meme diklestirme ve karin germe icin yardim kizlarrr

pardon canim tekrar okuyunca gördüm kime yaptirmak istedini...o doktoru hic duymamistim yani defne hanimi
doktora güven cok önemli...daha vaktin var bikac doktorla daha görüs... Tamer beylede görüsmeni cok tavsiye ederim
bilmiyorum ben aynaya baktigimda cok mutluyum artik neden 20 sene beklemisim kendime kiziyorum...ve istiyorumki
bu mutlulugu herkez yasasin... Doktor ama öncelikle insan ve cok itinali ilgili... Görüsmek parayla degil
fikir olur en azindan...Insallah icine yatan bi Doktor bulursun sende ben gibi

henüz çok gençsiniz ileride bi çocuk sahibi daha olabilirsiniz erken değil mi karın germe için sonra yine bozulacak

Evet 2 ayri dr gorustum aklim iyice karisti yani toplamda 3 dr da birbirinin dediginin aksini soyledi biri karin germe sana olmaz gericek derin yok dedi biri mini karin germe dedi biri tam gwricem ki dau et bana yoksa gobek deligin asagi sarkar bakar bakar dertlenirsin dedi meme icin biri dren takicam silikona gerek yok diklestirme dedi digeri silikon takip diklestircem dedi digeri de silikon istemez dren de koymayacagim diklestirme sadece dedi vaz gecmeme ramak kaldi basim çorba gibi hepside ikna edici konuşuyor kime guvenim bilemedim bir defne hanim sanki daha etkiledi beni ama oda digerlerinin aksine silikonsuz drensiz meme diklestirme ve yine diğerlerinin aksine tam karin germe drenle diyor

Yani bi dr neresini gerecegim karninin kumasi yokki diyor bir digeri tam karin germe mukkemel sonic verir minide tatmin olmazzsin diyor catlaklarim cok altta cok dr gorincede boyle bi dert oldu basima simdi tek yaptigim gün icinde kk okuyup ordan burdan bilgi almak fobi olustu bende hic yoktan nese ile beklerken simdi uzgun suzgun anneme esime yaptirmiyim mi ya of ya yaptircama be amann diye konismaya basladim vahim durumdayim

Canım karnının dik ve hafif eğilmiş şekilde fotosunu atarsan fikir verebilirim ben mini oldum ve tatmin etmedi malesef eskisinden iyi ama lipo olmadığı için hafif bombé var ve tam gerilmedi ben de ilerde ya yine mini karın germe ve lipo ya da derim izin verirse tam olmak istiyorum

Albüm yapıyorsun albümler kısmı var orada sadece takip ettiklerinin görmesine izin verirsin izlemeye aldıkların görür

Yukledim cnm resim pwk cekemedim ama catlak durumumdan daha xiyade rahatsizim cunku full gobek alti
Merhaba sudansebepler89 Ameliyat oldunmu acaba,merak ediyorum?
Benim arkadaşım Defne hanıma Ameliyt oldu ama sonuç pek iç açıcı degil maalesef Dikey kesisi var,ondan ziyade kesi izi çok kötü görünüyor. Orta kısımda açıklık oldu,sürekli akıntı var. Doktor Oray'a dikiş atabiliriz demiş. Göğüslerinide küçülttü,maalesef resmen kazımış göğüslerini hiçbirşey bırakmamış. Şimdide bir sene sonra silikon takarız diyormuş birde

Hayır olmadım Can'ım bir hastalık atlattım kalple ilgili baya bir suredir aklımda yoktu ama şeytan yine dürtüyor beni Defne hanımdan soğudum zaten bir kere telefonda bir şey sordum arkadaşımın ameliyatı böyle bir reaksiyon vermiş dedim bende de olabilirmi böyle birşey diye tersledi beni ben cerrahım ben daha doğrusunu yaparım falan gibilerden yaptırsam dahi başkasına giderim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…