- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
Ben çok üzülüyodum hatta eskiden dünyanın en küçuk memeli kadını benimdir diye düşunüyodumÇok geçmiş olsun canım. Benim ufaklık (galiba ben de olmadığından) arkadaşlarımın memelerine bakıyo hep.Bi de kucaklarına oturup kafasını memelerinin üstüne koyup sessizce oturuyor. Ben onun aslında görüntüyle değil yumuşaklıkla ilgilendiğini anladım. yazık anasının ki tahta gibi takır takır, kafasını koyduğunda küüt diye ses çıkıyor.
Ben ameliyattan bi kaç ay sonra oğlumu kucağıma aldım başını göğsüme yasladı ve ne dedi biliyomusun? " aa anne çok rahat olmuş kucağın kafam acımıyo" :)Çok geçmiş olsun canım. Benim ufaklık (galiba ben de olmadığından) arkadaşlarımın memelerine bakıyo hep.Bi de kucaklarına oturup kafasını memelerinin üstüne koyup sessizce oturuyor. Ben onun aslında görüntüyle değil yumuşaklıkla ilgilendiğini anladım. yazık anasının ki tahta gibi takır takır, kafasını koyduğunda küüt diye ses çıkıyor.
Canım çok çok normal, endişelenecek bir şey yok. 2 aydan önce inmez onlar, sonra da yavaş yavaş oturacak, benim 7 ay oldu hala değişiyorlar. :)21. Gün fotoğrafımı paylaştım arkadaşlar. Hala uçları aşağı bakıyor ve protez yukarıda. Masaja başladım bir haftadır ve inmeye başladığını hissediyorum ama yine de korkmuyo değilim. Sanırım ameliyatın en kötü yanı sonucunu beklerkenki merak :) yaptırmış olan arkadaşlar sizde de bu kadar yukarıda mıydı 3. Haftada?
Benim de 26.gunum.sag meme ucu guzel yukarda ama sol hala asgi bakiyo21. Gün fotoğrafımı paylaştım arkadaşlar. Hala uçları aşağı bakıyor ve protez yukarıda. Masaja başladım bir haftadır ve inmeye başladığını hissediyorum ama yine de korkmuyo değilim. Sanırım ameliyatın en kötü yanı sonucunu beklerkenki merak :) yaptırmış olan arkadaşlar sizde de bu kadar yukarıda mıydı 3. Haftada?
Ay kizlarr kopardiniz benii
ne guldum ya.bu cocuklar cok tatlilar...
Ben de cocuklarimi en yakin arkadasima biraktim.onceden beri bel fitigim var bilirler.onunla ilgili bi kucuk operasyon olucam dedim.1 haftada belim agriyo diye gecistirdim çakmadilar bisey...
Kismen dondum cnm.yani hafif ev isleri falan yapilabiliyo.4.gunden sonra kimse ameliyat oldugunu anlamaz duruma geliyosun ama tabi kasalti oldugu icin kollar tam kalkmiyo ve agir tasimaman gerekiyo.onun disinda sikinti olmuyoaaa süper fikir)) peki bir hafta sonra normal hayatına dönebildin mi?
Kismen dondum cnm.yani hafif ev isleri falan yapilabiliyo.4.gunden sonra kimse ameliyat oldugunu anlamaz duruma geliyosun ama tabi kasalti oldugu icin kollar tam kalkmiyo ve agir tasimaman gerekiyo.onun disinda sikinti olmuyo
Cnm foto yok bende esim izin vermiyo inadi tuttuinşallah yaaa. ben de 7 gün yardım alabilecem sadece sonra kaderimle ve çocuğumla başbaşayım :)) izlemeye alabilirmisin beni canım fotoların varsa merak ediyorum...
Cnm foto yok bende esim izin vermiyo inadi tuttu