Meme büyütme

Bende 1.buçuk ay önce oldum ameliyatı ilk haftalar şekli çok kötüydü biri aşada biri yukarda gibi duruyodu bayaa korkmuştum öyle kalacaklar diye ama 1.aydan sonra şekili değisti şuan çok güzeller sadece arası biraz açık gibi geliyo bana ilk günler ödemden dolayı daha büyük duruyolar füze gibi ama sonra küçülüyo hić merak etme seninkilerde biraz kücülür

Benim de 1 hafta oldu biri buyuk biri kucuk gibi gorunuyo.oncesinde de zaten biraz buyukluk kucukluk farki vardi.doktoruma bunu soyledigimde ayri cc ler takacak kadar degil fark demisti.diklestirme de oldu.onun cizimlerinde buyuk olandan daha genis bir kesi alani cizmisti.aceba oyle mi esitleyecekti.ay bunlari kontrole gidince sorucam.korkuyorum bu kadar sıkıntiyi cekip te asimetrik olursa diye

2-3 ay içinde daha da yaklaşıyormuş birbirine öyle dedi doktor ve daha önemlisi yaptıranlar. bence daha da yaklaşır seninkiler de merak etme :)

Canım zaten doğal memede de asimetri olur ufak tefek asimetriler problem değil bence. Ki doktoruma ben bişey demedim asimetrik hafif dedi ben de kalsın farketmez dedim ama o heralde ameliyatta denerken fark hoşuna gitmedi birine daha büyük takmış. Zaten cc de konuşmamıştık 325 350 gibi olur muhtemelen dedi ben büyük seviyorum size bırakıyorum dedim o da böyle seçmiş :) çıkışta da söyledi asimetri olabilir hafif diye ama bence o kadar önemli değil çok büyük fark olmadıkça.. Ama sen eşit olsun dediysen yapmıştır bence için rahat olsun :)

yaaaaa nolurr biri fiyatlar hakkındada bilgi versin kafam koydum yaptrcam ama fyatta cok önemli cunkü ödeme gücüm yok ama cokda istiorum ((

yaaaaa nolurr biri fiyatlar hakkındada bilgi versin kafam koydum yaptrcam ama fyatta cok önemli cunkü ödeme gücüm yok ama cokda istiorum ((
Cnm fiyatlar ilden ile doktordan doktora yapilan hastaneye gore cok degisiyo.
Ben Kayseri de memorial hastanesinde oldum.diklestirme+silikon+labioplasti ve vajinoplasti hepsine 6000tl odedim.ama ankara ve ist.da fiyatlar daha yuksek

Cnm fiyatlar ilden ile doktordan doktora yapilan hastaneye gore cok degisiyo.
Ben Kayseri de memorial hastanesinde oldum.diklestirme+silikon+labioplasti ve vajinoplasti hepsine 6000tl odedim.ama ankara ve ist.da fiyatlar daha yuksek
Çok iyi bir fiyat ben sadece diklestirmeye 4000 verdim antalya egitim arastirmada simdi neden özele gitmedin diye dü§ünüyorum.

Çok iyi bir fiyat ben sadece diklestirmeye 4000 verdim antalya egitim arastirmada simdi neden özele gitmedin diye dü§ünüyorum.
Evet kayseri de piyasa diger illere gore baya uygun.doktorum da oyle diyo.bu fiyata ank.ist.da olsam asla yapmazdim diyo.

tsk ederm 5000 tl bi bütçem var oda zorladıgım halde öle sanrım o fyata bulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…