Meme büyütmeden sonra gariplik yaşayan..

Tikkabilla

Lupilup!
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
18.678
24.178
798
Meme büyütme ameliyatını kafama koydum, artık öyle ya da böyle olacağım. Gerçekten çok istiyorum çünkü göğsüm cidden hiç yok diyebilirim. Ailem de erkek arkadaşım da beni destekliyorlar bu konuda.. Kararı bana bıraktılar. Ameliyat masrafını, acısını, ağrısını bir kenara koyalım beni düşündüren başka bir şey var. Şu an hiç göğsüm olmadığı için silikondan sonra birdenbire göğüslerim çıkmış olacak, ya rahatsız olursam ya fazlalık gibi gelirse? Belki saçma gelecek bu söylediğim size ama ben bunu cidden kafama takıyorum. Estetikten sonra böyle tuhaflık yaşayanınız oldu mu acaba?

Canim basta tabiki gariplik yasiyosun mesela ben kollarimi one dogru uzatinca yanlardan goguslerime degiyodu ona zor alistim malum onceden yok denecek kadar az olunca kola falan degmiyor :))bide yatakta yan yatinca yataga degiyor bi garip olmustum basta ama alisiyosun sonradan hicte fazlalik gibi gelmiyor onlara baktikca keyfin yerine geliyo emin ol:))

Valla kesinlikle tuhaf hissediyorsun.Ben hala alışamadım.Sert bir kere.En kötü yönü o.Hissizlik var.Zamanla belki geçer ama gerçek göğüs gibi asla değil.Ancak öncesinde göğüs dokusu olanlarda nispeten daha doğal durur.Tabi ki görüntü güzel ama komplikasyon riski fazla.Ben kesinlikle önermem ama illa da olucam diyosan kesinlikle küçük protez koydur ki daha doğal dursun,komplikasyon riski daha az olsun ve rahat alış.Biraz da şans inan bana.İnşallah sorunsuz halledersin.

Ben daha yeni ameliyat oldum 10 gün önce sürekli göğüslerime dokunma bakma ihtiyacı duyuyorum hoşuma gittiği için suanda sert ve cok olmasada agrilarim var zaman gectikce benimseyip daha cok sevecegime eminim

Düşününce çok heyecanlanıyorum daha ortada fol yok yumurta yok ama düşüncesi bile beni çok mutlu ediyor.

evt bn de cok merak edyorum agırlgını hssedyo msnz bı de o baskı hssı hep mı olyo acaba yksa alışınca mı hssedılmyo :S

Gunlerdir forumdan cikamiyorm nisan sonu ameliyatim var bende kucuk istiyorm sirrf bu yadirgama korkusu yuzunden ancak hic memem yok kadinsi kivrimlar cok hos gorunuyor ve sapik gibi meme arastirip duruyorm ins sonucunda mutlu olurum hepimiz muradimiza erelim ins💕 birde ilk gunler sislikten dolayi buyuk gorunuyormus sanirim bir anda paniklememek icin iyice arastiriyorm b cup doldursam yeter ztn 🙏🙈

Benim de hiç memem olmadığı için ben de abartılı büyüklükte olmasın istiyorum ama insan yaptırmışken de kendini tatmin edecek şekilde olsun istiyor. O kadar masraf artı acı çekip bide ufacık olursa benim gözümü tatmin etmezse de olmaz.

benim de bugün 4. günüm üstümde baskı varmış gibi hissediyorum ama umarım en kısa zamanda geçer:/ meme dokum yok denecek kadar azdı 400cc takmış doktorum.alışması biraz zaman alıcak:18:

benim de bugün 4. günüm üstümde baskı varmış gibi hissediyorum ama umarım en kısa zamanda geçer:/ meme dokum yok denecek kadar azdı 400cc takmış doktorum.alışması biraz zaman alıcak:18:

Geçmiş olsun canım ne güzel en zor kısmı atlatmışsın, darısı bizim başımıza..

Dolgun göğüs görüntüde güzel ama iyileşmesi daha fazla zaman alıyor.Benimkiler büyük .Boyuma göre çok normal ama çok sıkıntı yaşadım.Belki daha küçük olsa sıkıntı yaşamazdım diye düşünmüyor değilim.O sebeple büyük yaptırmayın.Pek doğal olmuyor hissiyatı.Eğer göğsünüz küçükse asla gerçek göğüs kıvamı gibi olmayacak.Sakın aldanmayın.Sert oluyor.Taş gibi değil.Tabi ki zamanla yumuşayacak.Ancak bu ameliyatiar nispeten meme dokusu olan kişilerde daha doğal sonuçlar veriyor.Yapay olmaması için drla iyi konuşun.İlla kocaman olsun diye tutturmayın.Zaten ne derseniz diyin göğsünüzün alacağı maksimum size bellidir.Daha fazlası olmaz.

Yok yok aksine ben dr uma devamlı yapabileceğin en küçük boyutu koy diyorum :) sanırım benim gibi hasta pek karşısına çıkmıyordur dr umun ama ben kücük ve muntazam gögüsleri daha çok seviyorum irilikten ziyade. benim minik ama düzgün bir gögsüm olsa ameliyat olmazdım ancak neredeyse sıfır o yüzden hafif kıvrımlar olsun en azından diyorum. çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve açıklamaların için:)))

Rica ederim.İnsan sıkıntı yaşayınca başkası yaşamasın istiyor.B cup ya da B+ en ideali sorunsuzlukta.Ama işte insan ameliyat olmadan büyüklük konusunda aç oluyor.Ben ameliyat sonrası keşke daha büyük olsaydı demiştim ki şimdi deliymişim diyorum:)))

Şuan 70 a cup gögüslerim 70 b cup olsn bana yeter 150 cc bir beden büyültüyormuş sanırım ancak 150 cc hiç kullanılmıyormuş 200 cc damla protez öngördük bakalım inş istedgm gibi olur gögüslerim:):13:

Ah be canim bir cup icin bu ameliyat olunur mu?? O kadar aciya komplikasyon riskine deger mi? Sungerli sutyen kullan bitsin gitsin. 250-275 cc dusun derim. Kilo vs bilmiyirum ama yine de biraz belli olsun. Ben buyuk derken 400 ve uzeri kastediyordum:)))

156 ve 40 kiloyum high profile damla konulcakmis 200 cc dusunuyorum boyutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…