Meme büyütme operasyonu yaptıracağım adım adım paylaşmak istiyorum

lyly

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
2.357
3.242
İki gün sonra (13.04.2023) Perşembe günü saat 12'de ameliyata gireceğim.
Çok hızlı bir karar oldu benim için, bir hafta içinde doktor seçimi, muayene, tahliller ve ameliyat günü alındı.
Sadece kan tahlili sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum.
Diğer bütün sonuçlar uygun, anestezi doktoru da onay verdi.
İnşallah yarın kan tahlil sonuçlarımda uygun olmayan bir durum yoksa perşembe yeni memelerime kavuşacağım

Doktorum; Motiva marka, yuvarlak silikon kullanacağını, 275 cc yüksek profil düşündüğünü, uygun olursa 300 cc zorlayacağını ve bunu kullanacağını söyledi.
Kas zarı altı mı üstü mü hatırlayamıyorum şu an, öyle bir şey dedi.
Kas altı olmayacak dedi

Merhaba geçmiş olsun neden kas altı yaptırmıyorsunuz?
Kas altı olduğunda iyileşme sürecinin daha uzun ve zor olduğunu söyledi doktorum, hiç meme cebi olmayanlarda genelde tercih ediyoruz kas altını dedi.
Kas kaldırıldığı için ağrısı daha çok olur ve doğal görünüme kavuşması birkaç ay daha geç olur dedi

Kaç bedenden kaç bedene düşünüyorsunuz?

Kaç bedenden kaç bedene düşünüyorsunuz?
Benim zaten göğüslerim hep küçüktü ama 17 kilo verme sonucu sanki tamamen yok oldular.
Eskiden 85 B sütyen taktığımda, biraz aşağı çekip üstten taşan görüntü hoşuma gidiyordu.
Kilo verdikten sonra öyle bir şey mümkün olmadı, bomboş kaldı sütyen
Mümkün olduğu kadar, meme cebi doldurulacak işte, dolu dolu desteksiz B,C kap arası olursun dedi doktorum ama dik ve dolgun olduğu için seni tatmin edecek merak etme dedi

Anladım inşallah ya 17 kilo iyi vermişsin Maşallah şu an kaç kilosun peki

Anladım inşallah ya 17 kilo iyi vermişsin Maşallah şu an kaç kilosun peki
74, 75 kilodan 57, 58 kiloya indim, boyum 164 ama omuzlarım geniş ve kemikli olduğundan mıdır bilemiyorum, daha uzun duruyorum yani bu kilo bende oldukça zayıf gösteriyor

Maşallah sevindim açıkcası gıpta ile bakıyorum. Umarım operasyonda etkili olur başarılı olur

İnşallah, güzel dilekleriniz için çok mutlu oldum.
Sizin de gönlünüzden geçen iyi şeyler, kolaylıkla nasib olsun
Benim dsaha zamanım var ama sizin paylaşımlarınız yol gösterici olacak teşekkürler

Eminim ki yaptıran herkes, neden daha önce yaptırmadım diyecek, tabi her şeyin bir zamanı var, umarım o zaman bir an önce gelir sizin için

Ama ilerde emzirme durumundan silikonlarınızı çıkartmak durumunda kalıcaksınız.

O zaman şimdiden güle güle kullanın
İnşallah hayırlısıyla atlatayım da, çok teşekkür ederim.
Önceki yıllarda gebelik için bu foruma yazardık, Allah isteyen herkese nasib etsin diye, şimdi yine yazasım geldi
Allah isteyen herkese nasib etsin

İnşallah hayırlısıyla atlatayım da, çok teşekkür ederim.
Önceki yıllarda gebelik için bu foruma yazardık, Allah isteyen herkese nasib etsin diye, şimdi yine yazasım geldi
Allah isteyen herkese nasib etsin
Amin Allah hakedene versin inşallah.

Amin Allah hakedene versin inşallah.
Ah ben öyle hakettim ki, 24 yıllık evliliğimde öyle sorunlar yaşadım ki şimdi kendim bakma zamanı gelmiştir
23 ve 15 yaşında iki oğlum var, büyüdüler artık ve ben kendimi genç kız gibi hissediyorum

Ne kadar güzel :) sizi tanımıyorum ama bir kadın olarak sonuna kadar destekliyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…