- 22 Ekim 2009
- 546
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun kim canimArkadaslar bende 7 gun oldu dikkestirme yaoukdi orotez kinulmadi ama cok kuculmus jucultme dedigim halde ve sag gigus ucum icerde ve yamuk sekil bozuklugu var duzelir dedi dr um ama bilemeiyirum ters t seklinde dikisim yukardan bakinca guzel duruyir ama karsidan cok fena
Canım benimde şişlikler anca biraz inmeye başladı biraz şekil almaya başladıArkadaslar bende 7 gun oldu dikkestirme yaoukdi orotez kinulmadi ama cok kuculmus jucultme dedigim halde ve sag gigus ucum icerde ve yamuk sekil bozuklugu var duzelir dedi dr um ama bilemeiyirum ters t seklinde dikisim yukardan bakinca guzel duruyir ama karsidan cok fena
Nerde senin fotolar bende göstere bilirim şu an şekli nasıl olduğunuFoto larima bakabilirsiniz varmi sizinde 9 gun oldu
Sayfamda bakajikirsinizNerde senin fotolar bende göstere bilirim şu an şekli nasıl olduğunu
Hayırlısı olsun sen tam olarak ne yatıracaksınSelamlar nasilsiniz arkadaslar durumlar nedir benimde bugun belli olacK ameliyat tarihim. Hayirlisiyla bir olsaydim.
Canim benim diklestirme +silikon olacak 325cc ama 350cc deneyecegim dedi kasalti olacak persembe gunu oluyorum ameliyatiHayırlısı olsun sen tam olarak ne yatıracaksın
Benim dikişler günden güne gidiyor ağrılarım geçti basınç hisside yok denecek kadar az. Hala şişlik var hatta sanki zaman zaman yer değiştiriyor. Şekil ile şunu fark ettim banyo yaptıkça düzeliyor
Baya büyükmüş ben 200cc kendimden aldırdım 200cc silikon yerleştirildi çünkü asla büyük istemedim zaten benim boyutuyla sorunum yoktu sadece sarkıkti ama silikonsuz olmaz dediCanim benim diklestirme +silikon olacak 325cc ama 350cc deneyecegim dedi kasalti olacak persembe gunu oluyorum ameliyati
Senin ameliyat sonrası süreç nasıl geçti şekil bozukluğu falan olmusmuyduBenim tam 1 yıl oldu izler siliniyorken ekim ayında doktorum lazer yaptı yine kızardı şimdi pembe duruyor üstler boşaldı 2 cm kadar aşağı indi
Ilk ameliyattan ciktigimda bende o acı o basınç nasıl geçecek allahım ne yaptım dedim 10 doğuma girerim bu acının yanında hiç bişe değil dedim ama şimdi geçti ağrı basınç sadece şekil bozukluğu var onu kafama takıyorum duzelecekmi diyeBen de 4 gün önce ameliyat oldum hem çok küçülmüş hem de çok şekilsiz duruyorlar en başa dönsem asla bu ameliyatı olmazdım
Nasıl bi şekil bozukluğu var sizdeIlk ameliyattan ciktigimda bende o acı o basınç nasıl geçecek allahım ne yaptım dedim 10 doğuma girerim bu acının yanında hiç bişe değil dedim ama şimdi geçti ağrı basınç sadece şekil bozukluğu var onu kafama takıyorum duzelecekmi diye
Senin ameliyat sonrası süreç nasıl geçti şekil bozukluğu falan olmusmuydu
Bana göre çok sivri duruyor yaygan değil ve sol göğsümun ucu tam tam yuvarlak değil yandan bakınca bi tuhaf duruyor ucu ama ileriye doğru değişir mi bilmiyorum ve hala büyük görünüyor gözüme doktorum 6 ay sabret diyorNasıl bi şekil bozukluğu var sizde