Meme dikleştirme sonrası şekil bozukluğu

pelinbo

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
12
2
1 hafta önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Sol göğsümde bir sıkıntı yokken sağ göğsümün protezi bir garip duruyor. Sanki aşağıya inemiyor gibi. Dikişte yamukluk ve dikişin kenarında da hafif bir beyazlık ve şişlik var. Sanki protez oradan aşağıya inemiyormuş gibi. Doktoruma foto çekip gönderdim, daha oturacak dedi. Neden tek göğsümde sorun var anlamadım. Bilgisi olan var mı?

1,5 sene önce ben de aynı ameliyatı oldum.daha çoooook yeni sizin ameliyatınız.bırakın 1 haftayı memenin tam şeklini alması 1 sene.ben ilk 15 gün aynaya bakmamıştım çünkü resmen dikdörtgendi :KK45: 15 günden sonra her gün bi değişklik göreceksiniz zaten.dikişler için ise bişi diyemicem.benim dikişlerim kırmızıydı :-) zamanla hepsi düzelir merak etmeyin.kime oldunuz ameliyatı bir de kesileriniz hangi şekilde?

1,5 sene önce ben de aynı ameliyatı oldum.daha çoooook yeni sizin ameliyatınız.bırakın 1 haftayı memenin tam şeklini alması 1 sene.ben ilk 15 gün aynaya bakmamıştım çünkü resmen dikdörtgendi :KK45: 15 günden sonra her gün bi değişklik göreceksiniz zaten.dikişler için ise bişi diyemicem.benim dikişlerim kırmızıydı :-) zamanla hepsi düzelir merak etmeyin.kime oldunuz ameliyatı bir de kesileriniz hangi şekilde?

Çok teşekkürler yanıt için.. kesilerim göğüs ucu ve çizgi şeklinde.
Doktorum şehit dışında, o yüzden sürekli soramıyorum.
Fucidin kullanıyorum dikişler için sabah akşam.
Adet zamanım yakın.. o yüzden hassasiyetim de çok. Adet zamanı sizin nasıl geçti?

lolipop kesi anladığım kadarıyla.whatsapptan sorabilirsiniz çekinmeyin bence.fucidin iyi bi krem antibiyotikli.duş almaya başlamış olmanız lazım.duştan sonra iyice kurulayın dikişleri gazlı bezle.adetten önce hassasiyet ve cızırdama olur çok normal.

lolipop kesi anladığım kadarıyla.whatsapptan sorabilirsiniz çekinmeyin bence.fucidin iyi bi krem antibiyotikli.duş almaya başlamış olmanız lazım.duştan sonra iyice kurulayın dikişleri gazlı bezle.adetten önce hassasiyet ve cızırdama olur çok normal.

Ever duş almaya başladım.. dikiş yerlerinin rengi koyu şu an. Haftaya dikişlerim alınacak. Şu an adet öncesi şişlik ve hassasiyet var çok fazla.
Siz dikişlerin izi kalmaması için birşey uyguladınız mı?

Ever duş almaya başladım.. dikiş yerlerinin rengi koyu şu an. Haftaya dikişlerim alınacak. Şu an adet öncesi şişlik ve hassasiyet var çok fazla.
Siz dikişlerin izi kalmaması için birşey uyguladınız mı?
dedim ya daha çok yeni.evet dermatixSi kullanmıştım.doktorum hastanedeyken reçete etmişti.sizin doktorunuz kim?

rica ederim kafana takılan herhangi bir şey olduğunda sorabilirsin.
Merhaba bende haftaya dikleştirme ve büyütme ameliyatı olacağım. Sizin uzun süre olmuş sanırım . Resminiz varmı acaba? İzler kalıyormu çok merak ediyorum. Benim hem lolipop hemde göğüs altından kesim olacak. O yüzden çok endişeliyim. Bir arkadaşın resmini gördüm içler acısıydı. Ama daha 15 günlükdü. Zaman geçince düzeliyormu çok merak ediyorum.

Merhaba bende haftaya dikleştirme ve büyütme ameliyatı olacağım. Sizin uzun süre olmuş sanırım . Resminiz varmı acaba? İzler kalıyormu çok merak ediyorum. Benim hem lolipop hemde göğüs altından kesim olacak. O yüzden çok endişeliyim. Bir arkadaşın resmini gördüm içler acısıydı. Ama daha 15 günlükdü. Zaman geçince düzeliyormu çok merak ediyorum.
merhaba,şimdiden geçmiş olsun.
benim de kesilerim aynen sizinki gibi.
bu iz meselesi tamamen ciltle alakalı.bir de 15 gün sonuç görmek için çok erken.her sene dikişlerin durumu değişiyor çünkü.ilk zamanlar berbat oluyo doğru ama.

bu iz meselesi tamamen ciltle alakalı.bir de 15 gün sonuç görmek için çok erken.her sene dikişlerin durumu değişiyor çünkü.ilk zamanlar berbat oluyo doğru ama.
Peki sizin geçtimi? Yani tamamen geçmiycek biliyorum ama rahatsız etmiycek ölçüde olsun kafi. Resminiz varmı çok merak ediyorum.

Merhaba . Sizin izleriniz kabararak mı iyileştü şu an ne durumda

Peki sizin geçtimi? Yani tamamen geçmiycek biliyorum ama rahatsız etmiycek ölçüde olsun kafi. Resminiz varmı çok merak ediyorum.
benim baya geçti açıkçası ben bu kadar geçeceğini düşünmüyodum.ince çizgi halinde kaldı.resmim yok maalesef.

Merhabalar benim de yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk , minyon tipli yim 160 boy 50 kilo ve çocuklardan dolayı meme sarkması var dı dikelestirme ameliyatı olmak istedim ama tek basına yeterli olamayacağı icin protez de koyuldu 275 moderate plus ,round yuvarlak, sanırım dual plan yapıldı tekrar gittiğimde soracağım , inanılmaz şişler ve şekilsiz ler gözüme çok büyük ve saçma bir sekil olarak görünüyor . İner mi acaba , yani bi de meme ağzıma girecek kadar yukarıda önü açık bir şey giyemiyorum zaten , 7. Günüm bugün

7 gün önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. kas zarı altına yapıldı protezlerim (175cc) sadece dikleştme yapılmasını istiyordum fakat doktorum gögüslerimin küçük kalıp beni mutlu etmeyeceğini düşünerek protez takmış.
ilk akşam çok zorlandım agrılarım oldu fakat şuan çok daha rahatım dışarı çıkıp günlük hayatımı devam ettirebiliyorum fakat gögüslerim çok şiş ve gögüs uçlarım sanki yeteri kadar yükselmemiş gibi geliyor acaba şişler inicek mi? şişler inince gögüs uçlarım normal olması gereken yere çıkıcaklar mı? çok endişeliyim. 1 buçuk ay içinde yavaş yavaş oturacagını söylüyor herkes fakat ben tedirginim.

Buraya epeydir yazan olmamış.
Hanımlar göğüs sekilleriniz ne durumda merak ettim. Bende 26aralıkta ameliyat oldum hem dikleştirildi hem silikon takıldı. Benimde şu an gözüme görüşlerimin şekli çok iğrenç görünüyor. Hiç güzel yuvarlak değil. Ve hala o silikonlari hissediyorum o basınç hissi var.
Sanki hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor bana yoksa normal mi bilemedim

X