Meme büyütme

Yarin ama carsamba gidicem ben istersen carsamba gel dedi dr um birazdan dus alicam yoksa cildiricam😁😁kendimi kokarca gibi hissediyorum bir agirlik var uzerimde 😁😁
İzin verdi mi duşa ben daha dün aldım hep saç yıka silin filan modundaydım .. bu gece yine uğrayacak bakalım pansumana korse var mı sende

İzin verdi mi duşa ben daha dün aldım hep saç yıka silin filan modundaydım .. bu gece yine uğrayacak bakalım pansumana korse var mı sende
Bqna ikinci gun yikanabilirsin dedi.Sacimdan akan sularla gogsume cok dokunmadan yikandim sirtimi altimi gogsum haric liflendim kus gibi hafifledim😁😁tabi suda cikmayan bantlarim vardi dustan sonra pansumanimi da yaptim tekrar bantladim.Minnoşlarimi cok sevdim💃💃

Bqna ikinci gun yikanabilirsin dedi.Sacimdan akan sularla gogsume cok dokunmadan yikandim sirtimi altimi gogsum haric liflendim kus gibi hafifledim😁😁tabi suda cikmayan bantlarim vardi dustan sonra pansumanimi da yaptim tekrar bantladim.Minnoşlarimi cok sevdim💃💃
korsem var cok sikan korse deil rahatsiz etmiyor beni onden cirtli benimki

Süper atlattın bitti .. görüntüden memnunmusun bana şuan büyük geliyor inmesini bekliyorum 🤣
Memnunum sevdim tabi biraz daha iner zaten cok abarti istemiyordum.Gercekten korkulacak kadar degilmis yada benim bunyemden kaynakli.En zor sureci atlattik bundandan sonra sefasini surucez💃💃

İnşallah gece nasıl geçti iyimisin
Uyumak sikinti sirtim agriyor sabaha karsi kalkip dinlenip tekrar yatiyorum uykularim kalitesiz heralde 10 gune tamamen duzelmis olurum yan yatmak icin deliriyorum 😁😁ayaktayken bir sikintim yok sen naptin senin nasil gecti gecen

Kızlar çok geçmiş olsun. Benim de 4 ay oldu. 425cc kas üstü var bende. 1. Aydan sonra silikonun varlığını unuttum bile. Ve yumuşama da masajla etkisini çok gösteriyor. Geçen cumartesi kontrolum vardı doktor her şey çok iyi gidiyor dedi. Umarım sizin de çok güzel olur 😊

Kızlar çok geçmiş olsun. Benim de 4 ay oldu. 425cc kas üstü var bende. 1. Aydan sonra silikonun varlığını unuttum bile. Ve yumuşama da masajla etkisini çok gösteriyor. Geçen cumartesi kontrolum vardı doktor her şey çok iyi gidiyor dedi. Umarım sizin de çok güzel olur 😊
Cok tesekkurler😁bizimkiler kas alti oldugu icin sikintili birazcik gerci cmt ameliyat ikinci gunumde her isimi yapiyordum umarim bende en kisa zamanda varligini unuturum😁😁gule gule kullan sende cicislerini 😁😁

Ayy inşallah benim 8. Günüm

Uyumak sikinti sirtim agriyor sabaha karsi kalkip dinlenip tekrar yatiyorum uykularim kalitesiz heralde 10 gune tamamen duzelmis olurum yan yatmak icin deliriyorum 😁😁ayaktayken bir sikintim yok sen naptin senin nasil gecti gecen
O bende de var hep sort üstü yatmaktan birde çürükler geçse çok mutlu olacağım kötü gözüküyor

Ben değ 8 gün önce ameliyat oldum. 275 cc mentor yuvarlak takıldı. Hala taş gibi çok sertler. Henüz hiç sütyen deneyemedim.ben minicik istemiştim 220-250 cc bişey istiyordum ama doktorum 275 cc uygun görmüş. Bu memeler ne kadar küçülür acaba :KK43:(
8. Gün hala yatıp kalkarken acıyo. Hala kapı kolu açamıyorum, ekmek bölemiyorum. Kolumu kaldıramıyorum. Ağrı yok ama hareket de edemiyorum

Ben değ 8 gün önce ameliyat oldum. 275 cc mentor yuvarlak takıldı. Hala taş gibi çok sertler. Henüz hiç sütyen deneyemedim.ben minicik istemiştim 220-250 cc bişey istiyordum ama doktorum 275 cc uygun görmüş. Bu memeler ne kadar küçülür acaba :KK43:(
8. Gün hala yatıp kalkarken acıyo. Hala kapı kolu açamıyorum, ekmek bölemiyorum. Kolumu kaldıramıyorum. Ağrı yok ama hareket de edemiyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende küçülme olmadı, sadece ödemler gidiyor göğsün üst taraflarındaki, ama küçülme olmuyor doğallaşıyor. Hatta doğallaşınca daha yayvan ve büyükçe duruyor, ben kendimden biliyorum, merak etmeyin 😊

Heralde bunyeden bunyeye degisiyor.Cumartesi gunu bende 350 cc yuvarlak kas alti silikon taktirdim .Hastaneden cikarken sacimi kendim topladim kapi wc vs. Tum islerimi kendim yapiyorum suan bende de odem cok ama kollarimi gayet rahat kullaniyorum hatta yarin dr kontrolune arabamla gidicem o derece iyiyim.Ödemler geçince bi tık küçülür.

Benimde 8 gün oldu .. arkadaşım ki kadar rahat olmasada kapı açabiliyorum ellerimi biraz daha rahat kullanabiliyorum .. gerçekten bünyeyle alakalı araba kullanmayı bırak arabada gitmek bile zor geliyor bakalım zamanla geçer.. olmadan önce bütün yorumları okumuştum .. gün geçtikçe doğal olucakmış bence boyutunuz çok büyük değil zamanla inecekte.. tam olur biraz sabır gerektiriyor sanırım 😊

Merhaba hayırlı olsun vede geçmiş olsun bende 275cc kas altı taktırdım 1 ay doldu. Aynen bende de o sıkıntılar vardı 😬 sabırlı ol 10.günde herşey kolaylaştı. Günden güne rahatlicaksin😃
Bende cok büyük istemedim. Arkadaşın dediği gibi yumuşadığı zaman ve şeklini aldığı zaman güzelleşecek inshaallah. İnanıyorum ki eski halinden 100kat daha güzel olucak🤗

Sizin sütyen bedeniniz ne oldu şuan?
Merhaba hayırlı olsun vede geçmiş olsun bende 275cc kas altı taktırdım 1 ay doldu. Aynen bende de o sıkıntılar vardı 😬 sabırlı ol 10.günde herşey kolaylaştı. Günden güne rahatlicaksin😃
Bende cok büyük istemedim. Arkadaşın dediği gibi yumuşadığı zaman ve şeklini aldığı zaman güzelleşecek inshaallah. İnanıyorum ki eski halinden 100kat daha güzel olucak🤗

Sizin sütyen bedeniniz ne oldu şuan ?

Sizin sütyen bedeniniz ne oldu şuan?

Sizin sütyen bedeniniz ne oldu şuan ?
Ne yazık ki sütyene daha geçemedim 😩
3 hafta sonra telsiz sütyen takabilir mişim. Bende cok merak ediyorum. Evdeki dolgusuz 75B'ler küçük geliyor bi tane güpürlü hani süngersiz 75c var o tam oldu ama aşağısı biraz hafada kaldı.. hala ödem var bende o yüzden sanırım.. 😬😆

X