Meme büyütmeden sonra gariplik yaşayan..

Benim daha çok yeni 2 haftalık, ameliyat sonrası doğal olarak bazı bölgelerde hissislik var, memelerin iç kısımları ve altta biraz..

Kafanın karışması normal.Asla gerçek göğüs gibi olmaz.Göğsüm çok doğal diyenler bence gerçek göğüs hissiyatını unutmuşlar:) eğer kendi göğüs dokun varsa mesela B cup ve küçük boy silikon koydurursan evet doğal olur ama A cup göğsün varsa C cup yaptıracaksan kıyafetle belki anlaşılmaz ama çıplakken ve elleyince anlaşılmaması imkansız.Bu arada hep meme büyütüp hem de anlaşılmasın mantığı bana komik geliyor.Sadece B cup olsun diyorsan anlaşılmaz belki.Ama daha büyüğü anlaşılır.Bir kere dik oluyor.Kimin göğüsleri o kadar dik olabilir? Sadece şunu bil bu ameliyat kolay değil.İyi düşün.Çok küçük göğsün yoksa hele iyice düşün derim.

ya benimkiler işte ortası şimdi ölçtüm 84-72 fark 11cm . ama bazende 13cm oluyor .doğumkontol hapı içince yada hormonları etkileyen şeyler yediğimde birazda olsa dolgunlaşıyorlar. aslında bu haliylede küçükte olsalar hepten göğüs dokum yok değil ama azıcık daha büyük olsalar daha güzel olurlar birde 29 yaşıma geldim sanki hafif bir sarkıklık var ama sanırım bu da normal spor yapsam o da düzelir ama her zaman spora fırsat bulamıyorum.
o zaman senin söylediğin cevaba göre ben küçük silikon taktırabilirim ama eğer kafama çok takmıyorsamda ameliyt olmıyım. canım çok sağol son birşey daha göğüslerinde his kaybı oldu mu:26:

Canım,evlimisin? Çoluk çocuk varmı?

doğru diyorsun aslında bende böyle düşünüyorumda nişantaşı nda çalışıyrum manken gibi kadınlar geliyor bir yerden sonra insan takmaya başlıyor işte

Bence idare edebilirsen ameliyatı ertele.Yani sana çok fazla sıkıntı vermiyorsa,azda olsa rahat edebiliyorsan ilerisinde ol bu ameliyatı Meme dokun varmış,ufak bir protez için değmez canım ...

canım lmuş seninkiler taş gibiler ama sen büyük silikon taktırdın herhalde senin ameliyatt önceki göğüs ortasıyla altı arasında kaç cm fark vardı kaç cc taktırdın ve kasaltına mı taktırdın birde his kaybın oldu mu :26: birde sanki dokusu sert gibi duruyor sertmi

Arkadaşlık gönderdim ,kabul et bak albüme sen karar ver

Benim öncesinde meme dokum vardı.Öncesi halini görmüştürsün zaten..400 cc kas zarı altı yöntemi ile oldu.İki beden büyüdü ameliyat sonrası.Ama istediğim,hayal ettiğim sonuçta bu idi zaten.Aslında önceden dolgulu sütyen ile nasıl görünüyorsa aynı görünüyor.Öyle çok büyük durmuyor,silikon olduguda belli değil .His kaybı olmadı,ben meme ucu kesisi işlemiştim ayrıca öncesinden daha fazla Hisli diyebilirim hatta.. Ve asla sert değil..Keşke video çekip ekleyebilsemde kıvamını gösterebilsem :)

anladım canım ben o kadar büyütmek istemiyorum .fotolarda sert görünüyor ben öyle istemiyorum ama çoğu kişi sert beğeniyor. ayrıca çok şanslısın o nasıl olmuş öyle ameliyat sonrası daha da hislenmişsin

Size fikir olması açısında gösterdim fotoları.Ne kadar büyük istersiniz bilemem,herkesin zevki farklı Nasl isterseniz öyle olsun tabi,ben istediğim sonuca ulaştım çok şükür.Darısı başınıza
Hayır,asla sert değiller.Foruödanda birçok kişi ile tanıştım,gördüler dokundular.Hepsi olumlu yorumlar yaptı,başka kişilerde hep olumlu yorum yapıyor zaten.En başta eşim çok memnun :))
Amelşyat sonrası birçok kişi öncesinden daha fazla his duyduğunu yazıyor zaten.Bu olağan bir durum.Hissilik olanda var,his daha fazla olanda var .. belki doktor maharetindendir )

Oldu tabi ki.Eskiden çok daha hisliydi.Belki zamanla tam olarak geçecek ama benim protezlerim büyük.Sanırım büyük protez hem iyileşme olarak zor hem de daha fazla hissiz olmanı sağlıyor.zamanla tabi ki azalıyor ama gerçek göğüs gibi asla değil elleyince.Görüntü tabi ki süper.Taş gibi göğüsler:)) Sol göğsüm çok daha doğal ama sağ göğsümde komplikasyon yaşadım ve 2.kere ameliyat oldum.O sebeple daha sert.Zamanla yumuşar umarım.Ama zor bir süreç.Öyle drların alattığı gibi kolay iş değil.Hep diyorum bu ameliyat biraz göğüs dokusu olan mümkünse B cup civarı ya da full A,emzirmiş olan ve göğsü biraz da sarkmış olan kadınlarda çok daha güzel sonuçlar veriyor.Göğüs dokusu az olan ve memeleri sarkmamış kadınlarda eğer büyük yapılırsa görüntü süper de olsa elleyince nispeten daha sert oluyor.Benimkiler büyük ve çok memnunum ama başıma gelen komplikasyonu büyüklüğe de bağlamıyor değilim.Zor iş yani.Alışması baya zaman alıyor.Mesela ben de ayrıca da ripplind dedikleri protezin katlanması komplikasyonu oldu.Çünkü üst tarafım zayıf ve protezin ucu belli oluyor.Şu ana için birşey yapmıyorum çünkü artık ne gücüm ne de enerjim var.Bu işler biraz da şans.Ben sorun yaşadım.Allah beterinden saklasın.Kimse sıkıntı yaşamasın.Sonucu hemen görülen mucize bir ameliyat ama karar verilmesi gerekn şu gerçekten ihtiyaç var mı? Sadece biraz büyüsün diye bu iş yapılmaz.Mesela benim göğüslerim gerçek B cup olsa asla yaptırmazdım çünkü dünya urtalamasında normal göğüs büyüklüğü B cup zaten.Yıllarca istedim olayım oldum ve gördüm :)) o sebeple karar senin.Ama herşeye hazırlıklı ol.Belki de hiçbirşey olmayacak ama iyi düşün derim.

arzum77 sana arkadaşlık isteği gönderdim, rica etsem kabul edebilir misin? Ben de Antalya'da Asım Bey'den bu ayın 15'ine randevu aldım. Umarım kendimi ve istediğimi iyi ifade edebilirim. Çok endişelerim var. :26:

slm,
ben ameliyat olali 8 ay oldu. Ve coook ama cookk memnunum. büyüklügü olsun kivami olsun gercek memeden farki yok! ayrica önceden dokum oldugu icin de 505 cc memeucu kesisi ile oldum ve kücük bir diklestirmede oldu memeucundan.

tavsiye ederim niyetin varsa hemen yap...

benimde 6 ay oldum çok memnunum bende,özgüven tavan ne giysem yakışıyo artık,eşimden saklamıyorum önceden görsün istemiyordum geçbile kalmışım olmak için his kaybım yok tam tersi his çok fazla

Ben yaptırdım canım, bu konuyu önceden açmıştım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…