Hhu hu kontrol nasıldı nasılsınBenimki cok sikmio rahatim cok sukur bugun kendimi cok iyi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hhu hu kontrol nasıldı nasılsınBenimki cok sikmio rahatim cok sukur bugun kendimi cok iyi hissediyorum
Huhuuu hersey yolunda bir ay sonra tekrar gidicem dikislerimde sıkıntı yokmuş.Bugun deli gibi gezdim keyfim yerinde patladim gunlerdir evdebir ay sonra masaja baslicakmisim sen naptin gorusmeyeli canimHhu hu kontrol nasıldı nasılsın
ohh süper bende yarın kuaföre filan gidicem sıkıldım artık evde .. herşey yolunda o zaman süper yeni ciciler baktın mıHuhuuu hersey yolunda bir ay sonra tekrar gidicem dikislerimde sıkıntı yokmuş.Bugun deli gibi gezdim keyfim yerinde patladim gunlerdir evdebir ay sonra masaja baslicakmisim sen naptin gorusmeyeli canim
Baktim tabi sisler bi insin oyle alicam simdilik sporcu sutyeniyle yetindimohh süper bende yarın kuaföre filan gidicem sıkıldım artık evde .. herşey yolunda o zaman süper yeni ciciler baktın mı
Hatika bende hep bakınıyorum internetteBaktim tabi sisler bi insin oyle alicam simdilik sporcu sutyeniyle yetindim
2hafta dayan! Zaten kollarını kaldırma yukarıya. Bak bu 2 hafta cok mühim. Bende öyleyidim. 10 gün çıkmadım bi yere 2 defa kontrole gittim acele acele eve koştumBenim bugün 10 gün oldu. Şimdi uyandım sabah uyanınca çok zor oluyo hala. Şişmiş taş gibi olmuş yine hala saçlarımı toplayacak kadar yukarı kaldıramıyorum kollarımı siz nasıl dışarı çıkıyorsunuz benim ödüm kopuyo
Ağrı kesicilerim bitti. Zaten ağrım yok sadece işte rahatsızlık var hareket kısıtlığı şişkinlik vs2hafta dayan! Zaten kollarını kaldırma yukarıya. Bak bu 2 hafta cok mühim. Bende öyleyidim. 10 gün çıkmadım bi yere 2 defa kontrole gittim acele acele eve koştum
Saçlarımı toplamak icin eğiliyordum vsvs geçecek inan geçecek
Uyanınca hele sanki göğüslerim patlıycak gibiydi.. Geçecek rahat ol
Sen genede gez yürü benim gibi hep yatma oturma sonra alışmak gene 1 haftanı alır. İşini yap ağrı kesici al öyle yap.
Dr sana bunları anlatmadı mı? Ben bi keresinde bisi var korkusundan doktoruma gittim şükür bisi yoktu ama dedi ki ağrı kesicini ihmal etme ben kullanmak istemiyordum ilaçlardan uzak duran biriyim normalde. Artık her gün uslu uslu ağrı kesici alıyordum ve rahatmıştım.
Evet sen benden fazla pimpiriklisinAğrı kesicilerim bitti. Zaten ağrım yok sadece işte rahatsızlık var hareket kısıtlığı şişkinlik vs
Valla doktor çok bişy söylemedi
Sadece artık normal hale biraz dçnmdk istiyorum çok daraldım. Tişört falan giymek istiyorum. HAla önden fermuarlı şeyleri bile zor giyiyorum. Bugün daha duş alıcam ilk defa. Saçlarımı yıkatmıştım ama duş ilk defa alıcam doktor alabilirsin demişti ama ben ne olur ne olmaz diye. Çok mu pimpirikli davranıyorum anlamadım
Nasıl oldun canımAğrı kesicilerim bitti. Zaten ağrım yok sadece işte rahatsızlık var hareket kısıtlığı şişkinlik vs
Valla doktor çok bişy söylemedi
Sadece artık normal hale biraz dçnmdk istiyorum çok daraldım. Tişört falan giymek istiyorum. HAla önden fermuarlı şeyleri bile zor giyiyorum. Bugün daha duş alıcam ilk defa. Saçlarımı yıkatmıştım ama duş ilk defa alıcam doktor alabilirsin demişti ama ben ne olur ne olmaz diye. Çok mu pimpirikli davranıyorum anlamadım
Bugün 12. Gün hala saçlarımı toplayacak kadar kaldıramıyorum kollarımı. Ağrım yok ama bu hareketsizlik ve şişkinlik beni bitiriyor. Şimdi uyandım yine öyle bi şişmiş ki bütün sinirlerim bozuluyor. İlk günlere göre daha iyi evet ama hala ekmek bile bölemiyorumNasıl oldun canım
Bende saçlarımı toplayamıyorum 2 tane portakalı yapıştırmışlar gibi kalkıp oturuken kıpırdıyor ama kollarım ağrımıyor .. ve evde oturmaktan sıkıldım .. 1 aya geçiyormuş ya azıcık daha dişimizi sıkacağızBugün 12. Gün hala saçlarımı toplayacak kadar kaldıramıyorum kollarımı. Ağrım yok ama bu hareketsizlik ve şişkinlik beni bitiriyor. Şimdi uyandım yine öyle bi şişmiş ki bütün sinirlerim bozuluyor. İlk günlere göre daha iyi evet ama hala ekmek bile bölemiyorum
Doktor veriyor sütyeni ameliyattan çıktığından benimkisi takılıydıMerhabalar ben de Çarşamba günü ameliyat olacağım tabii ki çok korkuyorum.. Bu korse, sporcu sütyeni vs. önceden kendimiz mi temin ediyoruz yoksa dr.umuz mu bize veriyor? Ona göre önceden gidip alayım dicem de hangi bedene göre almam gerekli bilmiyorum
Kaç gün olmuştu?Bende saçlarımı toplayamıyorum 2 tane portakalı yapıştırmışlar gibi kalkıp oturuken kıpırdıyor ama kollarım ağrımıyor .. ve evde oturmaktan sıkıldım .. 1 aya geçiyormuş ya azıcık daha dişimizi sıkacağız
HuhuuuuHhu hu kontrol nasıldı nasılsın
Hiçbirşey almıyorsunuz uyandığınızda üstünüzde olucakMerhabalar ben de Çarşamba günü ameliyat olacağım tabii ki çok korkuyorum.. Bu korse, sporcu sütyeni vs. önceden kendimiz mi temin ediyoruz yoksa dr.umuz mu bize veriyor? Ona göre önceden gidip alayım dicem de hangi bedene göre almam gerekli bilmiyorum
NapıyorsunnHuhuuuu
13 gün 6 mayısta ameliyat oldumKaç gün olmuştu?