Meme büyütmeden sonra gariplik yaşayan..

Evet çok şükür o derdim yok. Hatta geçtiğimiz yaz ben daha atanamamışken babam anneme demiş gerekirse ben veririm ücretini ameliyatın diye.. Canlarım benim onlar :)

Kacki gpgus bedenin.hic yok demisun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kacki gpgus bedenin.hic yok demisun cnm

Canım erkek göğsü gibi açıkçası.. Burda hiç yok diyen pek çok kişinin az da olsa var ama benim sıfır :/

Canım erkek göğsü gibi açıkçası.. Burda hiç yok diyen pek çok kişinin az da olsa var ama benim sıfır :/

BN 75 takiomda cnm.ondan srdum bnimde buyuse keşke ama param yk korkuomda

BN 75 takiomda cnm.ondan srdum bnimde buyuse keşke ama param yk korkuomda

Canım ben de 75 dolgulu ama boş yani..

Canım ben de 75 dolgulu ama boş yani..

Bnm tam oluo 75. Doğal yontem Leer yaramiomu cnm denesek

Bnm tam oluo 75. Doğal yontem Leer yaramiomu cnm denesek

Doğal yöntem etki etse bile beni tatmin edecek derecede bi etkisi olacağını sanmıyorum canım..

ameliyattan sonra bir süre sanki üstünde taş varmış gibi hissediyorsun.ama zamanla o ağırlık hissi gidiyor ve alışıyorsun.sanki hep seninleymiş gibi.
205 gerçekten küçük olmuş.ben 275 lerin küçük olduğunu d,üşünüyorum kendimde .

Kendi konuma cevap yazmak da nasip oldu

14. günüme girdim ama onlar bana hiç fazlalık gibi gelmiyorlar, ağırlık da yok. İyi ki de yaptırmışım.

Kendi konuma cevap yazmak da nasip oldu

14. günüme girdim ama onlar bana hiç fazlalık gibi gelmiyorlar, ağırlık da yok. İyi ki de yaptırmışım.

Ben 23. gunumdeyim ben de fazlalik hissetmiyorum koluma degmesi disinda:) Tek derdim sertligi okadar.. Iyi ki yaptirmisim..

Ben 23. gunumdeyim ben de fazlalik hissetmiyorum koluma degmesi disinda:) Tek derdim sertligi okadar.. Iyi ki yaptirmisim..

Önceden sürekli dolgulu sütyen kullandığım için bana tuhaf gelmiyor koluma değmesi falan :)

tiki tatlım, bana da bir arkadaşım (göğüsleri çok küçükmüş, dolgulu sütyenden dolayı anlayamıyordum) demiştiki, nasıl bir his, ağırlık yapıyor mu
İnsanın bedenindeki şey sonuçta hiç garipsenmez gibi geliyor ki sen yaşamışsın...

İlk 3 gün ağırlık gibi bir şey olmuştu canım ama o aslında benim derimin aşırı gerilmesinden kaynaklıydı, malum sıfır beden bir göğüse 2 büyük protez giriyor kolay değil. Şu an tam 2 hafta doldu ağırlık falan hiç yok, garipsemiyorum da hep ordalarmış gibi geliyor. Ama çok güzel bir duygu..

merhaba hepinize kızlar bazılarınız demişsiniz göğsün hiç yoksa büyük taktırma diye kiminizde demişsinizki küçük silikon taktırınca hiç belli olmuyor diye benim kafam karıştı birde benim göğsüm şimdi ölçtüm çevresi 83 alt 73 benim göğsüm varmı :26: ben çok hafif dolgulu 75b takıyorum ben kararsız kaldım.birde eski bir erkek arkadaşım bana demiştiki göğüslerin bence çok güzel sakın silikon taktırma. bu arkadaşım yabancı biriydi eminim silikon taktıran birçok kişiyle birlikte olmuştur neden öyle dedi diye kafama takıldı . acaba ameliyattan sonra kadınlarda hissizlik olabiliyor bazısında bu yüzden mi yada kimisi doğal görünmüyor bu yüzden mi. sizler ameliyat olalı epey zaman olmuş bana bilgi verirseniz çok sevinirim. sizce gerek varmı ameliyat olmama . birde önceden göğüslerim daha büyüktü .o zamanlar düzenli spor yapıp karaüzümçekirdeği falan yiyordum . yani şimdi mesela göğsümün ortasıyla altı aradaki fark 10cm önceden 12-13 cm idi . ne yapayım sizce ameliay olmalımıyım. :26:

Benim aradaki fark 4 cm di. 72ye 76ydı. Benimki gereklilikti o yüzden oldum bu ameliyatı.. Şu an 72ye 86 ve beni tatmin edecek büyüklükte.. Az da olsa göğsüm olsa yaptırır mıydım hiç bilmiyorum. Belki isterdim ama cesaret edemezdim ya da lüks olarak görürdüm bu ameliyatı.. Sizinkiler pek de ufak değil aslında tabi görmeden bir şey söyleyemem. Bu haliyle mutlu değilseniz yaptırın.

teş.ederim canım cevap verdiğin için.
ya baktım eskiden ben spor yapıyordum yaptığım spordan tut ne yediğime ölçülerime kadar yazıyordum. baktım öncedenki ölçülerim 13cm fark varmış kilomda aynı gelde hasta olma. insanda bir yerden sonra böyle onu ye büyüsünler diye uğraş bunu yap büyüsünler diye uğraş bıkıyor yani sende hissizlik oldu mu canım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…