benKesecekler mememisonra hissetmiycem ve boylu boyunca iz kalacak