Meme büyütmede bir devlet hastanesinden muhteşem sonuç...

8
Zaman zaman hepimiz birbirimizden şüphelenebiliyoruz. Acaba fake mi, acaba erkek mi.. Şüphelerimiz bazen doğru çıkabilir bazen yersiz..
Bu arkadaşta şüphelenmiş olabilir. msn de konuştum falan deyince, bişi mi gördü acaba dedim. şaşırdım haliyle.
ama benim için bunlar hiç önemli değil. gerçekmiş değilmiş, reklammış değilmiş... ben yorumları okur, fotolara bakar geçerim

Kupa ben ameliyat olali nerdeyse 4 ay oldu.doktorum arzum77 nin doktoru değil.ve ben ameliyat olmayi arastirirken rastladim bu siteye.ilk yardim edip.bilgi veren arzum oldu.beni kendi dr na hic yonlendir.edi.herkes burda eger sonuctan memnunsa kendi dr nu met edebiliyor.bu cok normal.bende doktorumu burda anlattim bendemi onun calisaniyim yada reklamini yapiyorum.gercek anlamda bir seyden emin olmadan insanlari zan altinda birakman üzücü..haaa kendinden cok eminsen ozaman ortaya koyucaksin tavrini.

Sevgili afterdarkmoon,

Evet, sizin de söylediğiniz gibi bu sitede ilk mesajım...
Bir kusurum olduysa çok özür diliyorum...İnsanlara detaylı bilgi verebilmem için kaç adet mesaj yazmış olmam gerekiyor acaba ? Sevgili afterdarkmoon, sizin gibi kıdemli olmadan böyle detaylı bir mesaj yazma cürretinde bulunduğum için tekrar çok özür diliyorum sizden...

Göğüs ameliyatımı olmadan önce bu sitenin bana çok faydası oldu, sorularımın cevabını buldum. İstedim ki ben de ameliyatımdan sonra herkesin merak ettiği konularda (detaylı bilgi vererek) insanlara yardımcı olabileyim.

Bu sitedeki İlk mesajımda,( tamamen iyi niyetli olarak) bu kadar detaylı bilgi vermem size neden bu kadar ilginç geldi?
Aslında bu kadar kötü niyetli olmanız da bana ilginç geldi doğrusu!!!

Sayın afterdarkmoon, Söz konusu bir devlet hastanesidir. Bir devlet hastanesinin reklamının yapılamayacağını, yapılsa da kimseye faydası olamayacağını biliyor olmanız gerekiyor, madem ki bu kadar bilgili ve kıdemli bir kadınlar kulübü üyesisiniz.

Velev ki sizin de iddia ettiğiniz gibi ben gerçekten böyle bir ameliyat olmadım ve de bir DEVLET HASTANESİ nin reklamını yapmış olayım. Bunun bana, ya da bir devlet hastanesine ne gibi bir faydası olabilir ? Lütfen biraz düşünelim...

Eğer bu konuda şüpheniz varsa sgk' lı bir hasta olarak devlet hastanesinde tüm kayıtlarım eksiksiz tahlillerime varana kadar (isim, ameliyat tarihi vs..) mevcuttur.

Bu sitenin, (böylesine kötü niyetli) kişiler arasında polemik yaratacak iddia mesajları yerine, insanlara faydalı olabilecek mesajlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Bu yazımın site yönetimi tarafından da dikkate alınacağını umuyorum.

Saygılarımla,
Kusura bakmayında bana kırmızıyla işaretlediğim cümleyi kurma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz merak ettim?
Siteye girdiğinizde attığınız ilk mesaj bu olunca sadece şüphe uyandırdığını söyledim ters cümle bile kurmadım, aksine gülümsedim.
Nedir bu çirkeflik yahu kendinize gelin?
Siteye girer girmez detaylı bi bilgi vermişsiniz doktor hakkında ücretine kadar birde. Sadece bunun şüphe uyandırdığını belirttim.
İğneleyici sözlerinize verecek cevabım yok çünkü uğraşacak vaktim dahi yok.:KK34:
Ve onca haftadan sonra hala "5" mesajınız var. Siteye sadece bunu yazmak için mi üye oldunuz?:)

8

Kupa ben ameliyat olali nerdeyse 4 ay oldu.doktorum arzum77 nin doktoru değil.ve ben ameliyat olmayi arastirirken rastladim bu siteye.ilk yardim edip.bilgi veren arzum oldu.beni kendi dr na hic yonlendir.edi.herkes burda eger sonuctan memnunsa kendi dr nu met edebiliyor.bu cok normal.bende doktorumu burda anlattim bendemi onun calisaniyim yada reklamini yapiyorum.gercek anlamda bir seyden emin olmadan insanlari zan altinda birakman üzücü..haaa kendinden cok eminsen ozaman ortaya koyucaksin tavrini.

arkadaşım ben minnoş.. kupa'ya cevap yazmışsın ama benim yazımı alıntılamışsın. Sanırım yanlışlıkla oldu

Anaaa... Neler olmuş burada böyle,hiçte haberim yok valla :KK9:
Bana fake diyen üye,geçen sene msn üzerinden konuşuyorduk falan demiş.Siz ikinci üyelikmisiniz acaba?Henüz 5 günlük bir üyesiniz ve benimle geçen senelerden msn üzerinden nasıl konuştunuz acaba? Ayrıca ben msn üzerinden konuşmayalı yaklaşık iki sene oluyor.Sohbet için kullandıgım msn adresim zaten hacklendi,site yönetminin bile haberi var bu durumdan yeni adres açtım :)) Siz hacker larla konuştunuz sanırım :))
Forumdan benimle canlı kanlı görüşenler var.Yüzyüze ve telefonla.Ayrıca sitede üç dört sayfalık boy boy fotoğraflarım var,eski ve yeni halim olarak.Fake olmadıgımı herkes bilir.. Evet,ameliyatımın üzerinden uzun zaman geçti ama halen buradayım ve insanlara yardımcı olup bilgilendirmek amaçlı burada bulunuyorum.Sizin düşünceniz,iddalarınız gibi bir art niyetim yok.Bunuda forumda beni tanıyan herkes bilir ve anlamıştır zaten.Doktorumun reklamını yapma gibi bir çabamda yok,doktorumun böyle birşeye ihtiyacı yokki zaten.Hafta içi sağlık programlarında bile çıkıyor ve yaptıgı sonuçlar ortada :KK66:
Herkesin kendi aklı fikri var.Hiçkimse başka birinin demesiyle bir doktora gidip ameliyat olmazki,zorlayamazki kimse kimseyi.Siz kimi istiyorsanız seçin ve ameliyat olun.Ben sadece sonuçlarımla buradayım açık ve net.. Samimiyetimi sorgulayacak konumda değilsiniz zaten.Yazdıgınız yorumdaki samimiyetsizliginizi ve yazmaya elimin varmadıgı tavrı herkes anlamıştır zaten..
Ben çalışan bir bayan değilim.Hergün buraya takılmaktanda zevk alıyorum :KK70:

Yani gülüyorum şu anda gerçektende :KK9: Çok komiksiniz...

Bana fake diyen üye,geçen sene msn üzerinden konuşuyorduk falan demiş.Siz ikinci üyelikmisiniz acaba?Henüz 5 günlük bir üyesiniz ve benimle geçen senelerden msn üzerinden nasıl konuştunuz acaba? Ayrıca ben msn üzerinden konuşmayalı yaklaşık iki sene oluyor.Sohbet için kullandıgım msn adresim zaten hacklendi,site yönetminin bile haberi var bu durumdan yeni adres açtım :)) Siz hacker larla konuştunuz sanırım :))
Forumdan benimle canlı kanlı görüşenler var.Yüzyüze ve telefonla.Ayrıca sitede üç dört sayfalık boy boy fotoğraflarım var,eski ve yeni halim olarak.Fake olmadıgımı herkes bilir.. Evet,ameliyatımın üzerinden uzun zaman geçti ama halen buradayım ve insanlara yardımcı olup bilgilendirmek amaçlı burada bulunuyorum.Sizin düşünceniz,iddalarınız gibi bir art niyetim yok.Bunuda forumda beni tanıyan herkes bilir ve anlamıştır zaten.Doktorumun reklamını yapma gibi bir çabamda yok,doktorumun böyle birşeye ihtiyacı yokki zaten.Hafta içi sağlık programlarında bile çıkıyor ve yaptıgı sonuçlar ortada :KK66:
Herkesin kendi aklı fikri var.Hiçkimse başka birinin demesiyle bir doktora gidip ameliyat olmazki,zorlayamazki kimse kimseyi.Siz kimi istiyorsanız seçin ve ameliyat olun.Ben sadece sonuçlarımla buradayım açık ve net.. Samimiyetimi sorgulayacak konumda değilsiniz zaten.Yazdıgınız yorumdaki samimiyetsizliginizi ve yazmaya elimin varmadıgı tavrı herkes anlamıştır zaten..

fake mi :) fevkalede yazacağı yerde klavyesine su kaçmış heralde yavrum

İlk mesajınızda bu kadar detaylı(fiyat, doktor ismi) vs vermeniz bana ilginç geldi açıkçası.
Reklam amaçlı gibi sanki:)
çok parası olmayan arkadaşlar için yazmış bence sonuçta para devletimize gidicek reklam olduğunu sanmam..bu sorunu kafaya takanlar için güzel bir alternatif..:KK49:

:KK53::KK53: şok oldum şu anda...
yani evet doktorlar da bunu yaptırabilirler hastalarına.. çünkü gerçekten etkili oluyor. ben doktorumu burdaki yorumlara göre seçtim mesela, her ne kadar henüz ameliyat olmamış olsam da..
Doktorum bunu yaptıracak karakterde biri değil.Reklamada ihtiyacı yok zaten emin olun .. Fake filanda değilim henüz 5 günlük bir üyenin yazdıkalrına inanıyorsunuzda üç senedir sürekli insanlara yardım etmeye çalışan,bilgilendirmeye çalışan banamı inanmıyorsunuz?
bu devirde dünya o kdr kötü ki ve o kdr kötü insanlar varki arzum'un yaptıkları size fake gibi gelmiş olabilir :KK19: :KK20: ama onuın yardımları sayesinde birçok kişi mutlu oldu bu forumda bende dahil :KK16: hem forumda onun doktoruna ameliyat olan kişi ben çok tanımıyorum hatta hiç bilmiyorum o kdr tanıdım insan var hiç biri onun doktoruna ameliyat olmamış ama o halen daha yardımlarını esirgemiyor..
Canım benim,boşver sen ..Sizler neyin ne oldugunu bilecek kişilersiniz... cevap bile yazmak istemedim ama sizler yorum yapınca bende yazmak istedim sadece :KK34::KK34:
Arzum77 den bahseden şahıs kupa mısın nesin ... kimsenin kimseye öldüğü taptığı falan yok !! minnos26 canım senin de şok olmana gerek yok :KK66:) ... ameliyat oldktan sonrakilere de çok yardımı oluyor o da mı hasan fındığın reklamı ??? ayrıca biz sadece estetik üzerine değil her türlü paylaşım yapıyoruz aynı şekilde arzum77 de :KK34: kupa kızı çok çekemezsin demeden etmiycem kusura bakma :KK31: yazık acıyorum bi atak yapmaya çalışan zavallılara :)) biraz çeki düzen verin kendinize :KK20:
Yazıkki ne yazık ... Boşver arkadaşım,herkes neyin ne oldugunu biliyor.Site yönetminede bildirdim,kötü içerik yaptım zaten..Ortaya çıkar neyin ne oldugu..
altını çizdiğin cümlem gayet apaçık kupaya çekemez'sin dedim :KK66:) kabul etmediğine göre herkese reklam yapmak istemediğii içindir belkide :KK1: töbe töbe . hayır anlamıyorum ben burda arzum77 nin avukatı değilim :KK34: ama insanın içine kurt düsürmeye çalışan mantıksız düşünceleriyle, dengesiz insanlara çok kızıyorum yok erkekmiş falan filan ... yok herkes tapıyormuş .. herkes kendisini biliyor zaten rahat olsun herkes:KK34:
Valla sağolun kızlar yaa..Çok duygulandım arkadaşlarım benim :*
Zaman zaman hepimiz birbirimizden şüphelenebiliyoruz. Acaba fake mi, acaba erkek mi.. Şüphelerimiz bazen doğru çıkabilir bazen yersiz..
Bu arkadaşta şüphelenmiş olabilir. msn de konuştum falan deyince, bişi mi gördü acaba dedim. şaşırdım haliyle.
ama benim için bunlar hiç önemli değil. gerçekmiş değilmiş, reklammış değilmiş... ben yorumları okur, fotolara bakar geçerim
Her söylenene,yazılana inanmayın ...
8
Yahu,doktor yönlendirmeside nedir..O zmaan herkes doktor yönlendirmesi için burada :p Boşver arkadaşım..Bu yorumların amacı apaçık belli zaten,beni sizler biliyorsunuz yeter :KK19:
Arzum fake değil biliyorum fake olmadığını çünkü ilk estetik ameliyatımı olduğum doktor onun doktoru idi telefonda canlı konuştuk kanlı canlı Arzumdu
Evet canım,sağol :KK19: Kanlı canlı karşınızdayım hep :KK9:
fake mi :) fevkalede yazacağı yerde klavyesine su kaçmış heralde yavrum
Evet,öyle olmuş galiba :KK9:

Son düzenleme:
arkadaşlar herkez kesesine göre alternatifleri değerlemdirir burada okuyup..bende devlette yaptırdım..çok memnun kaldım..he kimisi bütçesi elverişlidir burada methi yapılan başka bir dr a yaptırır..ne var bunda anlatamadım..reklammış vs..

Doktorum bunu yaptıracak karakterde biri değil.Reklamada ihtiyacı yok zaten emin olun .. Fake filanda değilim henüz 5 günlük bir üyenin yazdıkalrına inanıyorsunuzda üç senedir sürekli insanlara yardım etmeye çalışan,bilgilendirmeye çalışan banamı inanmıyorsunuz?

Canım benim,boşver sen ..Sizler neyin ne oldugunu bilecek kişilersiniz... cevap bile yazmak istemedim ama sizler yorum yapınca bende yazmak istedim sadece :KK34::KK34:

Yazıkki ne yazık ... Boşver arkadaşım,herkes neyin ne oldugunu biliyor.Site yönetminede bildirdim,kötü içerik yaptım zaten..Ortaya çıkar neyin ne oldugu..

Valla sağolun kızlar yaa..Çok duygulandım arkadaşlarım benim :*

Yahu,doktor yönlendirmeside nedir..O zmaan herkes doktor yönlendirmesi için burada :p Boşver arkadaşım..Bu yorumların amacı apaçık belli zaten,beni sizler biliyorsunuz yeter :KK19:

Evet canım,sağol :KK19: Kanlı canlı karşınızdayım hep :KK9:

Evet,öyle olmuş galiba :KK9:

meyve veren arkadaş taşlanırmıs boşver :KK34: şahsen ben buraya 3 yıldır takılan biri olsam herkes bana danışsa bende memnuniyetle herkese yardımcı olurum ve bu yardımı yaptıktan sonra da kendimi psikolojik açıdan daha iyi hissetmiş olurum. ki bu yardımlar sayesinde sevilip sayılmak da yanıma kar kalmıs olurdu ... takma kafana sen :KK19:

Arzum ve fake uye olmak:KK1: gercekten gulunc bir yanilgi olmus :) bu forumda Arzumu bilen bilir .Fazla soze gerek yok ama , herkeze doktorunu tavsiye ediyor , reklamini yapiyor denmesi hos olmamis. Bu ameliyati olmaya karar verip , bir sure sonra Arzum ile tanisip konustugumda , yurtdisindan Izmir e tatile gelecegimi Izmir yada Istanbul fark etmez her iki sehir de olabilir doktor arayisi icindeyim tavsiye edebilecegin doktor var mi diye sordugumda bana , gel Istanbul a benim doktorumu tavsiye ediyorum falan demedi . Direkt olarak bana Izmir de ameliyat oldugum doktorun adini verdi sonuclarini cok begendigini soyledi. ( isim vermiyorum reklam olarak dusunulmesinden dolayi) benim de zaten Izmir de ilk gorusmek istedigim kisiydi. Sonuca gelirsek bu forumda bir cok arkadas doktor konusunda fikir almak icin birbirine tavsiye ve arastirma amacli soru sorabiliyor ve ben dahil herkez soruyor ve yanitliyor . Bunda bir art niyet aramayalim . Yardimci olan arkadaslara tesekkur edelim :)

Doktorum bunu yaptıracak karakterde biri değil. Reklamada ihtiyacı yok zaten emin olun .. Fake filanda değilim henüz 5 günlük bir üyenin yazdıkalrına inanıyorsunuzda üç senedir sürekli insanlara yardım etmeye çalışan,bilgilendirmeye çalışan banamı inanmıyorsunuz?

Zannediyorum şaşkınlık yaşamam herkes tarafından yanlış anlaşılmış. Ben sadece şaşırdım çünkü çok bilinen bir üyesiniz ve o anda da öle bir tepki verdim. Ben "hadi yaa ölemiymiş, demek arzum fakemiş demedim" sizin yerinize başka bir isim söylense şaşırmazdım bile..
Doktorunuzu tanımıyorum ama isim yapmış bir doktor olduğuna göre eminim ihtiyacı yoktur. zaten televizyona çıkıp kendi reklamını yapıyor.
ben bu sitede açık açık bir doktorun hem kendi adıyla ayrıca ardından fake bir profille kendini övdüğünü gördüm. Kaldı ki tam da işte aradığım doktor bu demiştim. O ilde istediğim yöntemi uygulayan tek kişiydi.
O günden beri ameliyatını anlatan herkes hakkında acaba gerçek mi diye düşünüyorum. Düşünmek zorundayım çünkü burası internet ortamı. Buradaki her üye için "acaba gerçek mi" diye tereddüte düşebilirim, teraddüte düşmem, inandığım anlamına gelmez elbette..

Arzum ve fake uye olmak:KK1: gercekten gulunc bir yanilgi olmus :) bu forumda Arzumu bilen bilir .Fazla soze gerek yok ama , herkeze doktorunu tavsiye ediyor , reklamini yapiyor denmesi hos olmamis. Bu ameliyati olmaya karar verip , bir sure sonra Arzum ile tanisip konustugumda , yurtdisindan Izmir e tatile gelecegimi Izmir yada Istanbul fark etmez her iki sehir de olabilir doktor arayisi icindeyim tavsiye edebilecegin doktor var mi diye sordugumda bana , gel Istanbul a benim doktorumu tavsiye ediyorum falan demedi . Direkt olarak bana Izmir de ameliyat oldugum doktorun adini verdi sonuclarini cok begendigini soyledi. ( isim vermiyorum reklam olarak dusunulmesinden dolayi) benim de zaten Izmir de ilk gorusmek istedigim kisiydi. Sonuca gelirsek bu forumda bir cok arkadas doktor konusunda fikir almak icin birbirine tavsiye ve arastirma amacli soru sorabiliyor ve ben dahil herkez soruyor ve yanitliyor . Bunda bir art niyet aramayalim . Yardimci olan arkadaslara tesekkur edelim :)

bende izmirde aynı doktoru düşünüyorum seninle, şimdi geçmiş konularından baktım da:KK1: arkadaşlık gönderdim kabul edersen sevinirim.

Canim buarada gözüme carpan konuyu acan kisi degil sana fake diyen konuyla alakali yorum yapmis bir baska uye..cogu burda konuyu acan sahisa gonderme yapmis.... o kiside senden habersiz sanirim tamamen oyuzden belki cvp vermistir bilmeden

Ustune gitmemek lazim...
Seni bilen ve taniyan biliyor zaten yavrucummm😘😘

Acaba ameliyatın kaç haftasından sonra kendimizi iyi issedebiliyoruz. Çünkü ben çalışıyorum ve sürekli boş zamanım yok. Ve yakınlarda düğünler falan başlıycak. Gidememe gibi bir sorunla karşılaşır mıyım acaba?

Benim bugün 12. günüm ve 9. günden itibaren hiç bir problem kalmıyor. Çocuğumu kucağıma alabiliyorum, ütü gibi tüm ev işlerini rahatlıkla yapabiliyorum. 9. günümde doktora araba kullanarak gittim ve hiç bir sorun yaşamadım. Kısaca 1 hafta sonra eğer meme dokusu altına yapılırsa hiç bir şeyin kalmaz. Düğün dernek davet her yere gidebilir dekolte bile giyersin canım. Belki bazı arkadaşların daha ağrılı olmuş olabilir bilemiyorum ağrı eşiği ile de alakalıdır bence...

Kusura bakmayında bana kırmızıyla işaretlediğim cümleyi kurma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz merak ettim?
Siteye girdiğinizde attığınız ilk mesaj bu olunca sadece şüphe uyandırdığını söyledim ters cümle bile kurmadım, aksine gülümsedim.
Nedir bu çirkeflik yahu kendinize gelin?
Siteye girer girmez detaylı bi bilgi vermişsiniz doktor hakkında ücretine kadar birde. Sadece bunun şüphe uyandırdığını belirttim.
İğneleyici sözlerinize verecek cevabım yok çünkü uğraşacak vaktim dahi yok.:KK34:
Ve onca haftadan sonra hala "5" mesajınız var. Siteye sadece bunu yazmak için mi üye oldunuz?:)

Sayın afterdarkmoon,

Tarafıma yazmış olduğunuz yazı üslubunuz nedeniyle site yönetimine bildirilmiştir.

Saygılarımla,

Canim gecmis olsun... sen kas ustü ameliyati kendinmi tercih ettin yoksa doktorununmu tavsiyesi oldu? Cunki sarkik ve dokusu olmayan bir gögüsde genel olarak doktorlar kas alti tavsiye ediyorlar.. ben kas alti 400cc oldum 1 yil önce.. ve cok agrim oldu...

Teşekkür ederim canım. Ben meme dokusu altına tercih ettim, doktorum da olabileceğini söyledi. Çünkü benim henüz çok küçük bir bebeğim var. Onunla ilgilenebilmem için ağrısı az olan ameliyat şeklini tercih ettim ki en kısa zamanda kucağıma alabileyim... Benim de 2 çocuktan sonra memelerim küçüldü ve sarktı tabi...Ama elbette son karar doktora ait çünkü herkese meme altı olmadığı gibi kas altı da olmayabilir. Doktor nedenlerini açıklıyor. Kas altı olan arkadaşlarım hiç bu kadar acı çekmediklerini söylediler. Yani çok ağrılıymış.

X