İyi güzel sizinde zorlu günler geride kalmış benim de 2 ay 8 gün oldu nasıl geçmiş zaman biraz daha sabredersek keyfini sürmeye başlayacağız1 ay 23 gün oldu benim
Benim silikonum sarktı hatta konu açtım. Revizyon dedi doktorum ama bu yatma ile alakalı bir durum mu bilmiyorum.Her hangi bir sıkıntı ile karşılaştınız mı
YaaBenim silikonum sarktı hatta konu açtım. Revizyon dedi doktorum ama bu yatma ile alakalı bir durum mu bilmiyorum.
10 ay oldu ameliyat olalı ama ben daha 3-4 ayda başladım şikayetimeYaakaç gün sonra böyle bir durumla karşılaştınız
Aslında çok yeniymiş tekrardan revizyon olacaksınız çok geçmiş olsun umarım bundan sonraki süreçte her şey gönlünüzce olur10 ay oldu ameliyat olalı ama ben daha 3-4 ayda başladım şikayetimeben de dikleştirme de vardı
Yatma ile alakalı bir durum olabilir :/ bilemedim çok geçmiş olsun ama revizyon olacağınız için çok iyi umarım istediğiniz gibi olur her şeyBenim silikonum sarktı hatta konu açtım. Revizyon dedi doktorum ama bu yatma ile alakalı bir durum mu bilmiyorum.
Merhaba modeli nasıl acaba görsel yükleyebilir misinizAma şuan kotondan aldığım sporcu sütyeni var aşırı rahat yeni kankam o oldu
Koton uygulamasında senin için bir şey buldum!Merhaba modeli nasıl acaba görsel yükleyebilir misiniz
Çok teşekkür ederim ben de DeFacto dakine bakmıştım hazır inidirm varken alayım en iyisi çok sağolunKoton uygulamasında senin için bir şey buldum!
Sporcu Sütyeni Dikişsiz U Yaka Ribanalı Slim Fit
Sporcu Sütyeni Dikişsiz U Yaka Ribanalı Slim Fit
Sporcu Sütyeni Dikişsiz U Yaka Ribanalı Slim Fit, Mor Renk Kadın Sporcu Sütyeni Sadece 449.99 TL! Mor Sporcu Sütyeni Dikişsiz U Yaka Ribanalı Slim Fit Satın Almak için Hemen Tıklayın! | Koton - 4SAK30108NK378www.koton.com YeÅil Kadın DeFactoFit Bisiklet Yaka Bra 2820145 | DeFacto
AradıÄın YeÅil Kadın DeFactoFit Bisiklet Yaka Bra en uygun fiyatla DeFacto'da! Yeni sezon YeÅil Kadın DeFactoFit Bisiklet Yaka Bra için hemen DeFacto'ya tıkla! 2820145www.defacto.com.tr
Bunlar çok rahat oluyor
Bencede ama ben kotondan aldığımla daha rahat ediyorum fiyatları da oldukça uygun denemeden almayın amaÇok teşekkür ederim ben de DeFacto dakine bakmıştım hazır inidirm varken alayım en iyisi çok sağolun
Ay aldim3valla DeFactodan muhtemelen iade de olmayacak ama bakalım inşallah memnun kalırım ben kotondakini deneyip alırım teşekkürler yardımcı olduğunuz içinBencede ama ben kotondan aldığımla daha rahat ediyorum fiyatları da oldukça uygun denemeden almayın ama
İnternetten aldıysanız sıkıntı olmaz iade edebilirsiniz bence. Memnun kalırsınızAy aldim3valla DeFactodan muhtemelen iade de olmayacak ama bakalım inşallah memnun kalırım ben kotondakini deneyip alırım teşekkürler yardımcı olduğunuz içinben de küçültme dikleştirme oldum ama birşey takılmadı istersen protezi sonra yine taktirabilirsin dedi doktor kendi dokumdan yaptı ama sanki şimdiden sarkmaya başladı gibi hissediyorum
İnternetten aldıysanız sıkıntı olmaz iade edebilirsiniz bence. Memnun kalırsınızdoktorunuz o şekilde uygun görmüş demek ki sizin bilinç altında sürekli sarkcak mı varsa size öyle ge
Taş gibi olmayacak dokun da az demişti şuan sertlik geçip yumuşayana başladı hatta sallanıyor bile yürürken o yüzden böyle bir hisse3kapildim sanırım. Ve eski halim o kadar kötüydü ki travmam diyebilirim o yüzden şuan mükemmel durumdayım sarksa da çok kötü olmayacaktır yani kilo alıp büyümesine izin vermedigim sürece:) sonuçtan memnunum sadece uç kısımları geç iyileşiyor o da geçerse sevinicemİnternetten aldıysanız sıkıntı olmaz iade edebilirsiniz bence. Memnun kalırsınızdoktorunuz o şekilde uygun görmüş demek ki sizin bilinç altında sürekli sarkcak mı varsa size öyle geliyordur
Dikleştirme işleminde uç kısımlara müdahale ediliyor dmi yani sizin de yeri değişti mi tekrar dikildi.miİnternetten aldıysanız sıkıntı olmaz iade edebilirsiniz bence. Memnun kalırsınızdoktorunuz o şekilde uygun görmüş demek ki sizin bilinç altında sürekli sarkcak mı varsa size öyle geliyordur
Hiç merak etmeyin zamanla çok daha iyi foruma kavuşacaktır. İlerde çok ihtiyaç duyarsanız protez taktırırsınızTaş gibi olmayacak dokun da az demişti şuan sertlik geçip yumuşayana başladı hatta sallanıyor bile yürürken o yüzden böyle bir hisse3kapildim sanırım. Ve eski halim o kadar kötüydü ki travmam diyebilirim o yüzden şuan mükemmel durumdayım sarksa da çok kötü olmayacaktır yani kilo alıp büyümesine izin vermedigim sürece:) sonuçtan memnunum sadece uç kısımları geç iyileşiyor o da geçerse sevinicem
Ben sadece meme büyütme ameliyatı oldum dikleştirme vs olmadımDikleştirme işleminde uç kısımlara müdahale ediliyor dmi yani sizin de yeri değişti mi tekrar dikildi.mi
ben büyütme oldum. 3. haftamda yavaş yavaş yan yatmaya başlamıştımAmeliyat olalı tam 1 ay 22 gün oldu, protez ve meme dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar, ne zaman yan yatmaya başladınız zira çok fazla sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağrıyor :/ bilgi verirseniz çok sevinirim
Anladım ben meme ucu bölgesinde çok sıkıntı yaşadım siz de yaşadınız mı diyecektim ama mecbur kalmamissiniz iyi ki :) umarım çok memnun kalır musmutlu olursunuz surecinizle alakalı:) yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tekrardanBen sadece meme büyütme ameliyatı oldum dikleştirme vs olmadım
güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederimAnladım ben meme ucu bölgesinde çok sıkıntı yaşadım siz de yaşadınız mı diyecektim ama mecbur kalmamissiniz iyi ki :) umarım çok memnun kalır musmutlu olursunuz surecinizle alakalı:) yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tekrardan