Meme büyütme

Ben 5700 tl ödedim devlet hastanesinde canım şimdi görüyorum mesajları. Uyarı gelir sanıyodum takip etmeden gelmiyormuş :) yavaş yavaş öğreniyorum..

Hım yaptır kurtul ozaman ben çok pişman oldum daha önce yaptirmadigima insanın özgüveni artıyo eskiden eşimin yanında bile utanırdım çıplaklıktan düşün yani başkaları göğsümü görecek de ayyy küçücükmüş diyecek diye kimsenin yanında giyinemezdim hep sırtımı dönerdim şimdi göğsümü gere gere üstümü degistiriyorum:KK12:
aynen bende öleym su an utanıorum göstermeye :KK70:

Merhaba kızlar :KK49:

Bugün İlsun Hanım a kontrolüm vardı şu an arabadayım hatta kontrolden çıkıyorumm. Herşey gayet iyi gidiyo şu an. Biraz daha inmeye başladılar bandajla. Pazartesi günü masaja başlıyorum.. Boyut başta ürküttü beni fakat şu an memnunum gayet şişlikler inmeye başlayınca. Tüm yaptırmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem öncelikle daha önce yaptığı işi görün(ki ben tikkabilla sayesinde gördüm çok teşekkür ediyorum ona buradan) eğer yaptığı işi beğendiyseniz ve o doktora karar verdiyseniz cc ve protez seçimini ona bırakın. Masajlara başladığımda ve şu bandajlar çıktığında gidişatı paylaşacağım. Sevgiler..

Eymenstn,ben de eşim dahil kimsenin yanında giyinip soyunmam.3,5uaşındaki oğlum,"annenin mimisi yok.annianninin Mimisi var.annininki sert,annianninin ki yumusak"diyor.yani,ANNEMIN MEMESI YOK ANNEANNEMIN MEMESI VAR.ANNEMİNKİ SERT,ANNEANNEMİNKİ YUMUŞAK":emir_bebek::KK17:

Eymenstn,ben de eşim dahil kimsenin yanında giyinip soyunmam.3,5uaşındaki oğlum,"annenin mimisi yok.annianninin Mimisi var.annininki sert,annianninin ki yumusak"diyor.yani,ANNEMIN MEMESI YOK ANNEANNEMIN MEMESI VAR.ANNEMİNKİ SERT,ANNEANNEMİNKİ YUMUŞAK":emir_bebek::KK17:
İlahi mutluluk2015 mutluluk2015 çok tatlısın:)benim kızımda geçen gün giyinirken yanıma geldi.dikkatlice baktı.sonra anne,büyüyünce benimkiler de böyle olacak değilmi dedi.ne cevap vereceğimi bilemedim:))

Libracığım, onunkiler daha güzel olacak elbette.allah onlara sağlık sıhhat analı babalı uzuun bi ömür nasip etsin.canım,benim kızım 8 yaşında.galiba anladı estetik düşündüğümü.zaten ameliyat olursam memelerimdeki değişikliği anlayacaktır.sen çocuklarla ne yaptın?yani bu memeler de nerden çıktı demesinler

Ben çocuklarıma hiçbirşey söylemedim.ameliyat olduğum güz babaannelerinde kalmışlardı.sonrasında da hasta olduğumu,her yerimin tutulduğunu söyledim.evde önden düğmeli,bol pijamayla gezdim.drenlerimi pijamamın bel lastiğinin altında taşıdım.üstüm bol olup kamburda yürüyünce anlamadılar.eskiden de evin içinde bile dolgulu sütyen giydiğim için ve böyle birşey akıllarına dahi gelmeyeceği için şüphelenmediler.ilerde,büyüdüklerinde söylerim:)

Merhabaa:) Ameliyat olmuş ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara bir kaç sorum varr:KK64:
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
Teşekkürler şimdideen:KK54:

Merhabaa:) Ameliyat olmuş ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara bir kaç sorum varr:KK64:
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
Teşekkürler şimdideen:KK54:
1.:KK76:piyasanın kendi kendine uydurmuş old.bisiy bence damlanın daha pahalı olması sonuçta malzeme aynı şekli farklı
2.benimki yuvarlak 2ay önce yaptırdim epey yumşaklar taş gibi degiller ama cırcıvıkda değiller
3.bence daha sarkık duruyo tabi bu benim fikrim
4.evet yuvarlak yaptırmalısın dekolte için yoksa destekli kullanman gerekir
5.bu senin vereceğin bi karar seçtiğin doktorun yaptıgi ameliyat fotolarına bak sana fikir verir bence
6.bol şans

Ayyy seni çook iyi anlıyorum bi keresinde bizde tv izlerken bi filmde kadın sütyenli duruyodu ve memeleri kocamandı oğlum buarada 4buçuk yasında falandı öfff baba kadının memesine baaaak dedi sonra gece uyumak için yanına yattiğimda anne niye senin memen hiç yok dedii hiç bi cevap vermedim şoook oldum :KK57: şimdide gelip gidip bi el atıyo :KK48::KK48:

1.:KK76:piyasanın kendi kendine uydurmuş old.bisiy bence damlanın daha pahalı olması sonuçta malzeme aynı şekli farklı
2.benimki yuvarlak 2ay önce yaptırdim epey yumşaklar taş gibi degiller ama cırcıvıkda değiller
3.bence daha sarkık duruyo tabi bu benim fikrim
4.evet yuvarlak yaptırmalısın dekolte için yoksa destekli kullanman gerekir
5.bu senin vereceğin bi karar seçtiğin doktorun yaptıgi ameliyat fotolarına bak sana fikir verir bence
6.bol şans

Çok teşekkürleer:KK68: Sana da geçmiş olsuun nerede kime yaptırdın sen ameliyatınıı?

İlahi mutluluk2015 mutluluk2015 çok tatlısın:)benim kızımda geçen gün giyinirken yanıma geldi.dikkatlice baktı.sonra anne,büyüyünce benimkiler de böyle olacak değilmi dedi.ne cevap vereceğimi bilemedim:))

Libracığım, onunkiler daha güzel olacak elbette.allah onlara sağlık sıhhat analı babalı uzuun bi ömür nasip etsin.canım,benim kızım 8 yaşında.galiba anladı estetik düşündüğümü.zaten ameliyat olursam memelerimdeki değişikliği anlayacaktır.sen çocuklarla ne yaptın?yani bu memeler de nerden çıktı demesinler

Mesela kızım pırasadan nefret ediyo.acaba,şöyle mi desem "bak annecim,pırasa yedim ve memelerim büyüdü.sen de ye seninkiler de böyle olsun.":KK70:

Ay kizlarr kopardiniz benii:-):-)
ne guldum ya.bu cocuklar cok tatlilar...
Ben de cocuklarimi en yakin arkadasima biraktim.onceden beri bel fitigim var bilirler.onunla ilgili bi kucuk operasyon olucam dedim.1 haftada belim agriyo diye gecistirdim çakmadilar bisey...

Çok geçmiş olsun canım. Benim ufaklık (galiba ben de olmadığından) arkadaşlarımın memelerine bakıyo hep.Bi de kucaklarına oturup kafasını memelerinin üstüne koyup sessizce oturuyor. Ben onun aslında görüntüyle değil yumuşaklıkla ilgilendiğini anladım. yazık anasının ki tahta gibi takır takır, kafasını koyduğunda küüt diye ses çıkıyor.:mad:

Bi gün giyinirken oğlum yanıma geldi, sütyen fln yok üstümde. Anniiii deyip kucağıma oturdu ve kafasını göğsüme koydu. Ve nooldu, tahmin edersiniz herhalde, küüüüüüüüt diye bi ses çıktı. Eşim de şöyle dedi:' Aman oğlum dikkat et, kafan yarılacak.':mad:

X