Meme Büyütme.. Hangi doktor? Hangi protez?

Amaannn sarkarsada sarksın ilerde yine yaptırırım napıyım yaa. Eşimden bile utanıyorum gögüslerim yüzünden
Protez koyulan göğüsler normal göğüse oranla çok daha geç sarkarmış dr ların açıklaması bu. Yani uzun süre o formunu koruyormuş.. Bence sarkar diye tereddüt etme hiç ben bekarım ama ablm bile görmemiştir benimkileri bi bu foruma albüm yapıp koydum, birtek buradakiler takip ettiklerim gördü benimkileri evlenmeden yaptırayım bari de şoka girmesin adam beni görünce ben diyorum doğan görünümlü şahinim diye :)) dışarıdan gören çok dolgun olduklarını sanır ama elleri çarpsa yanlışlikla kırılır okadar dolgulu kullanıyorum

Benimde senden farkım yok ablam ısrarla bakıyım bir kez der hayatta göstermem 5 aylık evliyim ilk gün nasıl edicem napıcam diye telaşlandım çünkü çok kötüler hatta Şimdiye kadar eşim hiç beni ışık açıkken görmemiştir yani o derece

İnşallah bir an evvel ameliyat olursun ve istediğin göğüslere sahip olursun.. Yazın istediğin gibi güneşlenir ve istediğin kıyafetleri giyersin. Kadın olmak ne zor yahu herşey dert. Şu yer çekimi denilen şeyin bizimle alıp veremediği ne anlamıyorum erkekler ne rahat bence uyumaya çalış artık. Sabah yoksa dr katakulliye getirir seni 260cv damlayla aklını çeliverir bu uykusuzlukla

Haklısın canım 6 da kalkıcaz duş kahvaltı saat 8 de çıkcaz evden uyanailirsem tabi Yarın geldiğimde yazarım öpüldün canım

Haklısın canım 6 da kalkıcaz duş kahvaltı saat 8 de çıkcaz evden uyanailirsem tabi Yarın geldiğimde yazarım öpüldün canım
Denizz merak ediyorum dr u ikna edebildin mi yuvarlk konusunda yoksa o mu seni ikna etti ne dedi nasıl ve ne zaman olacak .. Ayyy ne sordum ama sabahtan beri bakıyorum foruma birşey yazdın mı diye.. Takipteyim

Denizz merak ediyorum dr u ikna edebildin mi yuvarlk konusunda yoksa o mu seni ikna etti ne dedi nasıl ve ne zaman olacak .. Ayyy ne sordum ama sabahtan beri bakıyorum foruma birşey yazdın mı diye.. Takipteyim

Birgün ancak bu kadar rezil geçebilirdi.. Çok mutsuzum çokkkk....

Sabah eşimle doktora gidecektik burun kıvırmayla kalktı bide basımıza meme cıktı dedı ben ses cıkarmadm puruz olmasn dıye sonra doktora gittik ankara arastırmaya doktoru beklerken hala mırıldanıyo surat asık bi şekilde öptüm sarıldım böyle yapma bende insanım patlamak istemiyorum sana dedim her neyse dr geldi görüştük dıyorkı asistanlarım yapıyo 7000 tl istersen bende ameliyata girebilirim.

Varmı böyle bişey o kadr para ödeyeceksın asistan girecek

Oradan çıktık hacettepeye giderken kahvaltı yapalm dedik oturduk bi cafeye bişeyler söyledık ben 1 ısırık almaya kalmadı mırıldanmalar basladı bende yemedım bıraktm sıgara yaktım bıraz sakınlesıyım dıye eşim rahat rahat yedi önündekileri. Yedikten sonra keyif sgarası yakacak bey efendi bana sigara ver dedi bende dayanamadm fırlattım onune cafeden cıktım baktm peşmden gelıyo sonra hacettepeye gttk zeynep hanımla daha once görüşmüştük ztn ben kararlıyım tekrar konusalm amelıyat olcuam sıze dedım oda anlattı bişeyler ama hiiiiiiiççççç tatmin edici değildi ben yuvarlak istedim o damlada ısrarcı ben 300cc diyorum o en fazla 260 diyo benım ıyıce sınırlerım zıpladı. dedimki benim gözüme güzel görünmes onemli değilmi bende yuvarlak istiyorum istemediğim için neden o kadr para verıyım dedım kadın hala lafı cevırıyo anlayacagınız anlasamadık esımde izinli günümüde hastanelerde gecırıyorum gibi laflar söyleyerek eve geldık yaklasık 1 saat once şimdi o mutfakta tv izliyor bende oturma odasnda oturuyorum

üff yaa çok kötü geçmiş günün canım yaaa. keşke ön görüşmeleri sen yapsan karar verdiğin doktorla son eşini görüştürsen. bide özeldeki doktorlara bak istersen. ya asistanların eline kalıcan yada prof istersende parayı bayılacan. özelle aynıya geliyo yani.

Canım kıyamam yahu.. İnsan ne hayaller kuruyor ama olumsuz birşeyle karşılaştığında bütün hayyaleri bitmiş gibi geliyor ama sakın vazgeçme. 7000tl çok ayrıca özelde yaptırırsın daha iyi. Ben haftaya perşembe antındağdaki eğitim ve araştırma hastanesine gidicem benim dr orada opr dr ayrıca. Genç ama çok yetenekli yar doç sınavlrına girdi.. Bi onunlada görüş hatta haftaya perşembe ben gidicem müsait olursan gel sende senin için de konuşalım ama üzülme sakın. Bu arada sigara içiyormusun,? Dr lar bu konuda sana içmemen gerektiğini söyledimi? Ben de içiyorum erkek arkadaşım da dahil kimse bilmiyor problem olursa ameliyat için ortaya çıkabilir..

kızlar ameliyattan en az 2 hafta önce sigara içmemeniz gerekiyor diye biliyorum. hem izlerin silinmesi içinde önemli
Bugün içmemeye başladım durmadan yemek yiyorum birde nişanım olacak kilo almak istemiyorum ... Kimse bilmiyor gizli gizli içiyorum 1nikotin incecik birşey sigara gibi değil ama olsun sigara sonuçta

Bugün içmemeye başladım durmadan yemek yiyorum birde nişanım olacak kilo almak istemiyorum ... Kimse bilmiyor gizli gizli içiyorum 1nikotin incecik birşey sigara gibi değil ama olsun sigara sonuçta

canım ilk bir ay böyle geçer bende 2,5 ay önce bıraktım. hala canım istiyor ama içmiyorum. ben yardımcı bişey kullanmadım. yemek yemem çok artmadı ama akşamları abur cuburu biraz abarttım bide çekirdek tabiiki :)))
2 kilo aldım şimdilik.

Keşke 2kilo alsam. Aslında narkoz korkutuyor. 2 hafta yeterli değil aslında bir yıl önceden bırakmak gerekiyor çünkü ciğerlerdeki katran 2haftada mümkün değil çıkması.. Entübe ediyorlar narkozda boğazına hortum ve senin yerine makine nefes alıp vermeni sağlıyor.. Sadece 2haftada kan oksijenleniyor ve yara iyileşimlerini sağlıyor yoksa narkozda hiçbir etkisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…