• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği sonrası şekil

Köprücük kemiklerime kadar şişti nefes bile alamıyordum ilk bi hafta ödem ilk 1 ay çok oluyor 3. Aydan itibaren tamamen çekiliyor şişlik 4. Ayında tam şekli ortaya çıkmış oluyor benim 1,5 yıl oldu çok memnunum ufaktan dikiş izleri harici takıldığım bi konu yok bol su tüketin kollarınızı kullanmayın mümkün olduğunca
Kolları kullandıkça ödem mi artıyor? Ben de ameliyat olalı 11 gün oluyor, ödemim var ve şekli sanki ortadan bastırılmış gibi duruyor. Doktorum düzelecek dedi ama nasıl olacak bilemiyorum.

Kolları kullandıkça ödem mi artıyor? Ben de ameliyat olalı 11 gün oluyor, ödemim var ve şekli sanki ortadan bastırılmış gibi duruyor. Doktorum düzelecek dedi ama nasıl olacak bilemiyorum.
Hayır ödem ameliyatın kendisinden kaynaklı protezler vücuda oturana kadar kollar kullanılmaz çünkü konulan protez kayar ve yeniden bunun için bi ameliyat gerekebilir bu nedenle kolları omuz hizasından yukarı bile kaldırmanız sakıncalı olacaktır 3 ay süpürge açılmaz ittirme çektirme tarzı hareketlerden kaçınılır ben elbiselerimi bile önden düğmeli giyerdim doktorumun önerisiydi şu an görüntüden çok memnunum ve bu arada ben kas altı protezi uygulattım

güle güle kullanın. benim kendi dokumdan küçültme yapıldı yani protez yok. ilk günden itibaren kolları kaldırmak serbestti. yavaş yavaş evimin işini bile yapmaya başladım. bugün yemek yaptım, bulaşık yıkadım. tabi dinlenerek yapıyorum bunları. normal hayata dönebilmek iyi geliyor açıkçası.

Back