Mesaj attim sana geldimi canim ?Canim hayir diklestirme de var lolipop kesi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj attim sana geldimi canim ?Canim hayir diklestirme de var lolipop kesi :)
Gelfi canim cvp yazdimMesaj attim sana geldimi canim ?
Ben 3000 tl oldumarkadaşlar merhaba, ben de bir süredir meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum ve sonunda çok yaklaştğımı hissediyorum, yalnız ameliyat olacağım doktoru iyi seçmek istiyorum ve bütçem 3,5-4 bin arası, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
zlhcr nerde oldun? 3000 iyi bir rakam gibi :) ve memnun musun şu an nasıl hissediyorsun kendini?Ben 3000 tl oldum
Beni de izlemeye alabilir misiniz görebilmem için?Canim hayir diklestirme de var lolipop kesi :)
Merhaba ameliyatınızı nerde kime oldunuz öğrenebilirmiyim ? bütçe olarak uygun geldi memnun da kalmışsınız. Bilgi verirseniz sevinirim.Ben 3000 tl oldum
Balikesir ataturk dev hastanesi.dr bilgen canMerhaba ameliyatınızı nerde kime oldunuz öğrenebilirmiyim ? bütçe olarak uygun geldi memnun da kalmışsınız. Bilgi verirseniz sevinirim.
benim doktorum masaj yap ,kremi yedire yedire dikisleri eze eze sür dedi :)Hic masaj yapmadim yapilacagini da bilmiyordum dogrusu bundan sonra yapayim bari
Evet benim doktorumda öyle söyledi, hatta basta hafif agirabilir yinede devam et dedi öylede oldu gercektenbenim doktorum masaj yap ,kremi yedire yedire dikisleri eze eze sür dedi :)
merhabalar beni de izler misiniz? aşırı kilo alma-verme sonucunda yaptırmayı düşünüyorum ama izler kabusum resmen zaten her yerim çatlak hem de bu izler olacakBegendigine sevindim canim tesekkur ederim :) izlerimde pek sknti yok ama sende biraz zamana birak hemen uzulme benim uc ay oldu fotolar 40 gunlukkendi
Ben 20 ocakta hem dikleştirme hem.protez amlyatı oldm..daha bantlar çikmadı ..pazartsi çıkcak bnde merakla beklyrm izler ne durumda bilmyrm ama şmdi okuyunca korktm ...Merhaba kizlar.11 kasimda meme diklestirme ameliyati oldum.3-4 gun sonra 1 ay olacak.ve izlerim ters t seklinde.ben protez koydurmadim.izlerim suand kirmizi pembe arasi berbat gorunuyorlar.sizlerden bu ameliyati olanlariniz varsa resimlerinize. Bakmak istiyorum .kiyaslama yapmam gerekiyor.bir iki gune iz icin slikon sheet bant kullanicam.cvaplarini bekliyorum.
bizimle de paylaşır mısınız?benim de kilo al ver durumlarından hem dikleştirme olmam gerekiyor hem de meme büyütme.sanırım asıl ize sebep olan da dikleştirmeBen 20 ocakta hem dikleştirme hem.protez amlyatı oldm..daha bantlar çikmadı ..pazartsi çıkcak bnde merakla beklyrm izler ne durumda bilmyrm ama şmdi okuyunca korktm ...
bizimle de paylaşır mısınız?benim de kilo al ver durumlarından hem dikleştirme olmam gerekiyor hem de meme büyütme.sanırım asıl ize sebep olan da dikleştirme [/QUOTpazartsi durumu paylaşrm umarm korkunç bşi görmem..görüntu super şu an dolgun ve dik izleri bilemyorm işte ama önceki halime göre izlere de razym doktorum 1 yıl sonra yok denecek kadr az olur izlern belirgnlği ama izi kalr demşti..
Benm iki kızım var emzirmeden kilo alip vermeden dolayı aşıri sarkma ve doku kaybm vardı yani sütyensz dümdüz oluyordm..bu durumdan çok rahatsz oldm ve doktorumda silikon yaparsam sadece ilerde sarkma olablr tekrar derinde esnek dedi dikleştrmyle çok daha gzl olur sonuç izleri sorun yapmazsan dedi..ama yok silikon olsn ilerde sarknca dikleştrme olurum dersen o da olur dedi..ben 2 kez acı cekmektense birkerede güzeli olsn dedm..mutlym :)siz neden hem dikleştirme hem de büyütme oldunuz acaba?
umarım izleri çok göze batmıyordur ben çok dert ediyorum bu izleri çünküBenm iki kızım var emzirmeden kilo alip vermeden dolayı aşıri sarkma ve doku kaybm vardı yani sütyensz dümdüz oluyordm..bu durumdan çok rahatsz oldm ve doktorumda silikon yaparsam sadece ilerde sarkma olablr tekrar derinde esnek dedi dikleştrmyle çok daha gzl olur sonuç izleri sorun yapmazsan dedi..ama yok silikon olsn ilerde sarknca dikleştrme olurum dersen o da olur dedi..ben 2 kez acı cekmektense birkerede güzeli olsn dedm..mutlym :)
Pazartesi kesin bşeyler yazarm izler hakknda :))umarım izleri çok göze batmıyordur ben çok dert ediyorum bu izleri çünkü