- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
teş.ederim canım cevap verdiğin için.
ya baktım eskiden ben spor yapıyordum yaptığım spordan tut ne yediğime ölçülerime kadar yazıyordum. baktım öncedenki ölçülerim 13cm fark varmış kilomda aynı gelde hasta olma. insanda bir yerden sonra böyle onu ye büyüsünler diye uğraş bunu yap büyüsünler diye uğraş bıkıyor yanisende hissizlik oldu mu canım peki
Benim daha çok yeni 2 haftalık, ameliyat sonrası doğal olarak bazı bölgelerde hissislik var, memelerin iç kısımları ve altta biraz..
kasaltımı yaptırdın canım çok geçmiş olsun inş. istediğin gibi olurlar
teş.ederim canım cevap verdiğin için.
ya baktım eskiden ben spor yapıyordum yaptığım spordan tut ne yediğime ölçülerime kadar yazıyordum. baktım öncedenki ölçülerim 13cm fark varmış kilomda aynı gelde hasta olma. insanda bir yerden sonra böyle onu ye büyüsünler diye uğraş bunu yap büyüsünler diye uğraş bıkıyor yanisende hissizlik oldu mu canım peki
Kafanın karışması normal.Asla gerçek göğüs gibi olmaz.Göğsüm çok doğal diyenler bence gerçek göğüs hissiyatını unutmuşlar:) eğer kendi göğüs dokun varsa mesela B cup ve küçük boy silikon koydurursan evet doğal olur ama A cup göğsün varsa C cup yaptıracaksan kıyafetle belki anlaşılmaz ama çıplakken ve elleyince anlaşılmaması imkansız.Bu arada hep meme büyütüp hem de anlaşılmasın mantığı bana komik geliyor.Sadece B cup olsun diyorsan anlaşılmaz belki.Ama daha büyüğü anlaşılır.Bir kere dik oluyor.Kimin göğüsleri o kadar dik olabilir? Sadece şunu bil bu ameliyat kolay değil.İyi düşün.Çok küçük göğsün yoksa hele iyice düşün derim.
Canım,evlimisin? Çoluk çocuk varmı?ya benimkiler işte ortası şimdi ölçtüm 84-72 fark 11cm . ama bazende 13cm oluyor .doğumkontol hapı içince yada hormonları etkileyen şeyler yediğimde birazda olsa dolgunlaşıyorlar. aslında bu haliylede küçükte olsalar hepten göğüs dokum yok değil ama azıcık daha büyük olsalar daha güzel olurlar birde 29 yaşıma geldim sanki hafif bir sarkıklık var ama sanırım bu da normal spor yapsam o da düzelir ama her zaman spora fırsat bulamıyorum.
o zaman senin söylediğin cevaba göre ben küçük silikon taktırabilirim ama eğer kafama çok takmıyorsamda ameliyt olmıyım. canım çok sağolson birşey daha göğüslerinde his kaybı oldu mu:26:
Canım,evlimisin? Çoluk çocuk varmı?
Bence idare edebilirsen ameliyatı ertele.Yani sana çok fazla sıkıntı vermiyorsa,azda olsa rahat edebiliyorsan ilerisinde ol bu ameliyatıyok canım nerdeeee
Arkadaşlık gönderdim ,kabul et bak albüme sen karar vercanım profilindeki anime de çok güzelmiş seninkiler oldu mu öyle
Bence idare edebilirsen ameliyatı ertele.Yani sana çok fazla sıkıntı vermiyorsa,azda olsa rahat edebiliyorsan ilerisinde ol bu ameliyatıMeme dokun varmış,ufak bir protez için değmez canım ...
Arkadaşlık gönderdim ,kabul et bak albüme sen karar ver
Benim öncesinde meme dokum vardı.Öncesi halini görmüştürsün zaten..400 cc kas zarı altı yöntemi ile oldu.İki beden büyüdü ameliyat sonrası.Ama istediğim,hayal ettiğim sonuçta bu idi zaten.Aslında önceden dolgulu sütyen ile nasıl görünüyorsa aynı görünüyor.Öyle çok büyük durmuyor,silikon olduguda belli değil .His kaybı olmadı,ben meme ucu kesisi işlemiştim ayrıcacanım lmuş seninkiler taş gibilerama sen büyük silikon taktırdın herhalde senin ameliyatt önceki göğüs ortasıyla altı arasında kaç cm fark vardı kaç cc taktırdın ve kasaltına mı taktırdın birde his kaybın oldu mu :26: birde sanki dokusu sert gibi duruyor sertmi
Benim öncesinde meme dokum vardı.Öncesi halini görmüştürsün zaten..400 cc kas zarı altı yöntemi ile oldu.İki beden büyüdü ameliyat sonrası.Ama istediğim,hayal ettiğim sonuçta bu idi zaten.Aslında önceden dolgulu sütyen ile nasıl görünüyorsa aynı görünüyor.Öyle çok büyük durmuyor,silikon olduguda belli değil .His kaybı olmadı,ben meme ucu kesisi işlemiştim ayrıcaöncesinden daha fazla Hisli diyebilirim hatta.. Ve asla sert değil..Keşke video çekip ekleyebilsemde kıvamını gösterebilsem :)
Size fikir olması açısında gösterdim fotoları.Ne kadar büyük istersiniz bilemem,herkesin zevki farklıanladım canım ben o kadar büyütmek istemiyorum .fotolarda sert görünüyor ben öyle istemiyorum ama çoğu kişi sert beğeniyor. ayrıca çok şanslısın o nasıl olmuş öyle ameliyat sonrası daha da hislenmişsin
Kafanın karışması normal.Asla gerçek göğüs gibi olmaz.Göğsüm çok doğal diyenler bence gerçek göğüs hissiyatını unutmuşlar:) eğer kendi göğüs dokun varsa mesela B cup ve küçük boy silikon koydurursan evet doğal olur ama A cup göğsün varsa C cup yaptıracaksan kıyafetle belki anlaşılmaz ama çıplakken ve elleyince anlaşılmaması imkansız.Bu arada hep meme büyütüp hem de anlaşılmasın mantığı bana komik geliyor.Sadece B cup olsun diyorsan anlaşılmaz belki.Ama daha büyüğü anlaşılır.Bir kere dik oluyor.Kimin göğüsleri o kadar dik olabilir? Sadece şunu bil bu ameliyat kolay değil.İyi düşün.Çok küçük göğsün yoksa hele iyice düşün derim.
Meme büyütme ameliyatını kafama koydum, artık öyle ya da böyle olacağım. Gerçekten çok istiyorum çünkü göğsüm cidden hiç yok diyebilirim. Ailem de erkek arkadaşım da beni destekliyorlar bu konuda.. Kararı bana bıraktılar. Ameliyat masrafını, acısını, ağrısını bir kenara koyalım beni düşündüren başka bir şey var. Şu an hiç göğsüm olmadığı için silikondan sonra birdenbire göğüslerim çıkmış olacak, ya rahatsız olursam ya fazlalık gibi gelirse? Belki saçma gelecek bu söylediğim size ama ben bunu cidden kafama takıyorum. Estetikten sonra böyle tuhaflık yaşayanınız oldu mu acaba?
slm,
ben ameliyat olali 8 ay oldu. Ve coook ama cookk memnunum. büyüklügü olsun kivami olsun gercek memeden farki yok! ayrica önceden dokum oldugu icin de 505 cc memeucu kesisi ile oldum ve kücük bir diklestirmede oldu memeucundan.
tavsiye ederim niyetin varsa hemen yap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?