- 27 Mayıs 2015
- 14
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi sudansebepler89
Benim mini oldugu icin kulot içinde sezeryan izi kadar bi iz var durumumuz aynıymis ben de epey plates yapmıştım hem de karınsavar denen egzersizlerı karnım sıkıydı ama deri bolluğu duzelmiyor sporla dr mini yeter dedi ama biraz daha gergin olsa iyiymiş bekarligimdaki gibi oldu ama ben tam tahta gibi istiyordum onun için tam olman lazım dedi belki ilerde onu düşünürüm kesinlikle deri fazlası olduğunda ameliyat şart karından foto koymadim henüz biraz daha şekillenmesini bekliyorum 3 ayı buluyor dedi dr en azSeli54 coookkk tesekkurler içime su serptin dr ne kadar güvensede insan bu ameliyatları olmus birilerinden medet umuyor benim hayatım şuan çok kararsızlıkla geciyor ben 160 boyunda 53 kg 26 yasındayım ve karnımla gogüslerimden iğreniyorum artık hamileyken plates yaptım dogumdan sonra 1.5 senede spor yaptım kollarım bacaklarım popom harıka oldu spor sayesınde ama o iki yer sanki hiç düzelmedi desem yeridir dr da karnımın spor yaptıgım için içten dikmeyecegini iç kasların ayrık olmadıgını ama deri bollugunun fazla oldugunu soyledi sadece deri alıcakmıs bendende bir yaptırım diyorum bi vazgeciyorum korkumdan sana sorum drenler cok sorun cıkartıyormu acıyormu cekılırken bide iz sanki yukarda gibi internette karın germe ızı sezeryan la aynı yerdemi
Dren takılmasının sebebi ameliyat sonrası içerde toplanan kanın akması içinmiş ...Dr gayet basit bir islem gibi anlatti bana lolipop kesi ile yapilacak dren koyulmayacak dedi genc oldugum icin cok cabuk toparlarmisim ayrica karin germeyide ayni anda yapicak bana tam karin germe benim korkum ve goguslerimde smetrik bir prblm olurmu ayni anda iki ameliyat bana sorun yaratirmi sen nasilsin peki agri sizin kaldimi?
ayni operasyonlar 15 gun once ben gecirdim arkadasim.mini karin germe ve protez takildi.mini karin germede sadece gobek deliginin altini kesip germisler.dikislerimi pek begennyrum ve dikis alti hala sert eski sezeryan yerinden kesi yapildu.senin kac gun oldu korse kullandinmi ve ne kadar sure.tam son7cu ne zaman aliriz biliyomusunben mini karın germe oldum canım epey toplandı ama tam karın germe daha da olumlu oluyor yani tam tahta gibi oluyor karın kesinlikle memnun kalırsın lipo yapacaksa biraz ağrın olur benim liposuzdu yağım yoktu sadece sarkan derim vardı sıkıntım hiç olmadı ama ne kadar ağrısa da değer çünkü sonuçları biliyorum müthiş değiştiriyor insanı karar verdiysen ol ve sonrasında çok mutlu olacaksın eminim benim meme protez de oldu iyi ki ikisini bir yaptırmışım dik ve dolgun memeler oldu karın o şekilde kalsa daha da göze batacak ve hantal bir görüntü olacaktı şimdi karın da düz olunca tamamladı birbirini
sen kime yaptirmayi düsünüyorsun canim?? gögüs diklestirmemi yoksa silikonmu?ben hala ekim ortasını bekliyorum ameliyatlarım için defne hanıma bu ameliyatları olan kimse yokmu benım içime başkası sinmedi görüsmeyede gitmedim kimseyle defne erkaradan sonra ama hiç hastasına denk gelmedim yani yorum yapanlardan resimler gördüm evet ama insan dr hastalarından duymak istiyor