Meme dikleştirme sonrası şekil bozukluğu

Çıktığım gün nasılsa şekli aynı öyle hatta küçülsün diye dört gözle bekledim sadece üstleri boşaldı 2 cm aşağı indi yaklaşık ama güzel ideal lakin ben küçük olmasını istiyordum uçlardan ölçünce 95 geliyor
Hangi doktor yaptı ameliyatınızı acaba?

Bana göre çok sivri duruyor yaygan değil ve sol göğsümun ucu tam tam yuvarlak değil yandan bakınca bi tuhaf duruyor ucu ama ileriye doğru değişir mi bilmiyorum ve hala büyük görünüyor gözüme doktorum 6 ay sabret diyor
Muhtemelen high profile takilmistir protezin karti var mi sizde?

1,5 sene önce ben de aynı ameliyatı oldum.daha çoooook yeni sizin ameliyatınız.bırakın 1 haftayı memenin tam şeklini alması 1 sene.ben ilk 15 gün aynaya bakmamıştım çünkü resmen dikdörtgendi :KK45: 15 günden sonra her gün bi değişklik göreceksiniz zaten.dikişler için ise bişi diyemicem.benim dikişlerim kırmızıydı :-) zamanla hepsi düzelir merak etmeyin.kime oldunuz ameliyatı bir de kesileriniz hangi şekilde?
Merhaba konu biraz eski ama ben de geçtiğimiz cuma ameliyat oldum aynen göğsüm dikdörtgen her baktığımda moralim bozuluyo bende kas altı 350 taktırdım,protezler yukarda kendi meme dokum aşağıda moralim çok bozuk çok kötü görünüyor ne zamam düzeldi sizin tam olarak☹️

Merhaba konu biraz eski ama ben de geçtiğimiz cuma ameliyat oldum aynen göğsüm dikdörtgen her baktığımda moralim bozuluyo bende kas altı 350 taktırdım,protezler yukarda kendi meme dokum aşağıda moralim çok bozuk çok kötü görünüyor ne zamam düzeldi sizin tam olarak☹
Bende ilk gordugum de hayal kirikligiydi goruntu cok kotuydu o oyle gitti bende bi turlu isinip alisamadim en sonunda cikarttirdim konforlu da hissetmiyodum eskisi gbi baska problemler de cikti bende sonrasinda tabi sonuc husran oldu

Merhaba konu biraz eski ama ben de geçtiğimiz cuma ameliyat oldum aynen göğsüm dikdörtgen her baktığımda moralim bozuluyo bende kas altı 350 taktırdım,protezler yukarda kendi meme dokum aşağıda moralim çok bozuk çok kötü görünüyor ne zamam düzeldi sizin tam olarak☹
Daha çok yeni endişelenme. Tabiki sorun yaşayanlar olabiliyor ama memnun olanlar çok çok daha fazla emin ol. Benim 10 ay oldu. Çok memnunum iyiki olmuşum diyorum. Umarım sende memnun olursun.

Bende ilk gordugum de hayal kirikligiydi goruntu cok kotuydu o oyle gitti bende bi turlu isinip alisamadim en sonunda cikarttirdim konforlu da hissetmiyodum eskisi gbi baska problemler de cikti bende sonrasinda tabi sonuc husran oldu
Aaa gerçekten mi sanırım benim de öyle olacak 9.günüm ve hala dikdörtgen görüntü sergiliyo hayırlısk olsun ne diyim şansımız

merhaba bende bu ay icinde yaptirmayi planliyorum, siz de cok yeni yaptirmissiniz nasil durumunuz acavba ? Bir degisiklik oldumu ? Biraz bilg verirseniz cok sevinirim

Teşekkür ederim ya işte görüntü sanki kötü yani
Silikonlar yukarda meme dokum aşağıda toparlama yapmaya gerek yok demişti doktor hani toparlama olacak olsa zaten yapardı aynı anda diye düşünüyorım sadece ne kadar aşağı cebe inecek onu merak ediyorum hıgh profil takıldı bana da yuvarlak 350 cc
Daha çok yeni endişelenme. Tabiki sorun yaşayanlar olabiliyor ama memnun olanlar çok çok daha fazla emin ol. Benim 10 ay oldu. Çok memnunum iyiki olmuşum diyorum. Umarım sende memnun olursun.

Bugun nasilsin icine siniyo mi goruntu yavas yavas indikce? :)
Yeni okudum yazdığını 20.günüm şişliklerim insi ama hala silikonlar yukarda meme dokum aşağıda😒ve eskiden ağrımayan göğsüm şimdi şimdi akşama doğru bıçak saplama vs kötü ağrışar yaşıyorım böyle mi oluyo acaba

Bugun nasilsin icine siniyo mi goruntu yavas yavas indikce? :)
Bugün 20.günüm şişler evet indi ancak görüntü hala kötü benim 350 cc hıgh profile yuvarlak implant takıldı benim söylediğim gibi hala dildörtgen gibi üstte yani silikon göğsümün dokusu aşağı sarkmış gibi anlamadım gitti

Bugün 20.günüm şişler evet indi ancak görüntü hala kötü benim 350 cc hıgh profile yuvarlak implant takıldı benim söylediğim gibi hala dildörtgen gibi üstte yani silikon göğsümün dokusu aşağı sarkmış gibi anlamadım gitti
Alla alla biraz daha bekle bakalim canim insallah duzelir 1 ay so rasinda artik goruntu oturmaya baslar yavas yavas

Teşekkür ederim ya işte görüntü sanki kötü yani
Silikonlar yukarda meme dokum aşağıda toparlama yapmaya gerek yok demişti doktor hani toparlama olacak olsa zaten yapardı aynı anda diye düşünüyorım sadece ne kadar aşağı cebe inecek onu merak ediyorum hıgh profil takıldı bana da yuvarlak 350 cc
Merhaba dikleştirme sonrası tekrar sarkma oldumu memnun musunuz

X