Merhabalar 16.günde bana yan yatmaya başlayabilirsin demişti doktorumun asistanı ama benim 2 ay 1 hafta oldu yeni yeni ufaktan yan yatmaya başladım ve sanırım bir süre daha böyle devam edeceğim alıştım zatenAmeliyat olalı tam 1 ay 22 gün oldu, protez ve meme dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar, ne zaman yan yatmaya başladınız zira çok fazla sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağrıyor :/ bilgi verirseniz çok sevinirim
Bugün görüşmeye gittim 1 ay oldu yan yatabilirsin dedi doktorum.Ameliyat olalı tam 1 ay 22 gün oldu, protez ve meme dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar, ne zaman yan yatmaya başladınız zira çok fazla sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağrıyor :/ bilgi verirseniz çok sevinirim
Aynen ben de öyleBenim de bir ay oldu tam yan değil ama çeyrek yarım yatıyorum
Ama yatamıyoruzBugün görüşmeye gittim 1 ay oldu yan yatabilirsin dedi doktorum.
Korseyi çıkarabilirsin dedi ama çıkarırsam asla yatamam korseyle yatabilirim gibi sankiAma yatamıyoruz
Evet ben de 8 hafta dolsada kurtulsam diyordum korseden 8.hafta çıkardım 10 dk sonra geri taktım ve korseyle uyudumKorseyi çıkarabilirsin dedi ama çıkarırsam asla yatamam korseyle yatabilirim gibi sanki
Ama şuan kotondan aldığım sporcu sütyeni var aşırı rahat yeni kankam o olduKorseyi çıkarabilirsin dedi ama çıkarırsam asla yatamam korseyle yatabilirim gibi sanki
Ben de bugün pentinin hiç çamaşırlarından aldım o kadar rahatlar ki yok gibi.Ama şuan kotondan aldığım sporcu sütyeni var aşırı rahat yeni kankam o oldu
Özelden modeli gönderebilir misiniz size zahmetBen de bugün pentinin hiç çamaşırlarından aldım o kadar rahatlar ki yok gibi.
Ben davar gibi ilk haftadan yan yatmayı bırak yüz üstü yatmaya başladım.Ameliyat olalı tam 1 ay 22 gün oldu, protez ve meme dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar, ne zaman yan yatmaya başladınız zira çok fazla sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağrıyor :/ bilgi verirseniz çok sevinirim
Tabii kiÖzelden modeli gönderebilir misiniz size zahmet
Yüz üstü yatmak ameliyatın ilk günlerinde sağlıklı mı sanki yatılmaması gerekiyor diye biliyorumBen davar gibi ilk haftadan yan yatmayı bırak yüz üstü yatmaya başladım.
Evet doğru biliyorsunuz yatılmaması gerekiyor benim yaptığımı yapmayın sakın.Yüz üstü yatmak ameliyatın ilk günlerinde sağlıklı mı sanki yatılmaması gerekiyor diye biliyorum
Kesinlikle öyle ben de göğsüm havada kalacak şekilde yan yatıyorum. Sizin kaçıncı günBana 3 ay boyunca sırt üstu yatacaksin dedibende gece yan yatarken bir şey olur diye korktum deneyemiyorum bile zaten memeler sert ortada birleşmiyor çok komik bir haldeyim her gün uyumadan bin defa yastık ayarlıyorum cilldirmalikk
Her hangi bir sıkıntı ile karşılaştınız mıEvet doğru biliyorsunuz yatılmaması gerekiyor benim yaptığımı yapmayın sakın.
1 ay 23 gün oldu benimKesinlikle öyle ben de göğsüm havada kalacak şekilde yan yatıyorum. Sizin kaçıncı gün