Meme dikleştirme ve silikon lütfen bilgi verin

Söyleyemez misin böyle istemediğini? Lütfen üzülme. Lolipop şekilde olsa dahiii kim demiş hissetmicen? Neden bu kdr olumsuzsun böyle olmaz ki bu şekilde girme ameliyata derim ben 🙊😐 önce bi şu ön yargılarını at bilgilen negatif herşeyi at sonra yaptır
Lolipop şeklinde keseceklermiş araştırdım çogu kişi yazmış hissetmiyorum diye doktorla konuştum kestirmek istemiyorum diye başka türlü meme toparlanmaz şart dijkeştirme diyor

Eğer ki lolipop kesi yaparsa iz cok bariz olur. Eklediğim foto da gördüğün gibi. Devlet hastanesinde isteklerini söyleye bilinir mi onuda bilmiyorum sen yinede söyle meme ucu etrafı kesi yapılsın bir tek. Hissizlik bende olmadı başka arkadaşlar ne derler bilemem. Dikleştirme ve protez icin nedem lolipop kesisi yapılıyor onu da anlamış değilim. 🤔🤔
Benim doktorum meme ucu etrafından yapmaya gayret edeceğini söylemişti öylede yaptı sağ olsun 👌🙏🙏
Sizinki özelmiydi ne kadara yaptırdınız son gün yarın pazartesi ameliyat tarihi verildi. Olmadı bende sizin doktora gidiyim

Sizinki özelmiydi ne kadara yaptırdınız son gün yarın pazartesi ameliyat tarihi verildi. Olmadı bende sizin doktora gidiyim
Evet özel. Iptal et veya özele git demek istemyorum. Kendi tecrübem ile yorum yapabilirim sadece herkes gibi. Ve hani düşünyorum sinirleniyorum neden dr'lar 'ben o yöntemi tercih etmiyorum veya yapamıyorum' demiyorlar da 'yok öyle olmaz mecbur bu bu' diye ısrar ediyorlar!?
Ya ben 12bin tl yaptırdım. Evet devletle karşılaştırırsak coook. Şöyle ki eğer sarkma cok ise lolipop olmadan o sonuc elde edilemez. Sana tavsiyem ben doktorumun no sunu vereyim sana sende wp den görüş foto yolla sana geri dönüş yapacaktır gün içerisinde. Kendisine senin msj atacağını söylerim

Ameliyat oldum Cok mutluyum kesilmedi. 🤗nasıl görünuyor memeler bilmiyorum sargıda henüz Dr dikleştirme yapmadı son anda karar değiştirdi istemedigin bişeyi yapıp mutsuz göndermek istemiyorum seni dedi. 320 cc takmış ne kadar büyüklüğü bilmiyorum

Ameliyat oldum Cok mutluyum kesilmedi. 🤗nasıl görünuyor memeler bilmiyorum sargıda henüz Dr dikleştirme yapmadı son anda karar değiştirdi istemedigin bişeyi yapıp mutsuz göndermek istemiyorum seni dedi. 320 cc takmış ne kadar büyüklüğü bilmiyorum
Bu arada 350 cc takılmiş ne kadar buyük yada küçuk oluyor bilmiyorum

Canm İsmail şahinle görüş Dr kendine güvenen biri gibibenm araştıracağım birkaç Dr daha var onlar içime sinmezse İsmail bey en çok kafama yattı ona olucam inst. Yaz hemen dönüyor işinin ehli biri birde Ömer ekin var onunda hakkında hiç şikayet yok çok araştırdım geçmi kaldım mesaj için ama yeni gördüm.

Canm İsmail şahinle görüş Dr kendine güvenen biri gibibenm araştıracağım birkaç Dr daha var onlar içime sinmezse İsmail bey en çok kafama yattı ona olucam inst. Yaz hemen dönüyor işinin ehli biri birde Ömer ekin var onunda hakkında hiç şikayet yok çok araştırdım geçmi kaldım mesaj için ama yeni gördüm.
Yaptırdım harika oldular 😃

Aaa güle güle kullan💓 nasıl ağrısı acısı ameliyat nerden yapıldı ne kadar tuttu kaç cc konuldu ve hangi marka🙏🙏

senin de en önemsediğin benim de en çok merak ettiğim his durumu nasıl hissiszlik yaşıyor musun? eskisi gibi mi? birde dikleşme yapılmadan dik oldular mıııı?
Başka kişilerle gorüştüm onlarda hissizlik varmış kesinlikle doktorla alakalı ben cok memnumum gögüsümun her yerine dokundum hissediyorum hic bir sorun yok

Aaa güle güle kullan💓 nasıl ağrısı acısı ameliyat nerden yapıldı ne kadar tuttu kaç cc konuldu ve hangi marka🙏🙏
Üniversite hast oldum 350 cc 4.600 silikon 1.530 tl hast ücreti doktorum cok iyiydi korkularim endişelerim coktu ama şuan oyle mutluyumki ağrı sancı hic bisey yok en önemliside his kaybı yok

Şuan nasıl kıskandım bilemezsin süreci anlatır ısın ve devlette nasıl oluyor bu işler
Üniversite hast oldum 350 cc 4.600 silikon 1.530 tl hast ücreti doktorum cok iyiydi korkularim endişelerim coktu ama şuan oyle mutluyumki ağrı sancı hic bisey yok en önemliside his kaybı yok

Ankaradaysan bulundugum hastane ve doktoru kesinlikle tavsiye ederim. Degilsen üniversite hastanesinde ol ameliyatinu
Ankara dayım ama devlette olmaya korkuyorum benimde bir göğsüm bekarlığımda az büyüktü ama bariz değil şimdi görüştüğüm bir Dr birini dikleştirelim diyor biri silikon konunca fark kapanır diyor kafa iptal

X