- Konu Sahibi Tikkabilla
-
Cok tesekkur ederim ❤️💋🙏[/QUOTE
Cnmm bnm bende 1 ay once damla 205 cc koydurdum ama hic birsey yokmus gibi cok ama cok küçük oldu inan en yakınlarım bile anlamadi okadar aciyi cektigime deymedi bence en azindan 240 koydur ki bişey oldugu belli olsn...
Cok tesekkur ederim ❤️💋🙏[/QUOTE
Cnmm bnm bende 1 ay once damla 205 cc koydurdum ama hic birsey yokmus gibi cok ama cok küçük oldu inan en yakınlarım bile anlamadi okadar aciyi cektigime deymedi bence en azindan 240 koydur ki bişey oldugu belli olsn...
İnsan onca acıyı çektiğine değsin diye göze görünen ele avuca gelen bir şey olsun ister tabiÇok doğru canım..
İnsan onca acıyı çektiğine değsin diye göze görünen ele avuca gelen bir şey olsun ister tabiÇok doğru canım..
Aynn cnmm bikini giyiyorum inan hic birsey yokmus gibi hicc de abartmiyorum inan.. ben ztn 275 istemistim doktor 205 taktim dedi o anda bayilicaktm sinirden :))))
[/QUOTE]Cnmm bnm bende 1 ay once damla 205 cc koydurdum ama hic birsey yokmus gibi cok ama cok küçük oldu inan en yakınlarım bile anlamadi okadar aciyi cektigime deymedi bence en azindan 240 koydur ki bişey oldugu belli olsn...
Merhaba acaba gorebilir mym benim icin cok onemli cunku ben ciddi anlamda diretiyorm maksimum 200 diye 😔
Şuan 70 a cup gögüslerim 70 b cup olsn bana yeter 150 cc bir beden büyültüyormuş sanırım ancak 150 cc hiç kullanılmıyormuş 200 cc damla protez öngördük bakalım inş istedgm gibi olur gögüslerim:):13:
80b ile 80c arasındaki fark nedir acaba ?
80b ile 80c arasındaki fark nedir acaba ?
evt bn de cok merak edyorum agırlgını hssedyo msnz bı de o baskı hssı hep mı olyo acaba yksa alışınca mı hssedılmyo :S
Canım, bu sayfada detaylı anlatılmış hangi ölçünün hangi cup olacağı
https://www.icgiyimmerkezi.com/icerik.asp?inf=25
bu çok iyi oldu cumartesi günü ameliyatım var ve ben hala cup kararını verememiştim anlayamamıştım çünkü mantığını şimdi tamam :)
İşte bundan korkuyorum ben ya.. Ya alışamazsam o hisse :/
canım merhaba konuyu yenı okudum kucukluk konusunda yazan arkadaslara katılıyrm hıc gogsu olmayan arkadaslar bencede en kucuk boyutta taktırmalı benmde hıc gogsum yoktu dumduzdu bende korkuyrdm ama ı sure sonra hc hıssetmıyrsun bıle hıc merk etme canm :)
Meme büyütme ameliyatını kafama koydum, artık öyle ya da böyle olacağım. Gerçekten çok istiyorum çünkü göğsüm cidden hiç yok diyebilirim. Ailem de erkek arkadaşım da beni destekliyorlar bu konuda.. Kararı bana bıraktılar. Ameliyat masrafını, acısını, ağrısını bir kenara koyalım beni düşündüren başka bir şey var. Şu an hiç göğsüm olmadığı için silikondan sonra birdenbire göğüslerim çıkmış olacak, ya rahatsız olursam ya fazlalık gibi gelirse? Belki saçma gelecek bu söylediğim size ama ben bunu cidden kafama takıyorum. Estetikten sonra böyle tuhaflık yaşayanınız oldu mu acaba?
Ne kadar şanslısın canım ya, ailen destekliyormuş. benimkiler de öyle olsaydı keşke. madem tam destek aldın vazgeçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?