[
Bende de dikleştirme yani asıl senin dedigin gibi toparlama oldu ve meme ucu etrafından kesi yapıldı sadece yani iz yok diyebiliriz çünkü meme ucu etrafı zaten kendinden hani cevrili ya kesildiği belli bile olmuyor. Ve evet arkadaşın dediği gibi eğer ki dr beceremezse hissizlik olasılığı büyük. Doktorum Ayşe barutçu gerçekten güzel kesmiş dikkatli davranmış ki bende hissizlik suan yok. Ilk günden beri meme ucumda karıncalanma veya elledigimde azda olsa (sonuçta daha iyileşme sürecindeyim) hissediyordum.
Suan ama daha cok hissediyorum. Yarın başka bi arkadaş burdan okuyarak Ayşe hanıma ameliyat olacak onunda toparlanma aynı benim ki gibi meme ucundan yapacak. Şöyle bisi var eğer ki cok sarkık ise ve dikleştirme fazlaysa bu kesi ile değil de mecbur lollipop kesi ile yapılır.
Sarkık göğüsde dikleştirme olmadan sadece silikon ile aynı sonucu elde etmek nadir. Hani mantıksız bide misal bende 275cc takılıyor ve o (azda olsa) fazla deri icin ayriyeten bi yük. Yani doğanın kanunu
Zamanla yine sarkıklik oluşması büyük olasılık. O fazla deri 275cc ekstra taşıyacak.
Sen görüştün mü Ayşe hanım ile? Veya hakkında bisiler okudun mu?