1,5 sene önce ben de aynı ameliyatı oldum.daha çoooook yeni sizin ameliyatınız.bırakın 1 haftayı memenin tam şeklini alması 1 sene.ben ilk 15 gün aynaya bakmamıştım çünkü resmen dikdörtgendi15 günden sonra her gün bi değişklik göreceksiniz zaten.dikişler için ise bişi diyemicem.benim dikişlerim kırmızıydı zamanla hepsi düzelir merak etmeyin.kime oldunuz ameliyatı bir de kesileriniz hangi şekilde?
lolipop kesi anladığım kadarıyla.whatsapptan sorabilirsiniz çekinmeyin bence.fucidin iyi bi krem antibiyotikli.duş almaya başlamış olmanız lazım.duştan sonra iyice kurulayın dikişleri gazlı bezle.adetten önce hassasiyet ve cızırdama olur çok normal.
dedim ya daha çok yeni.evet dermatixSi kullanmıştım.doktorum hastanedeyken reçete etmişti.sizin doktorunuz kim?Ever duş almaya başladım.. dikiş yerlerinin rengi koyu şu an. Haftaya dikişlerim alınacak. Şu an adet öncesi şişlik ve hassasiyet var çok fazla.
Siz dikişlerin izi kalmaması için birşey uyguladınız mı?
dedim ya daha çok yeni.evet dermatixSi kullanmıştım.doktorum hastanedeyken reçete etmişti.sizin doktorunuz kim?
oldu evet.sanırım 2 tüp bitene kadar kullandım.ama o biraz cilt yapısıyla da alakalı.Benim doktorum ahmet sezer. Dermatix izlerinin geçmesinde yardımcı oldu mu?
oldu evet.sanırım 2 tüp bitene kadar kullandım.ama o biraz cilt yapısıyla da alakalı.
rica ederim kafana takılan herhangi bir şey olduğunda sorabilirsin.Cok tesekkur ederim verdigin bilgilerden dolayi...
Merhaba bende haftaya dikleştirme ve büyütme ameliyatı olacağım. Sizin uzun süre olmuş sanırım . Resminiz varmı acaba? İzler kalıyormu çok merak ediyorum. Benim hem lolipop hemde göğüs altından kesim olacak. O yüzden çok endişeliyim. Bir arkadaşın resmini gördüm içler acısıydı. Ama daha 15 günlükdü. Zaman geçince düzeliyormu çok merak ediyorum.rica ederim kafana takılan herhangi bir şey olduğunda sorabilirsin.
merhaba,şimdiden geçmiş olsun.Merhaba bende haftaya dikleştirme ve büyütme ameliyatı olacağım. Sizin uzun süre olmuş sanırım . Resminiz varmı acaba? İzler kalıyormu çok merak ediyorum. Benim hem lolipop hemde göğüs altından kesim olacak. O yüzden çok endişeliyim. Bir arkadaşın resmini gördüm içler acısıydı. Ama daha 15 günlükdü. Zaman geçince düzeliyormu çok merak ediyorum.
Peki sizin geçtimi? Yani tamamen geçmiycek biliyorum ama rahatsız etmiycek ölçüde olsun kafi. Resminiz varmı çok merak ediyorum.merhaba,şimdiden geçmiş olsun.
benim de kesilerim aynen sizinki gibi.
bu iz meselesi tamamen ciltle alakalı.bir de 15 gün sonuç görmek için çok erken.her sene dikişlerin durumu değişiyor çünkü.ilk zamanlar berbat oluyo doğru ama.
Merhaba . Sizin izleriniz kabararak mı iyileştü şu an ne durumdamerhaba,şimdiden geçmiş olsun.
benim de kesilerim aynen sizinki gibi.
bu iz meselesi tamamen ciltle alakalı.bir de 15 gün sonuç görmek için çok erken.her sene dikişlerin durumu değişiyor çünkü.ilk zamanlar berbat oluyo doğru ama.
benim baya geçti açıkçası ben bu kadar geçeceğini düşünmüyodum.ince çizgi halinde kaldı.resmim yok maalesef.Peki sizin geçtimi? Yani tamamen geçmiycek biliyorum ama rahatsız etmiycek ölçüde olsun kafi. Resminiz varmı çok merak ediyorum.
yanlış hatırlamıyorsam kabarmadı.sadece ameliyat daha çok yeniyken dikişler şişti haliyle o zaman kabarık gibi duruyıdu.Merhaba . Sizin izleriniz kabararak mı iyileştü şu an ne durumda