Meme büyütme

Amin insallah istanbul florence nightingale de prof fuat yuksel de olucam dr umu cok sevdim insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz korse kac gun kalacakmis
1 ay dedi arada değiştirebilirsin dedi sporcu sütyenle ama o kadar sıkıyorki açıncada rahatlamıyorsun gögüsler gergin bu seferde 🤣 olunca durumunu paylaş bizimle az kalmış

Hic merak etme bi olayimda paylasicam Alkah yardimcin olsun darisi basima😁😁
Arkadaşım bugün 3. Günüm gece rahat uyumuşum en az 6 saat uyudum evimdeyim .. bu sanah daha raht hareket ediyorum hatta kendim tuvalete bile gittim inan çok rahatladım 😌 sanada bilgin olsundiye yazdım dün rahatsızken bugün inanılmaz iyi olmak 3. Gün kuralı doğru bu işte galiba sende 3 gün sıkıcan dişini.. şimdiden kolaylıklar diliyorum

Arkadaşım bugün 3. Günüm gece rahat uyumuşum en az 6 saat uyudum evimdeyim .. bu sanah daha raht hareket ediyorum hatta kendim tuvalete bile gittim inan çok rahatladım 😌 sanada bilgin olsundiye yazdım dün rahatsızken bugün inanılmaz iyi olmak 3. Gün kuralı doğru bu işte galiba sende 3 gün sıkıcan dişini.. şimdiden kolaylıklar diliyorum
Ayyy cok sevindim cabucak agrilarin gecsin guzel gunler gelsin bende tam sana yazacaktim nasil oldun diye sen yazdin 😁😁aynen bende 3. Gun senin gibi olurum insallah heyecan dorukta bekliyorum kuzu gibi😁😁

Gunaydiiin Hersey tamam bi olsamda ohh desem 😁😁heralde 1 haftada hersey normale doner dr da oyle demisti
Off inşallah bu sabah belden aşağısını yıkayıp üst bölgeyide sildik biraz korseyi havalandırmak için çıkardım yıkadım balerin sütyen taktım saçımı yıkadık kısaca rahatladım .. ama gece sütyenden uyuyamadım gene çok sıkıyor geçicek bakalım

Off inşallah bu sabah belden aşağısını yıkayıp üst bölgeyide sildik biraz korseyi havalandırmak için çıkardım yıkadım balerin sütyen taktım saçımı yıkadık kısaca rahatladım .. ama gece sütyenden uyuyamadım gene çok sıkıyor geçicek bakalım
Ohhh miss evet o sütyen sıkıntıymış yapacak bise yok cnm herseyin bi zorlugu var ucgen bikinileri dusun😁😁💃💃

Burda neler cektigimi bir çok üye bilir. Unutucaksın acıları dediklerinde asla inanmıyordum . Doğruymuş, hepsi cidden unutulacak derecede yok oluyormuş. Çok az dişinizi sıkın gerisi bahar gibi♥️♥️

Burda neler cektigimi bir çok üye bilir. Unutucaksın acıları dediklerinde asla inanmıyordum . Doğruymuş, hepsi cidden unutulacak derecede yok oluyormuş. Çok az dişinizi sıkın gerisi bahar gibi♥♥
Açıkçası çok ümitsizim dün gece çıkarttırsam mı diye bile düşündüm çok şiş düzelicekmi bunlar güzel olucak mı şimdi sizin paylaşımlarınıza bakıcağım ne kadar oldu yaptıralımsizin

Açıkçası çok ümitsizim dün gece çıkarttırsam mı diye bile düşündüm çok şiş düzelicekmi bunlar güzel olucak mı şimdi sizin paylaşımlarınıza bakıcağım ne kadar oldu yaptıralımsizin

Hiç gerek yok ümitsizliğe falan. 4.ayım. Benim acı eşiğimin düşük olmasından kaynaklı kimi arkadaşım üçüncü hafta oynarken dans ederken benim 2.ayıma doğru iyileşme olmuştu. Size naçizane önerim, sakın ameliyat olupta ay üç günde takla attım yok efendim bale yaptım diyenlere aslaaaa kulak asmayın. Bünye var bünye var. Öylelerine de inanmıyorum . Asla gün saymayın. Hafta hafta yok olacak size söz veriyorum:) insanın istedigi çamaşırı bikiniyi giyebilmesi ne büyük mucizeymiş meğer... istediginiz zaman soru sorun burada cevaplarım ben♥️

Hiç gerek yok ümitsizliğe falan. 4.ayım. Benim acı eşiğimin düşük olmasından kaynaklı kimi arkadaşım üçüncü hafta oynarken dans ederken benim 2.ayıma doğru iyileşme olmuştu. Size naçizane önerim, sakın ameliyat olupta ay üç günde takla attım yok efendim bale yaptım diyenlere aslaaaa kulak asmayın. Bünye var bünye var. Öylelerine de inanmıyorum . Asla gün saymayın. Hafta hafta yok olacak size söz veriyorum:) insanın istedigi çamaşırı bikiniyi giyebilmesi ne büyük mucizeymiş meğer... istediginiz zaman soru sorun burada cevaplarım ben♥
Gerçekten o günleri görebilecekmiyim istediğinizi ne zaman alıp giymeye başladınız en önemlisi ne zaman tek başınıza yatıp kalkabildiniz dün yalnız tuvalete gitmeye başladım sadece bugün biraz temzilikle uğraştım sütyeni yokadım akşama dr gelicek başmaya bende durum bu

X