Az kaldı seninde canım pijamalar alındımı önden düğmeliSiz ne zaman olmustunuz ameliyatinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı seninde canım pijamalar alındımı önden düğmeliSiz ne zaman olmustunuz ameliyatinizi
Alindi iki tane aldim onden dugmeli rahat pansuman yapsinlar diyeAz kaldı seninde canım pijamalar alındımı önden düğmeli
Gerçekten o günleri görebilecekmiyim istediğinizi ne zaman alıp giymeye başladınız en önemlisi ne zaman tek başınıza yatıp kalkabildiniz dün yalnız tuvalete gitmeye başladım sadece bugün biraz temzilikle uğraştım sütyeni yokadım akşama dr gelicek başmaya bende durum bu
Peki şuan iyiki yaptırmışım diyormusunuzElbette göreceksiniz. Benim dikişlerim koltuk altlarımda yani kolları kaldırmak ayrıca zordu. İlk hafta annem banyo yaptırdı yıkadı beni:) ikinci hafta kendim yapabildim banyoyu. Çamaşır olayları ikinci ay itibariyle bende başladı. (İstedigim sütyen vs) zaten ilk bir bir bucuk ay hocanın verdigi medikal sütyeni hiç cıkarmadım. Tek basına yatıp kalkma şöyle; yani ilk haftanın sonlarında kalkabiliyordum ama nasıl? Dizimi kendime çekip pijamama asılarak ( biri çekiyormuş gibi) .
Peki şuan iyiki yaptırmışım diyormusunuz
Himm tamam canim saolasinEn iyisi bende öyle almıştım pipette al yanına birşey içmek zor oluyor hastanede
HuhuuuuuAz kaldı seninde canım pijamalar alındımı önden düğmeli
Efendim canım dr bizdeydi yeni gitti.. bandajları çıkardı ince steril bant taktı Cumartesi banyo yapabilirsin dedi sonra başka o bantlardan bıraktı tekrar takarsın Pazartesi yine uğrarım dedi sonrada bir süre bu korse sütyenle devam dedi .. yumuşayacak bunlar dedi bugün tek başıma kalkmayıda başardım çok keyifli olmaya başladı bu iş korkuyordum ama yavaş yavaş alışıyorum galiba 2 ay yeni alışveriş için bekle şişler insin dedi işte böyle 4. Gün raporum sen napıyorsunHuhuuuuu
Napiyim canim son memesiz son gecelerim Cumartesinin korkusuyla yasiyorum yarin son gecem yan yatmanin keyfini cikarayim dedim sisko kedim uzerim tv karsisinda uyymusum senin adina cok mutlu oldum darisi basimaEfendim canım dr bizdeydi yeni gitti.. bandajları çıkardı ince steril bant taktı Cumartesi banyo yapabilirsin dedi sonra başka o bantlardan bıraktı tekrar takarsın Pazartesi yine uğrarım dedi sonrada bir süre bu korse sütyenle devam dedi .. yumuşayacak bunlar dedi bugün tek başıma kalkmayıda başardım çok keyifli olmaya başladı bu iş korkuyordum ama yavaş yavaş alışıyorum galiba 2 ay yeni alışveriş için bekle şişler insin dedi işte böyle 4. Gün raporum sen napıyorsun
Ayy bende son gece yüzüstü uyumuştum Bir daha yatamayacağım diye bu gece sorunsuz uyudum sabah ilaç saatine kadar .. çıkınca 2 kelimede olsa yaz merak ederim ben merak etme hastanen çok iyi herkes seninle ilgilenecek.. herşey geçicek de kendine çamaşır bakmaya devam et iyi motive ediyor evde bakıcak kimse var mıNapiyim canim son memesiz son gecelerim Cumartesinin korkusuyla yasiyorum yarin son gecem yan yatmanin keyfini cikarayim dedim sisko kedim uzerim tv karsisinda uyymusum senin adina cok mutlu oldum darisi basima
Gunaydin cnmm yarin bu saatlerde memeli olucammyazarim tabi hic merak etme teyzemde kalicam o bakacak iki uc gune duzelirsem kendi evime gecmeyi dusunuyorum ama zor dimi insanin kendi evi gibi olmuoAyy bende son gece yüzüstü uyumuştum ☺ Bir daha yatamayacağım diye bu gece sorunsuz uyudum sabah ilaç saatine kadar .. çıkınca 2 kelimede olsa yaz merak ederim ben merak etme hastanen çok iyi herkes seninle ilgilenecek.. herşey geçicek de kendine çamaşır bakmaya devam et iyi motive ediyor evde bakıcak kimse var mı
Bende kalktıkça tansiyonum düştü dr 1 gecw daha kal dedi yok dedim akşamüstü bile eve geldim evde biri baksa insan dahada motive oluyor sonuçta evin rahat hissediyorsun hastanede uyuyamamıştımda ev çok iyi geldi hadi hayırlısıyla memişlerine kavuşşGunaydin cnmm yarin bu saatlerde memeli olucammyazarim tabi hic merak etme teyzemde kalicam o bakacak iki uc gune duzelirsem kendi evime gecmeyi dusunuyorum ama zor dimi insanin kendi evi gibi olmuo
İnsallah canim benim is yerimdem 1 hafta izin aldim umarim bir haftada normal yasasima donerim.Bol bol sıvı tuketin diyorlar iyilesme surecini kolaylaştırıyormuş.Bende hastanede uyuyamam gibi geliyor zaten fobim var.Kas üstünde ağrı yok denecek kadar azmis ama ne yazikki bizimkiler kas altiBende kalktıkça tansiyonum düştü dr 1 gecw daha kal dedi yok dedim akşamüstü bile eve geldim evde biri baksa insan dahada motive oluyor sonuçta evin rahat hissediyorsun hastanede uyuyamamıştımda ev çok iyi geldi hadi hayırlısıyla memişlerine kavuşş
Benimde kas altıydı çok oynatmazsam kolları sorun yok mesela daha 5. Günümdeyimİnsallah canim benim is yerimdem 1 hafta izin aldim umarim bir haftada normal yasasima donerim.Bol bol sıvı tuketin diyorlar iyilesme surecini kolaylaştırıyormuş.Bende hastanede uyuyamam gibi geliyor zaten fobim var.Kas üstünde ağrı yok denecek kadar azmis ama ne yazikki bizimkiler kas alti
Canımm hadi güzelce bir uyku çek .. ve güzel haberlerini yarın bekliyor olacağım allah yardımcın olsunİnsallah canim benim is yerimdem 1 hafta izin aldim umarim bir haftada normal yasasima donerim.Bol bol sıvı tuketin diyorlar iyilesme surecini kolaylaştırıyormuş.Bende hastanede uyuyamam gibi geliyor zaten fobim var.Kas üstünde ağrı yok denecek kadar azmis ama ne yazikki bizimkiler kas alti
Saol canim benim valla cok destegin oldu bana cok tesekkur ederim yarin kendime geleyim ilk isim sana yazmak olacakCanımm hadi güzelce bir uyku çek .. ve güzel haberlerini yarın bekliyor olacağım allah yardımcın olsun
Bekliyor olacağımSaol canim benim valla cok destegin oldu bana cok tesekkur ederim yarin kendime geleyim ilk isim sana yazmak olacak
Gunaydin cnm onlugumu giydim 8 de ameliyata giricemBekliyor olacağım
Canım çıkmış olmalısın iyimisinGunaydin cnm onlugumu giydim 8 de ameliyata giricem