meme diklestirme ve karin germe icin yardim kizlarrr

sudansebepler89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
14
6
35
Merhaba kizlar cok mutsuzum dogum yapali 3 sene oldu ve bana dunyanin en güzel duygusu kizim ile birlikte sarkik bir karin ve gogusler kaldi defne erkara ile görüştüm bana cok güven verdi üslubuyla ama gene de kimseye soyleyemedigim bu kararimi birileri ile paylasmak ve fikir alisverisinde bulunmak istiyorum ameliyatla ilgili kesin bi tarihim yok ama kasim ayinda olmayi dusunuyorum bana fikir verin lutfen

Cnm ben yeni diklestirme oldum bir hafta oldu .Şuan bilemiyorum nasıl görünüyo. Bu görüntüyü beğenmedim ama zamanla degisecek mis. İyi araştır. Mesela diklestirme yi nasıl yapacakmis Dr. Lolipop ters t.yarim ay.dolunay.birsuru çeşit kesi izi var.ne dedi doktorun.

Dr gayet basit bir islem gibi anlatti bana lolipop kesi ile yapilacak dren koyulmayacak dedi genc oldugum icin cok cabuk toparlarmisim ayrica karin germeyide ayni anda yapicak bana tam karin germe benim korkum ve goguslerimde smetrik bir prblm olurmu ayni anda iki ameliyat bana sorun yaratirmi sen nasilsin peki agri sizin kaldimi?

Hayirlisiyla su ameliyatlari bi kararlastirip olsam burdan ennn ince ayrintisina kadar bol bol fikir vercem herkese ( olumlu fikirler olur insallah) sezeryanla doğum yaptim ben cok kolay oldu kalkip yurumem dikislerim fln hic zorlanmadim ama bu ameiyatlarda oyle olurmu bilemiyorum

ben mini karın germe oldum canım epey toplandı ama tam karın germe daha da olumlu oluyor yani tam tahta gibi oluyor karın kesinlikle memnun kalırsın lipo yapacaksa biraz ağrın olur benim liposuzdu yağım yoktu sadece sarkan derim vardı sıkıntım hiç olmadı ama ne kadar ağrısa da değer çünkü sonuçları biliyorum müthiş değiştiriyor insanı karar verdiysen ol ve sonrasında çok mutlu olacaksın eminim benim meme protez de oldu iyi ki ikisini bir yaptırmışım dik ve dolgun memeler oldu karın o şekilde kalsa daha da göze batacak ve hantal bir görüntü olacaktı şimdi karın da düz olunca tamamladı birbirini

Seli54 coookkk tesekkurler içime su serptin dr ne kadar güvensede insan bu ameliyatları olmus birilerinden medet umuyor benim hayatım şuan çok kararsızlıkla geciyor ben 160 boyunda 53 kg 26 yasındayım ve karnımla gogüslerimden iğreniyorum artık hamileyken plates yaptım dogumdan sonra 1.5 senede spor yaptım kollarım bacaklarım popom harıka oldu spor sayesınde ama o iki yer sanki hiç düzelmedi desem yeridir dr da karnımın spor yaptıgım için içten dikmeyecegini iç kasların ayrık olmadıgını ama deri bollugunun fazla oldugunu soyledi sadece deri alıcakmıs bendende bir yaptırım diyorum bi vazgeciyorum korkumdan sana sorum drenler cok sorun cıkartıyormu acıyormu cekılırken bide iz sanki yukarda gibi internette karın germe ızı sezeryan la aynı yerdemi

ben 22 mayıs cuma günü dikleştirme ameliyatı oldum 23 ünde hastaneden çıktım.Ameliyathanede uyumam için serumuma ilacı verirken birazdan uyuyacaksın dediler sonrasını hatırlamıyorum uyandıktan sonrada hemen gezmeye başladım.Drenleri çıkartırkende bi acı duymadım.Korkulacak bir ameliyat değil sonrasında dikkat gerekiyor tabiki ağır kaldırmamak ve uzanmamak.Şimdi gayet iyiyim

Ameliyata girmeden önce dr milim milim hesaplayarak çizim yapıyor öyle ameliyata giriyorsunuz.Bendede bebek emzirmeden kaynaklı göğüs içi boşalma vardı.Kas dokum yeterli olduğu için askılama yapıldı silikona gerek duyulmadı.

Benim mini oldugu icin kulot içinde sezeryan izi kadar bi iz var durumumuz aynıymis ben de epey plates yapmıştım hem de karınsavar denen egzersizlerı karnım sıkıydı ama deri bolluğu duzelmiyor sporla dr mini yeter dedi ama biraz daha gergin olsa iyiymiş bekarligimdaki gibi oldu ama ben tam tahta gibi istiyordum onun için tam olman lazım dedi belki ilerde onu düşünürüm kesinlikle deri fazlası olduğunda ameliyat şart karından foto koymadim henüz biraz daha şekillenmesini bekliyorum 3 ayı buluyor dedi dr en az

Dren takılmadi bana mini olduğundan fazla bi işi yoktu zaten lipo falanda olmadığı için basit bi işlemdi

Olucam bende insallh bir aksilik olmazsa eger kendimi olmak zorunda hissediyorum mutsuz gecen yillar istemiyorum aynada eskisi gibi gorunmek tek dileğim usenmiyip bana yazdiginiz ve yureklendirdiginiz icin tesekkur ederim arkadaslar

Ekim ortasi gibi gün alicam insallah dr da defne erkara olcak hastane balatta musevi hastanesi gelismeleri burdan paylasicam surekli ben yaptirabilirsem herkes yaptirir gibi geliyor bana fikir beyan etmek isteyen lutfen bakip gecmesin bu arada kk olmasa kime anlatirim bu derdimi

Dediğim gibi çok korkulacak bişey değil ve sonuçta o sarkık karınla gezdigine değmez benim bakabilirsin mesela öncesine o durumun ne olduğunu çok iyi biliyorum

Dren takılmasının sebebi ameliyat sonrası içerde toplanan kanın akması içinmiş ...

ayni operasyonlar 15 gun once ben gecirdim arkadasim.mini karin germe ve protez takildi.mini karin germede sadece gobek deliginin altini kesip germisler.dikislerimi pek begennyrum ve dikis alti hala sert eski sezeryan yerinden kesi yapildu.senin kac gun oldu korse kullandinmi ve ne kadar sure.tam son7cu ne zaman aliriz biliyomusun

Ben 3 ay önce gögüs diklestirme ameliyati oldum...keske daha önce olsaymisim
ameliyatin ertesi günü bütün gün gezdim alisverise gittim...hicbir agrim sizim olmadi
tabiki dikkat edilmesi gerekiyo agir kaldirmamak gibi... bana diren de takilmadi
ameliyatta cok kanamamis bile... o yüzden heralde... büyüklügünde mükemmel oldu, dikislerde harika....doktorumun ellerine saglik ...bircok doktorla görüstüm...ve 6.hissime güvenerek Tamer yavasta karar kildim...cokta Dogru bir kararmis...
hic korkulacak bisey degilmis arkadaslar...ama Doktor cok önemli :)

ben hala ekim ortasını bekliyorum ameliyatlarım için defne hanıma bu ameliyatları olan kimse yokmu benım içime başkası sinmedi görüsmeyede gitmedim kimseyle defne erkaradan sonra ama hiç hastasına denk gelmedim yani yorum yapanlardan resimler gördüm evet ama insan dr hastalarından duymak istiyor

sen kime yaptirmayi düsünüyorsun canim?? gögüs diklestirmemi yoksa silikonmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…