- 3 Mayıs 2019
- 63
- 11
- 40
Huhuuu ciktimm agrim yok sadece baski hissimCanım çıkmış olmalısın iyimisin
Var canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huhuuu ciktimm agrim yok sadece baski hissimCanım çıkmış olmalısın iyimisin
Ciktim cnmmiyiyim agrim yok baski hissi varCanım çıkmış olmalısın iyimisin
Huhuuuu cok iyiyim sadece gogsumde baski hissi var kollarimi kaldirabiliyorumCanım çıkmış olmalısın iyimisin
Süper evet ağrı değil baskı oluyor nasıl gözüküyor korse var mı merak ettin miHuhuuuu cok iyiyim sadece gogsumde baski hissi var kollarimi kaldirabiliyorum
Bayagi memeli duruom korsem var ama yumusacik bnmki sert sıkı deilSüper evet ağrı değil baskı oluyor nasıl gözüküyor korse var mı merak ettin mi
Aa ne güzel geçti gitti ne kadarlık takıldıBayagi memeli duruom korsem var ama yumusacik bnmki sert sıkı deil
350 cc canim 375 olmamis denemis guzek olmamisAa ne güzel geçti gitti ne kadarlık takıldı
Benimde 350 hayırlı olsun canım nasıl hissediyorsun rahatmısın .. ağrın var mı350 cc canim 375 olmamis denemis guzek olmamis
Gecwm zor gecti baski kotu kendim kalkamiom senin baskin azaldi mi allahtan siki korse deil bide atesim cikti birazcik ayaga kalinca basim dondu dusuodum hemen oturdum yarin 12 gibi cikicam canimcimmBenimde 350 hayırlı olsun canım nasıl hissediyorsun rahatmısın .. ağrın var mı
Baskı azaldı bugün kollarım daha çok kaldırabiliyorum banto tapacağım hatta artık şu pijamaları giymeyeyim diyorum .. ilk gece bende de tansiyon hep düşmüştü ama bugün daha rahat geçireceksin hele yarın daha da 1 haftayı göze al cicimGecwm zor gecti baski kotu kendim kalkamiom senin baskin azaldi mi allahtan siki korse deil bide atesim cikti birazcik ayaga kalinca basim dondu dusuodum hemen oturdum yarin 12 gibi cikicam canimcimm
Aynen canim ayaga kalkinca sanki patlayacaklar gibi his oldu yatip kalkmak sikinti 12 gibi eve gecerim herslde bi kac gune iyi olurumsen kacinci gun rahat yatip kalkmaya basladinBaskı azaldı bugün kollarım daha çok kaldırabiliyorum banto tapacağım hatta artık şu pijamaları giymeyeyim diyorum .. ilk gece bende de tansiyon hep düşmüştü ama bugün daha rahat geçireceksin hele yarın daha da 1 haftayı göze al cicim
4. Gün tuvalete yalnız gidip gelebildim 5. Günde yatıp kalkmaya ama paçalarıma turunup kendimi çekerek kollara pek yüklenemiyorumAynen canim ayaga kalkinca sanki patlayacaklar gibi his oldu yatip kalkmak sikinti 12 gibi eve gecerim herslde bi kac gune iyi olurumsen kacinci gun rahat yatip kalkmaya basladin
Tek dert o oturup kalkmak zulumm sanki paticaklar4. Gün tuvalete yalnız gidip gelebildim 5. Günde yatıp kalkmaya ama paçalarıma turunup kendimi çekerek kollara pek yüklenemiyorum
Huhuuuuuuu4. Gün tuvalete yalnız gidip gelebildim 5. Günde yatıp kalkmaya ama paçalarıma turunup kendimi çekerek kollara pek yüklenemiyorum
Nasılsın bugün banyo yapınca bebek gibi uyumuşum hatta dıları yemeğe bile gittim araba çok rahatsız etmedi yalnız yiyip yatmaktan kilo almışım acil diyete başlamak lazım nasılsınHuhuuuuuuu
Aynen canim ayaga kalkinca sanki patlayacaklar gibi his oldu yatip kalkmak sikinti 12 gibi eve gecerim herslde bi kac gune iyi olurumsen kacinci gun rahat yatip kalkmaya basladin
Ben sacimi toplayabiliyorum kollarimi kaldiriyorum wc ye kendim gidiyorum baski devam banyo yapmak istiyorum korkudan yapmiyorum12 de hastaneden ciktim evde surekli hareket ediyorum sadece yataktan kalkarken kendimde kalkiyorum ama destekle daha rahat kalkiyorum.Bende inanilmaz yiyorum oglen iskerder yzerine profiterol ishahim acildişuan bi keyfim yemek yemekNasılsın bugün banyo yapınca bebek gibi uyumuşum hatta dıları yemeğe bile gittim araba çok rahatsız etmedi yalnız yiyip yatmaktan kilo almışım acil diyete başlamak lazım nasılsın
Süpersin yaa bu dırumda benimki daha zor olmuş yeme bende de bar napıcağız bilmem .. benim göbek göğüslerle yarışacak durumdaBen sacimi toplayabiliyorum kollarimi kaldiriyorum wc ye kendim gidiyorum baski devam banyo yapmak istiyorum korkudan yapmiyorum12 de hastaneden ciktim evde surekli hareket ediyorum sadece yataktan kalkarken kendimde kalkiyorum ama destekle daha rahat kalkiyorum.Bende inanilmaz yiyorum oglen iskerder yzerine profiterol ishahim acildişuan bi keyfim yemek yemek
Ahhhaahhaa bosver 1 hafta bogazimizi tutarsak veririz iyilesme surecinde iyi beslenmek onemliyan yatamadigim icin belim agriyor bi gecse şu gunler rahat etsekSüpersin yaa bu dırumda benimki daha zor olmuş yeme bende de bar napıcağız bilmem .. benim göbek göğüslerle yarışacak durumda
Ayy o bende de var sağ sola dönmeden uyumak zor .. hayırlısı bakalım kontrol ne zamanAhhhaahhaa bosver 1 hafta bogazimizi tutarsak veririz iyilesme surecinde iyi beslenmek onemliyan yatamadigim icin belim agriyor bi gecse şu gunler rahat etsek
Yarin ama carsamba gidicem ben istersen carsamba gel dedi dr um birazdan dus alicam yoksa cildiricamkendimi kokarca gibi hissediyorum bir agirlik var uzerimdeAyy o bende de var sağ sola dönmeden uyumak zor .. hayırlısı bakalım kontrol ne zaman