• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütmeden sonra gariplik yaşayan..

Cnmm bnm bende 1 ay once damla 205 cc koydurdum ama hic birsey yokmus gibi cok ama cok küçük oldu inan en yakınlarım bile anlamadi okadar aciyi cektigime deymedi bence en azindan 240 koydur ki bişey oldugu belli olsn...[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim ❤️💋🙏[/QUOTE
Cnmm bnm bende 1 ay once damla 205 cc koydurdum ama hic birsey yokmus gibi cok ama cok küçük oldu inan en yakınlarım bile anlamadi okadar aciyi cektigime deymedi bence en azindan 240 koydur ki bişey oldugu belli olsn...

İnsan onca acıyı çektiğine değsin diye göze görünen ele avuca gelen bir şey olsun ister tabi :9: Çok doğru canım..

Cnmm bnm bende 1 ay once damla 205 cc koydurdum ama hic birsey yokmus gibi cok ama cok küçük oldu inan en yakınlarım bile anlamadi okadar aciyi cektigime deymedi bence en azindan 240 koydur ki bişey oldugu belli olsn...
[/QUOTE]
Merhaba acaba gorebilir mym benim icin cok onemli cunku ben ciddi anlamda diretiyorm maksimum 200 diye 😔

Merhaba acaba gorebilir mym benim icin cok onemli cunku ben ciddi anlamda diretiyorm maksimum 200 diye 😔[/QUOTE]

Tabikide cnm amaaa nsl resim paylasicam bilmiyorum

Şuan 70 a cup gögüslerim 70 b cup olsn bana yeter 150 cc bir beden büyültüyormuş sanırım ancak 150 cc hiç kullanılmıyormuş 200 cc damla protez öngördük bakalım inş istedgm gibi olur gögüslerim:):13:

Merhaba, ben bir ay önce ameliyat oldum. Seninle aynı taleplerle gittim doktoruma. Benim göğüs altı 80, göğüs çevrem 86 cm idi. 80 B olmak istiyorum ana asla 300 cc nin üstüne çıkmayın diye direttim. Küçük, doğal olsunlar, dolgusuz sütyen giyebileyim yeter dedim. Doktorum 335 cc moderate plus koymuş. Şu anda hala ödemlerim olmasına rağmen göğüs çevrem 91 cm ve daha küçülecekler. Yani 335 cc ile B cup olamadım. Doktorum istediğin ölçü için 400–450 koymam gerekirdi ama siz izin vermediğiniz için koyamadım dedi. Özetle, sen cc ye karışma, olmasını istediğin cup boyutunu doğru belirle yeter. Herkese söylediğim gibi Boyner e veya Marks and Spencer a gidip, kaliteli markaların A, B, C cuplarını kendi dolgulu sütyeninin üzerine tak , bir bluz giy ve görüntüne bak. Hatta resmini çek. Sonra büyük oldu, küçük oldu diye dertlenme. Bir ölçü büyütmek içinde ameliyst olma derim.
Hakkında hayırlısı olsun, sevgiler

27 martta ameliyat oldum ilk bir kaç gün ağrılar oluyor. Şu an da bir gerginlik hissi var bana ait değilmiş gibi bu his ne zaman geçer acaba

İşte bundan korkuyorum ben ya.. Ya alışamazsam o hisse :/

canım merhaba konuyu yenı okudum kucukluk konusunda yazan arkadaslara katılıyrm hıc gogsu olmayan arkadaslar bencede en kucuk boyutta taktırmalı benmde hıc gogsum yoktu dumduzdu bende korkuyrdm ama ı sure sonra hc hıssetmıyrsun bıle hıc merk etme canm :)

canım merhaba konuyu yenı okudum kucukluk konusunda yazan arkadaslara katılıyrm hıc gogsu olmayan arkadaslar bencede en kucuk boyutta taktırmalı benmde hıc gogsum yoktu dumduzdu bende korkuyrdm ama ı sure sonra hc hıssetmıyrsun bıle hıc merk etme canm :)

Çok teşekkürler yorum için :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim göğüs çevrem 84 gögüs altım 76. Sizce göğüs çevremin 90 olması için kaç cc protez taktırmak gerekiyor?:8:

Meme büyütme ameliyatını kafama koydum, artık öyle ya da böyle olacağım. Gerçekten çok istiyorum çünkü göğsüm cidden hiç yok diyebilirim. Ailem de erkek arkadaşım da beni destekliyorlar bu konuda.. Kararı bana bıraktılar. Ameliyat masrafını, acısını, ağrısını bir kenara koyalım beni düşündüren başka bir şey var. Şu an hiç göğsüm olmadığı için silikondan sonra birdenbire göğüslerim çıkmış olacak, ya rahatsız olursam ya fazlalık gibi gelirse? Belki saçma gelecek bu söylediğim size ama ben bunu cidden kafama takıyorum. Estetikten sonra böyle tuhaflık yaşayanınız oldu mu acaba?

Ne kadar şanslısın canım ya, ailen destekliyormuş. benimkiler de öyle olsaydı keşke. madem tam destek aldın vazgeçme.

Ne kadar şanslısın canım ya, ailen destekliyormuş. benimkiler de öyle olsaydı keşke. madem tam destek aldın vazgeçme.

Evet çok şükür o derdim yok. Hatta geçtiğimiz yaz ben daha atanamamışken babam anneme demiş gerekirse ben veririm ücretini ameliyatın diye.. Canlarım benim onlar :)

Back