Meme büyütme

Arkadaşlar ya bugün 4. günüm ve biraz hareketliydim bugün. Akşama doğru sol memem şişti ameliyat günü haline döndü. Dru aradım bandaj yap daha da şişerse mutlaka ara ve kesinlikle kontrolüne kadar yat yürüme zorunda kalmadıkça dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? Çok tedirgin oldum. o_O
Benim başımada gelmişti normal diye düşünüyorum sen yinede izler ol durumu şişlikte artma veya ağrıda artma olursa bi kontrole git sen yine.ilk 15 -20 gün biraz problemli geçer ama

Canım doktorumuz aynı olduğu için bandaj şeklini biliyorum. O yapışkanlar beni de deli etmişti. En son çare bebe yağı sürüp biraz bekleyip hafifçe kazımak..

Geçmiş olsun...Dayanılmayacak,şiddetlenen agrı olursa,gögsünden koluna doğru vuran hatta kolunu artık hareket ettiremeyecek kadar,kızarıklık olursa yani memede renk kızarması gibi muhakkak doktoruna git.. Kollarını zorlama evde yürü ama kollarını kullanmamaya çalış canım.Umarım geçer..

İnşallah ya ağrı az bakalım şimdilik biraz indi gibi yani en azından patlayacak gibi değil. Renk de normal gibi. Çok teşekkür ederim

Benim başımada gelmişti normal diye düşünüyorum sen yinede izler ol durumu şişlikte artma veya ağrıda artma olursa bi kontrole git sen yine.ilk 15 -20 gün biraz problemli geçer ama

Senin tek taraflı mıydı mister81?

Valla çok zormuş ya. Ben de doktorum ama insan kendinde olunca ve olabilecekleri ve en kötü ihtimalleri bilince daha kötü oluyo.

İnşallah ya ağrı az bakalım şimdilik biraz indi gibi yani en azından patlayacak gibi değil. Renk de normal gibi. Çok teşekkür ederim

Valla çok zormuş ya. Ben de doktorum ama insan kendinde olunca ve olabilecekleri ve en kötü ihtimalleri bilince daha kötü oluyo.
Senin uzmanlık alanın ne canım?

Uzmanlık yapmadım canım ben prstisyenim mecburi hizmetimi yapıyorum şu an :KK69: sonrasında belki ama pek düşünmüyorum uzmanlık çok zor geliyo

Evet canım tek taraftı benimde.içini ferah tutmaya çalış îlk zamanlar însan yaşadıkları sonucu acabalar yaşıyor bu normal dediğim gibi îlk zamanlar biraz sıkıntılı geçebiliyor

Çook geçmiş olsun sana da canım :) şimdi rahatlamışsındır sen :) ben bugün nefes alamıyorum sütyenin baskısından ama geçer diye umuyorum yakında..

evet canım cok sukur 3. gün rahatladım ben bugun 8.gun duşumu bıle kendım aldım cok sukur darısı sana:KK19:

Ben de öğretmenim, anadoluda mecburi hizmetimi yapıyorum, yarısı bitti benim de :)

Aa hangi ildesin çok doğu değildir umarım? İnşallah hemencecik geçer de dönersin yuvana :)

evet canım cok sukur 3. gün rahatladım ben bugun 8.gun duşumu bıle kendım aldım cok sukur darısı sana:KK19:

ayy ne güzel ya darısı başıma inşallah düne kadar ne güzel iyileşiyodu nasıl coştuysam dün iyileşti diye.. En başa döndüm resmen :110:

Aa hangi ildesin çok doğu değildir umarım? İnşallah hemencecik geçer de dönersin yuvana :)

ayy ne güzel ya darısı başıma inşallah düne kadar ne güzel iyileşiyodu nasıl coştuysam dün iyileşti diye.. En başa döndüm resmen :110:

aman dıkkat et ıyı oldum dıye salma hemen kolla kendını:KK35:

Yozgatın bir ilcesi canım, buraya şükür yine de, çok doğu değil :)

Merhabaa, uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ancak daha bugün üye oldumm, siteyi daha tam çözebilmiş değilim :KK64:fotoğrafları nasıl görüyoruuz

Birçok ortamda kullandığım kullanıcı adıydı iş arkadaşlarıma deşifre olmamak adına değiştirmek zorunda kaldım. Hem duruma daha uygun oldu :)

Başka 375 ya da 400 cc high profile taktıran var mı forumda? Biraz büyükler ve beni korkutuyorlar açıkçası. Nişanlımla görüşcem cuma günü acaba o zamana kadar iner mi biraz daha.. Bi de ilk haftadan sonra gittikçe küçülüyor değil mi? Yoksa büyüyor mu protez aşağı indikçe? Çok gerginim kızlar ya nişanlımın gelmesi hiç iyi olmadı

Fotola
Merhabaa, uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ancak daha bugün üye oldumm, siteyi daha tam çözebilmiş değilim :KK64:fotoğrafları nasıl görüyoruuz[/QUOTE
Merhabaa, uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ancak daha bugün üye oldumm, siteyi daha tam çözebilmiş değilim :KK64:fotoğrafları nasıl görüyoruuz
fotoları görmen için seni izlemeye almaları gerekir

Başka 375 ya da 400 cc high profile taktıran var mı forumda? Biraz büyükler ve beni korkutuyorlar açıkçası. Nişanlımla görüşcem cuma günü acaba o zamana kadar iner mi biraz daha.. Bi de ilk haftadan sonra gittikçe küçülüyor değil mi? Yoksa büyüyor mu protez aşağı indikçe? Çok gerginim kızlar ya nişanlımın gelmesi hiç iyi olmadı
Küçülme çok olmuyor ama şişlik inince küçülmüş gibi duruyor.375-400 bana göre büyük ama burda o cc de olup çok güzel ve doğal duran arkadaşlar var

X