Meme büyütme operasyonu yaptıracağım adım adım paylaşmak istiyorum

Dren yok, sağ tarafta daha fazla doku vardı, sağa 275 mi 295 mi hatırlayamadım, sola 315 cc taktım dedi doktor
benim sağ tamamen alındı, yok orda bşy, zaten o nedenle yaptırmak istiyorum bu operasyonu, sol da küçüktü ekleme yapılır oraya da sanırım eşitlemek için. tedavim bitene kadar araştırayım da eylül gibi olurum inşallah. darısı başıma.

İnşallah, en kısa sürede sizin de yaptırmanızı diliyorum.
Ağrı eşiğim yüksektir zaten ama kişiye göre de değişebilir zaten, ben hiç ağrı yaşamadım desem yeridir
Sadece dolgunluk, gerginlik o da normal
Yemeğimi yedim, tuvalete kalktım yardımsız..
Yatakta doğrulurken ağrı değil de o gerginliği daha çok hissettim, zorlamaya korktuğum için temkinli hareket ediyorum.

Gerçekten oldu bulantı hem de ne bulantı
Saat 3'ten gece 11'e kadar, defalarca öğürdüm.
Akşam yemeğimi yiyemedim.
Ama şöyleydi, yarım saatte bir aniden bir geliyor, arka arkaya öğürüyorum, o rahatlatıyor
Sonra yarım saat , 40 dakika hiç bulanmıyor ama su ve yiyecekte anında geliyordu bulantı
Neyse atlattım onu da 2 saattir hiç yok, tost da yedim

teşekkürler amin inşallah. ya çok sevindim sizin gibi rahat geçirenler motivasyonumu artırıyor. çok şanslısınız ne güzel, sonraki günler de böyle rahat geçer gider inşallah. Korseyi ordan mı verdiler, kendiniz mi temin ettiniz?

Burdan takmışlar, anesteziden uyanmadan giydirdiler herhalde hatırlamıyorum ben..
Ve 43 yaşında olduğum için galiba, uzun süre hareketsiz yatmanın pıhtı açısından riskli olduğunu, varis çorabı giymem gerektiğini söylediler.
Varis çorabı da burdan giydirdiler, ben yanıma bir şey almadım.

çok iyiymiş o zmn, ilgili bir hastane ne güzel. her şeyin içinize sinmesi iyi. ben de 42 yaşındayım. izmire yakınım, orada bir doktor arayışındayım, inşallah sizinki gibi a'dan z'ye olumlu geçsin sürecim

Ben İstanbul'dayım.İnternetyen buldum doktorun sayfasını, aynı gün muayeneye gittim
Bir hafta sonrasında da ameliyat oldum
Sizin de su gibi kolay ve hızlı olsun süreciniz

Operasyon sonrası 7 saat kadar yoğun bulantı yaşamıştım.
Bulantım geçtiği gibi, gece 10-11 arası uyumuşum, o beni çok dinlendirdi.
Sonra gece 3 civarı uyudum.
6 gibi uyandım
Ağrım hiç olmadı diyebilirim.
Dolgunluk, gerginlik hissi var sadece
Bulantı zamanı halsizlikten ayağa kalkamamıştım ama sonrasında birkaç saatte bir, yardım almadan kalkıp odada yürüdüm.
Üzerimi kendim değiştirdim.
İlk gidişten itibaren kendi başıma tuvalet ihtiyacımı gördüm.
İyiyim yani çok şükür

Siz siz olun, operasyon sonrası kendinizi çok yormayın
İyiyim iyiyim dedim, hastane çıkışı oturup çay içtik oğlumla, yürüdük baya, evde de normal yatağa yatayım dedim.
Hastanede arkası yüksekti yatağın,evde yerimden kalkamadım.
Çok fazla yorgunluk ve baskı hissettim.
İlk günler evin içinde az yürüyüş ve dinlenme önemliymiş demek..
Doktorun verdiği ağrı kesici hapı içtim, bulantım da oldu gibi hemen metpamid içtim.
Uyudum biraz, daha iyiyim

Çok çok geçmiş olsun ya
Çok teşekkür ederim, bir saat kadar uyudum, iyiyim ama o yorgunluk hali ve ağrı beni korkutmuştu..
Şimdi yine rahatım, tabi ağrı kesici aldım iki tane, antibiyotik ve vitamin de yazmış doktor, kullanıyorum

Çok teşekkür ederim, bir saat kadar uyudum, iyiyim ama o yorgunluk hali ve ağrı beni korkutmuştu..
Şimdi yine rahatım, tabi ağrı kesici aldım iki tane, antibiyotik ve vitamin de yazmış doktor, kullanıyorum
Merhaba, çok geçmiş olsun farklı bi yorumunuzda refakatçiniz olmayacağını yazmışsınız, benim salı günü olacak ameliyatım eşim refakatçi olcak ama açıkcası olmasını istemiyorum kimsenin, tek başınıza bi sorun yaşadınız mı acaba

Ben sorun yaşamadım ama sırf bu yüzden daha pahalı bir hastane tercih ettim, hemşire bakımı daha iyi diye .
Kusarken bile hemşire alnımı tutuyordu.
Yemeği yiyemedim, yemekhaneyi arayıp yemeği değiştirtti mesela..
Her yerde bu kadar ilgi varsa sorun olmaz, tuvalete ben kendim kalktım, üstümü değiştirdim ama yardım etmeye hazırdılar.
Hastanede böyle hizmetler varsa tek başınıza olabilirsiniz

Yaa anladım, pek sanmıyorum öyle ilgili bi hastane olduğunu kağıthane kızılay hastanesinde ameliyatlarını yapıyomuş doktorum, siz şuan nasılsınız nasıl geçiyo günleriniz

Yaa anladım, pek sanmıyorum öyle ilgili bi hastane olduğunu kağıthane kızılay hastanesinde ameliyatlarını yapıyomuş doktorum, siz şuan nasılsınız nasıl geçiyo günleriniz
Bugün daha iyiyim ama akşam vakti yaklaştıkça bi sertlik oldu gibi göğüslerde

Dünü baş ve mide ağrısıyla geçirdim.
Göğüs olarak daha iyiydim, yerimden kalkarken elimle desteklemesem de o basınç hissi pek olmadı, azalmıştı yani
Bugün de sadece sütyeni çok dolu ve sıkı hissediyorum.
Onun dışında ağrı yok gibi
Az bir kolumla destek alarak rahat kalkıyorum ama korkudan daha dümdüz yatmayı denemedim, yükseltilmiş yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…