• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütmeden sonra gariplik yaşayan..

Evet çok şükür o derdim yok. Hatta geçtiğimiz yaz ben daha atanamamışken babam anneme demiş gerekirse ben veririm ücretini ameliyatın diye.. Canlarım benim onlar :)

Kacki gpgus bedenin.hic yok demisun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet çok şükür o derdim yok. Hatta geçtiğimiz yaz ben daha atanamamışken babam anneme demiş gerekirse ben veririm ücretini ameliyatın diye.. Canlarım benim onlar :)[/Q

Ben annemi ikna edemedim, koca kadınım oysa ama insan yine de destek bekliyor. ama biraz uğraşıcam ikna etmek için.

Kacki gpgus bedenin.hic yok demisun cnm

Canım erkek göğsü gibi açıkçası.. Burda hiç yok diyen pek çok kişinin az da olsa var ama benim sıfır :/

Canım erkek göğsü gibi açıkçası.. Burda hiç yok diyen pek çok kişinin az da olsa var ama benim sıfır :/

BN 75 takiomda cnm.ondan srdum bnimde buyuse keşke ama param yk korkuomda

Evet çok şükür o derdim yok. Hatta geçtiğimiz yaz ben daha atanamamışken babam anneme demiş gerekirse ben veririm ücretini ameliyatın diye.. Canlarım benim onlar :)[/Q

Ben annemi ikna edemedim, koca kadınım oysa ama insan yine de destek bekliyor. ama biraz uğraşıcam ikna etmek için.

Burda ameliyat olmuş memnun kişileri göstersen örnek versen o da sonunda anlar bence ne kadar çok istediğini, önemli olan senin isteğin baktın hala diretiyor o zaman bence "ben bunu istiyorum ve kararlıyım, senin de bana destek olacağını düşünüyorum" deyip al randevunu canım..

BN 75 takiomda cnm.ondan srdum bnimde buyuse keşke ama param yk korkuomda

Canım ben de 75 dolgulu ama boş yani..

Burda ameliyat olmuş memnun kişileri göstersen örnek versen o da sonunda anlar bence ne kadar çok istediğini, önemli olan senin isteğin baktın hala diretiyor o zaman bence "ben bunu istiyorum ve kararlıyım, senin de bana destek olacağını düşünüyorum" deyip al randevunu canım..

Biraz başının etini, yiyicem, sonra burnumu yaptırcam diyerek doktor randevuma onu götürücem, doktorla konuşursak ikna olur belki, yok patlıyormuş yok kanser yapıyormuş, mamografi çektiremezmişim... uğraştırcak beni.

Bnm tam oluo 75. Doğal yontem Leer yaramiomu cnm denesek

Doğal yöntem etki etse bile beni tatmin edecek derecede bi etkisi olacağını sanmıyorum canım..

Biraz başının etini, yiyicem, sonra burnumu yaptırcam diyerek doktor randevuma onu götürücem, doktorla konuşursak ikna olur belki, yok patlıyormuş yok kanser yapıyormuş, mamografi çektiremezmişim... uğraştırcak beni.

Bence de doktorla görüşürse ikna olur. İnşallah diyelim :)

ameliyattan sonra bir süre sanki üstünde taş varmış gibi hissediyorsun.ama zamanla o ağırlık hissi gidiyor ve alışıyorsun.sanki hep seninleymiş gibi.
205 gerçekten küçük olmuş.ben 275 lerin küçük olduğunu d,üşünüyorum kendimde .

Kendi konuma cevap yazmak da nasip oldu :9:

14. günüme girdim ama onlar bana hiç fazlalık gibi gelmiyorlar, ağırlık da yok. İyi ki de yaptırmışım. :16:

14. günüme girdim ama onlar bana hiç fazlalık gibi gelmiyorlar, ağırlık da yok. İyi ki de yaptırmışım. :16:

Ben 23. gunumdeyim ben de fazlalik hissetmiyorum koluma degmesi disinda:) Tek derdim sertligi okadar.. Iyi ki yaptirmisim..

Ben 23. gunumdeyim ben de fazlalik hissetmiyorum koluma degmesi disinda:) Tek derdim sertligi okadar.. Iyi ki yaptirmisim..

Önceden sürekli dolgulu sütyen kullandığım için bana tuhaf gelmiyor koluma değmesi falan :)

Meme büyütme ameliyatını kafama koydum, artık öyle ya da böyle olacağım. Gerçekten çok istiyorum çünkü göğsüm cidden hiç yok diyebilirim. Ailem de erkek arkadaşım da beni destekliyorlar bu konuda.. Kararı bana bıraktılar. Ameliyat masrafını, acısını, ağrısını bir kenara koyalım beni düşündüren başka bir şey var. Şu an hiç göğsüm olmadığı için silikondan sonra birdenbire göğüslerim çıkmış olacak, ya rahatsız olursam ya fazlalık gibi gelirse? Belki saçma gelecek bu söylediğim size ama ben bunu cidden kafama takıyorum. Estetikten sonra böyle tuhaflık yaşayanınız oldu mu acaba?

tiki tatlım, bana da bir arkadaşım (göğüsleri çok küçükmüş, dolgulu sütyenden dolayı anlayamıyordum) demiştiki, nasıl bir his, ağırlık yapıyor mu :1::1:
İnsanın bedenindeki şey sonuçta hiç garipsenmez gibi geliyor ki sen yaşamışsın...

tiki tatlım, bana da bir arkadaşım (göğüsleri çok küçükmüş, dolgulu sütyenden dolayı anlayamıyordum) demiştiki, nasıl bir his, ağırlık yapıyor mu :1::1:
İnsanın bedenindeki şey sonuçta hiç garipsenmez gibi geliyor ki sen yaşamışsın...

İlk 3 gün ağırlık gibi bir şey olmuştu canım ama o aslında benim derimin aşırı gerilmesinden kaynaklıydı, malum sıfır beden bir göğüse 2 büyük protez giriyor kolay değil. Şu an tam 2 hafta doldu ağırlık falan hiç yok, garipsemiyorum da hep ordalarmış gibi geliyor. Ama çok güzel bir duygu.. :emir_bebek:

merhaba hepinize :16: kızlar bazılarınız demişsiniz göğsün hiç yoksa büyük taktırma diye kiminizde demişsinizki küçük silikon taktırınca hiç belli olmuyor diye benim kafam karıştı birde benim göğsüm şimdi ölçtüm çevresi 83 alt 73 benim göğsüm varmı :26: ben çok hafif dolgulu 75b takıyorum ben kararsız kaldım.birde eski bir erkek arkadaşım bana demiştiki göğüslerin bence çok güzel sakın silikon taktırma. bu arkadaşım yabancı biriydi eminim silikon taktıran birçok kişiyle birlikte olmuştur neden öyle dedi diye kafama takıldı . acaba ameliyattan sonra kadınlarda hissizlik olabiliyor bazısında bu yüzden mi yada kimisi doğal görünmüyor bu yüzden mi. sizler ameliyat olalı epey zaman olmuş bana bilgi verirseniz çok sevinirim. sizce gerek varmı ameliyat olmama . birde önceden göğüslerim daha büyüktü .o zamanlar düzenli spor yapıp karaüzümçekirdeği falan yiyordum . yani şimdi mesela göğsümün ortasıyla altı aradaki fark 10cm önceden 12-13 cm idi . ne yapayım sizce ameliay olmalımıyım. :26:

Dolgun göğüs görüntüde güzel ama iyileşmesi daha fazla zaman alıyor.Benimkiler büyük .Boyuma göre çok normal ama çok sıkıntı yaşadım.Belki daha küçük olsa sıkıntı yaşamazdım diye düşünmüyor değilim.O sebeple büyük yaptırmayın.Pek doğal olmuyor hissiyatı.Eğer göğsünüz küçükse asla gerçek göğüs kıvamı gibi olmayacak.Sakın aldanmayın.Sert oluyor.Taş gibi değil.Tabi ki zamanla yumuşayacak.Ancak bu ameliyatiar nispeten meme dokusu olan kişilerde daha doğal sonuçlar veriyor.Yapay olmaması için drla iyi konuşun.İlla kocaman olsun diye tutturmayın.Zaten ne derseniz diyin göğsünüzün alacağı maksimum size bellidir.Daha fazlası olmaz.

Cok tesekkur ederim ❤️💋🙏[/QUOTE
Cnmm bnm bende 1 ay once damla 205 cc koydurdum ama hic birsey yokmus gibi cok ama cok küçük oldu inan en yakınlarım bile anlamadi okadar aciyi cektigime deymedi bence en azindan 240 koydur ki bişey oldugu belli olsn...

Merhaba, ben bir ay önce ameliyat oldum. Seninle aynı taleplerle gittim doktoruma. Benim göğüs altı 80, göğüs çevrem 86 cm idi. 80 B olmak istiyorum ana asla 300 cc nin üstüne çıkmayın diye direttim. Küçük, doğal olsunlar, dolgusuz sütyen giyebileyim yeter dedim. Doktorum 335 cc moderate plus koymuş. Şu anda hala ödemlerim olmasına rağmen göğüs çevrem 91 cm ve daha küçülecekler. Yani 335 cc ile B cup olamadım. Doktorum istediğin ölçü için 400–450 koymam gerekirdi ama siz izin vermediğiniz için koyamadım dedi. Özetle, sen cc ye karışma, olmasını istediğin cup boyutunu doğru belirle yeter. Herkese söylediğim gibi Boyner e veya Marks and Spencer a gidip, kaliteli markaların A, B, C cuplarını kendi dolgulu sütyeninin üzerine tak , bir bluz giy ve görüntüne bak. Hatta resmini çek. Sonra büyük oldu, küçük oldu diye dertlenme. Bir ölçü büyütmek içinde ameliyst olma derim.
Hakkında hayırlısı olsun, sevgiler

canım merhaba konuyu yenı okudum kucukluk konusunda yazan arkadaslara katılıyrm hıc gogsu olmayan arkadaslar bencede en kucuk boyutta taktırmalı benmde hıc gogsum yoktu dumduzdu bende korkuyrdm ama ı sure sonra hc hıssetmıyrsun bıle hıc merk etme canm :)

ameliyattan sonra bir süre sanki üstünde taş varmış gibi hissediyorsun.ama zamanla o ağırlık hissi gidiyor ve alışıyorsun.sanki hep seninleymiş gibi.
205 gerçekten küçük olmuş.ben 275 lerin küçük olduğunu d,üşünüyorum kendimde .

merhaba hepinize :16: kızlar bazılarınız demişsiniz göğsün hiç yoksa büyük taktırma diye kiminizde demişsinizki küçük silikon taktırınca hiç belli olmuyor diye benim kafam karıştı birde benim göğsüm şimdi ölçtüm çevresi 83 alt 73 benim göğsüm varmı :26: ben çok hafif dolgulu 75b takıyorum ben kararsız kaldım.birde eski bir erkek arkadaşım bana demiştiki göğüslerin bence çok güzel sakın silikon taktırma. bu arkadaşım yabancı biriydi eminim silikon taktıran birçok kişiyle birlikte olmuştur neden öyle dedi diye kafama takıldı . acaba ameliyattan sonra kadınlarda hissizlik olabiliyor bazısında bu yüzden mi yada kimisi doğal görünmüyor bu yüzden mi. sizler ameliyat olalı epey zaman olmuş bana bilgi verirseniz çok sevinirim. sizce gerek varmı ameliyat olmama . birde önceden göğüslerim daha büyüktü .o zamanlar düzenli spor yapıp karaüzümçekirdeği falan yiyordum . yani şimdi mesela göğsümün ortasıyla altı aradaki fark 10cm önceden 12-13 cm idi . ne yapayım sizce ameliay olmalımıyım. :26:

Benim aradaki fark 4 cm di. 72ye 76ydı. Benimki gereklilikti o yüzden oldum bu ameliyatı.. Şu an 72ye 86 ve beni tatmin edecek büyüklükte.. Az da olsa göğsüm olsa yaptırır mıydım hiç bilmiyorum. Belki isterdim ama cesaret edemezdim ya da lüks olarak görürdüm bu ameliyatı.. Sizinkiler pek de ufak değil aslında tabi görmeden bir şey söyleyemem. Bu haliyle mutlu değilseniz yaptırın.

teş.ederim canım cevap verdiğin için.
ya baktım eskiden ben spor yapıyordum yaptığım spordan tut ne yediğime ölçülerime kadar yazıyordum. baktım öncedenki ölçülerim 13cm fark varmış kilomda aynı gelde hasta olma. insanda bir yerden sonra böyle onu ye büyüsünler diye uğraş bunu yap büyüsünler diye uğraş bıkıyor yani :1: sende hissizlik oldu mu canım peki

Benim aradaki fark 4 cm di. 72ye 76ydı. Benimki gereklilikti o yüzden oldum bu ameliyatı.. Şu an 72ye 86 ve beni tatmin edecek büyüklükte.. Az da olsa göğsüm olsa yaptırır mıydım hiç bilmiyorum. Belki isterdim ama cesaret edemezdim ya da lüks olarak görürdüm bu ameliyatı.. Sizinkiler pek de ufak değil aslında tabi görmeden bir şey söyleyemem. Bu haliyle mutlu değilseniz yaptırın.

Back