benim sağ tamamen alındı, yok orda bşy, zaten o nedenle yaptırmak istiyorum bu operasyonu, sol da küçüktü ekleme yapılır oraya da sanırım eşitlemek için. tedavim bitene kadar araştırayım da eylül gibi olurum inşallah. darısı başıma.Dren yok, sağ tarafta daha fazla doku vardı, sağa 275 mi 295 mi hatırlayamadım, sola 315 cc taktım dedi doktor
İnşallah, en kısa sürede sizin de yaptırmanızı diliyorum.benim sağ tamamen alındı, yok orda bşy, zaten o nedenle yaptırmak istiyorum bu operasyonu, sol da küçüktü ekleme yapılır oraya da sanırım eşitlemek için. tedavim bitene kadar araştırayım da eylül gibi olurum inşallah. darısı başıma.
Gerçekten oldu bulantı hem de ne bulantıŞimdiden hayırlı olsun❤ inşallah her şey gönlünüzce olsun. Ben hastane çantama önden düğmeli pijama, terlik, ıslak mendil, çubuk kraker ve pipet koymuştum. Narkoz sonrası çok bulantım olduğu için çubuk kraker kurtarıcım oldu. Hastane yemekleri yerine kraker yedim.
teşekkürler amin inşallah. ya çok sevindim sizin gibi rahat geçirenler motivasyonumu artırıyor. çok şanslısınız ne güzel, sonraki günler de böyle rahat geçer gider inşallah. Korseyi ordan mı verdiler, kendiniz mi temin ettiniz?İnşallah, en kısa sürede sizin de yaptırmanızı diliyorum.
Ağrı eşiğim yüksektir zaten ama kişiye göre de değişebilir zaten, ben hiç ağrı yaşamadım desem yeridir
Sadece dolgunluk, gerginlik o da normal
Yemeğimi yedim, tuvalete kalktım yardımsız..
Yatakta doğrulurken ağrı değil de o gerginliği daha çok hissettim, zorlamaya korktuğum için temkinli hareket ediyorum.
Burdan takmışlar, anesteziden uyanmadan giydirdiler herhalde hatırlamıyorum ben..teşekkürler amin inşallah. ya çok sevindim sizin gibi rahat geçirenler motivasyonumu artırıyor. çok şanslısınız ne güzel, sonraki günler de böyle rahat geçer gider inşallah. Korseyi ordan mı verdiler, kendiniz mi temin ettiniz?
çok iyiymiş o zmn, ilgili bir hastane ne güzel. her şeyin içinize sinmesi iyi. ben de 42 yaşındayım. izmire yakınım, orada bir doktor arayışındayım, inşallah sizinki gibi a'dan z'ye olumlu geçsin sürecimBurdan takmışlar, anesteziden uyanmadan giydirdiler herhalde hatırlamıyorum ben..
Ve 43 yaşında olduğum için galiba, uzun süre hareketsiz yatmanın pıhtı açısından riskli olduğunu, varis çorabı giymem gerektiğini söylediler.
Varis çorabı da burdan giydirdiler, ben yanıma bir şey almadım.
Ben İstanbul'dayım.İnternetyen buldum doktorun sayfasını, aynı gün muayeneye gittimçok iyiymiş o zmn, ilgili bir hastane ne güzel. her şeyin içinize sinmesi iyi. ben de 42 yaşındayım. izmire yakınım, orada bir doktor arayışındayım, inşallah sizinki gibi a'dan z'ye olumlu geçsin sürecim
Çok teşekkür ederim, bir saat kadar uyudum, iyiyim ama o yorgunluk hali ve ağrı beni korkutmuştu..Çok çok geçmiş olsun ya
Merhaba, çok geçmiş olsun farklı bi yorumunuzda refakatçiniz olmayacağını yazmışsınız, benim salı günü olacak ameliyatım eşim refakatçi olcak ama açıkcası olmasını istemiyorum kimsenin, tek başınıza bi sorun yaşadınız mı acabaÇok teşekkür ederim, bir saat kadar uyudum, iyiyim ama o yorgunluk hali ve ağrı beni korkutmuştu..
Şimdi yine rahatım, tabi ağrı kesici aldım iki tane, antibiyotik ve vitamin de yazmış doktor, kullanıyorum
Ben sorun yaşamadım ama sırf bu yüzden daha pahalı bir hastane tercih ettim, hemşire bakımı daha iyi diye .Merhaba, çok geçmiş olsun farklı bi yorumunuzda refakatçiniz olmayacağını yazmışsınız, benim salı günü olacak ameliyatım eşim refakatçi olcak ama açıkcası olmasını istemiyorum kimsenin, tek başınıza bi sorun yaşadınız mı acaba
Yaa anladım, pek sanmıyorum öyle ilgili bi hastane olduğunu kağıthane kızılay hastanesinde ameliyatlarını yapıyomuş doktorum, siz şuan nasılsınız nasıl geçiyo günlerinizBen sorun yaşamadım ama sırf bu yüzden daha pahalı bir hastane tercih ettim, hemşire bakımı daha iyi diye .
Kusarken bile hemşire alnımı tutuyordu.
Yemeği yiyemedim, yemekhaneyi arayıp yemeği değiştirtti mesela..
Her yerde bu kadar ilgi varsa sorun olmaz, tuvalete ben kendim kalktım, üstümü değiştirdim ama yardım etmeye hazırdılar.
Hastanede böyle hizmetler varsa tek başınıza olabilirsiniz
Bugün daha iyiyim ama akşam vakti yaklaştıkça bi sertlik oldu gibi göğüslerdeYaa anladım, pek sanmıyorum öyle ilgili bi hastane olduğunu kağıthane kızılay hastanesinde ameliyatlarını yapıyomuş doktorum, siz şuan nasılsınız nasıl geçiyo günleriniz