Meme büyütme operasyonu yaptıracağım adım adım paylaşmak istiyorum

Tahlil sonuçlarım da iyi çıktı, yarın sabah hastaneye yatıyorum inşallah
Saat 12 operasyon saatim
Yanımda bir takım önden açılabilen pijama takımı ve terlik dışında sanırım bir şey götürmüyorum.

Şimdiden hayırlı olsun❤ inşallah her şey gönlünüzce olsun. Ben hastane çantama önden düğmeli pijama, terlik, ıslak mendil, çubuk kraker ve pipet koymuştum. Narkoz sonrası çok bulantım olduğu için çubuk kraker kurtarıcım oldu. Hastane yemekleri yerine kraker yedim.

İyi hatırlattınız, teşekkür ederim
Ben de bulantıya çok duyarlıyımdır

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah kolay geçer her şey. Hangi ildesiniz, nerede yapılacak işlem ve ne kdr? Şimdiden yanıt için teşekkürler.

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah kolay geçer her şey. Hangi ildesiniz, nerede yapılacak işlem ve ne kdr? Şimdiden yanıt için teşekkürler.
Merhabalar, İstanbul'dayım, Kadıköy'de kliniği olan bir doktor, isim ve ücreti isterseniz özelden paylaşayım.
Yasak değilse buradan da yazabilirim.
Acıbadem ve Medicana hastaneleri ile çalışıyormuş, Acıbadem'i tercih ettim.
Medicana ile arasında 7 bin lira fark var.

İyi hatırlattınız, teşekkür ederim
Ben de bulantıya çok duyarlıyımdır
Rica ederim. Benim ameliyat öncesi de midem biraz bulanıyordu güçlü görünmeye çalışsam da sanırım gergin ve heyecanlıydım. Birkaç gün zorluk yaşanıyor ama sonraki görüntü hepsine değer

Rica ederim. Benim ameliyat öncesi de midem biraz bulanıyordu güçlü görünmeye çalışsam da sanırım gergin ve heyecanlıydım. Birkaç gün zorluk yaşanıyor ama sonraki görüntü hepsine değer
Cumartesi akşamı boğaz ağrım başlamıştı,pazar gecesi cipro 500 kullanmaya başladım.
Anestezi doktoru, bu antibiyotiğin sorun olmayacağını ama soğuk algınlığı belirtilerimin ilerlememesi gerektiğini söyledi
İyiyim aslında ama bugün heyecandan biraz fazla sigara içtim.
Yarım saattir öksürme isteği geliyor, öksürürsem rahatlayacak gibiyim.
Heyecandan mı oluyor acaba yoksa bu durumda ameliyat ertelenir mi?

Büyük ihtimalle ameliyata engel durum olmaz, fazla sigara tüketiminden kaynaklıdır. Bir gün öncesi çok stresli geçiyor, yarın bu vakitler hepsini atlatmış olacaksınız

Büyük ihtimalle ameliyata engel durum olmaz, fazla sigara tüketiminden kaynaklıdır. Bir gün öncesi çok stresli geçiyor, yarın bu vakitler hepsini atlatmış olacaksınız
İnşallah, çok geç uyudum ve bu saatte kalktım bile..
Saat 3 buçuk gibi hafif kahvaltı gibi bir şeyler yemiştim.
Doğum kontrol hapı kullanıyordum, sabah ilacını alabilirsin dedi doktor, onu içtim şimdi.
Artık açlık zamanı benim için
6 saat tam açlık, 2 saat kalana kadar da su içebilirsin dediler, 5 saatim kaldı

Yeni bir cümle kalıbı keşfettim
'Vakit yaklaştıkça zaman geçmiyor'
Çok heyecanlıyım
Bende nedense heyecan oldum umarım güzel geçecektir sonuç güzel çıkar inşallah bayan yeni genç kız

Evet son dakikalar geçmek bilmez inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Bulantıdan dolayı kendimi toparlayıp yazamadım.
Ağrım yok, emzirirken olduğu gibi dolgunluk hissi var, bulantı da olmasaydı ameliyat olduğumu hiç anlamayacaktım.
Kollarımı da gayet rahat kullanıyorum

Ağrım yok, emzirirken olduğu gibi dolgunluk hissi var, bulantı da olmasaydı ameliyat olduğumu hiç anlamayacaktım.
Maşallah oldu bitti demek, gözünüz aydın, umarım hayalinizden de güzel olurlar

Çok geçmiş olsun gözünüz aydın, zor kısım geride kaldı. İnşallah bundan sonraki sürecinizde çok güzel geçer

Evet çok şükür, bulantı geçince acıktım, tost ve kola istedim, onu bekliyorum Akşam yemeği yiyememiştim.
Küçük geldi gözüme ama bi taraftan da zaten hiç yoktu, bu yeter diyorum

Çok geçmiş olsun gözünüz aydın, zor kısım geride kaldı. İnşallah bundan sonraki sürecinizde çok güzel geçer
Son 1 saattir iyice attım anestezinin ağır etkisini, bulantı da geçti, dalgınlık da yok dinç hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…