255 cc meme implantı

Kesinlikle 300 ya da 310 yaptırın 295cc hiç memnun değilim
295 ile 300 arasında 5 cc var zaten 5-10 cc farkı siz gözle bile anlayamazsınız ki nerdeyse aynı ebat bunlar

Benim 315 cc MESMO®-duyarlı olarak adlandırılan daha ince bir mikro-dokulu POLYTECH marka sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok hafif 15.günde yumuşayamaya başladılar mentor çok sert geldi bana.yuvarlak canım benim yani kendi dokum var mı yok mu bilmediğim için birşey diyemiyorum ama zaten ilk halleri çok ödemli oluyor göz önünde bulundur ona göre yaptır.
Kas üstü mü kas altı mı

Fotopraf var mı öncesi sonrası çünkü ben de kas üstü yaptırcam ve polytech çok merak ediyorum

Kas altına göre daha hacimli duruyor benim 2.haftada oturmaya başladı silikonlarım yani 2 aya ameliyat olduğumu bile anlamazlar dikiş olmasa çok doğal sanki kendi memem artı arkadaşımda mentor var demir gibi hissediyorum demişti benim bütünleşti resmen memeyle bana kendi dokummuş gibi geliyor hafif yani ben çekmedim maalesef ama o kadar çok araştırdım ki sizin kendi dokunuz 100-150 cc varsa 300 cc ile c cıp olur ve daha güzel durur keşke daha büyük yapabilseydi doktorum ama çapım dar olduğu için anca 315 cc oldu.

Back
X