Kas altı olduğunda iyileşme sürecinin daha uzun ve zor olduğunu söyledi doktorum, hiç meme cebi olmayanlarda genelde tercih ediyoruz kas altını dedi.Merhaba geçmiş olsun neden kas altı yaptırmıyorsunuz?
Benim zaten göğüslerim hep küçüktü ama 17 kilo verme sonucu sanki tamamen yok oldular.Kaç bedenden kaç bedene düşünüyorsunuz?
74, 75 kilodan 57, 58 kiloya indim, boyum 164 ama omuzlarım geniş ve kemikli olduğundan mıdır bilemiyorum, daha uzun duruyorum yani bu kilo bende oldukça zayıf gösteriyorAnladım inşallah ya 17 kilo iyi vermişsin Maşallah şu an kaç kilosun peki
İnşallah, güzel dilekleriniz için çok mutlu oldum.Maşallah sevindim açıkcası gıpta ile bakıyorum. Umarım operasyonda etkili olur başarılı olur
Benim dsaha zamanım var ama sizin paylaşımlarınız yol gösterici olacak teşekkürlerİnşallah, güzel dilekleriniz için çok mutlu oldum.
Sizin de gönlünüzden geçen iyi şeyler, kolaylıkla nasib olsun
Ama ilerde emzirme durumundan silikonlarınızı çıkartmak durumunda kalıcaksınız.Kas altı olduğunda iyileşme sürecinin daha uzun ve zor olduğunu söyledi doktorum, hiç meme cebi olmayanlarda genelde tercih ediyoruz kas altını dedi.
Kas kaldırıldığı için ağrısı daha çok olur ve doğal görünüme kavuşması birkaç ay daha geç olur dedi
Ben 43 yaşındayım, iki oğlum var, öyle bir durum yok yani şu anAma ilerde emzirme durumundan silikonlarınızı çıkartmak durumunda kalıcaksınız.
O zaman şimdiden güle güle kullanınBen 43 yaşındayım, iki oğlum var, öyle bir durum yok yani şu an
İnşallah hayırlısıyla atlatayım da, çok teşekkür ederim.O zaman şimdiden güle güle kullanın
Amin Allah hakedene versin inşallah.İnşallah hayırlısıyla atlatayım da, çok teşekkür ederim.
Önceki yıllarda gebelik için bu foruma yazardık, Allah isteyen herkese nasib etsin diye, şimdi yine yazasım geldi
Allah isteyen herkese nasib etsin
Ah ben öyle hakettim ki, 24 yıllık evliliğimde öyle sorunlar yaşadım ki şimdi kendim bakma zamanı gelmiştirAmin Allah hakedene versin inşallah.
Ne kadar güzel :) sizi tanımıyorum ama bir kadın olarak sonuna kadar destekliyorum siziAh ben öyle hakettim ki, 24 yıllık evliliğimde öyle sorunlar yaşadım ki şimdi kendim bakma zamanı gelmiştir
23 ve 15 yaşında iki oğlum var, büyüdüler artık ve ben kendimi genç kız gibi hissediyorum