Meme Büyütme.. Hangi doktor? Hangi protez?

Keşke 2kilo alsam. Aslında narkoz korkutuyor. 2 hafta yeterli değil aslında bir yıl önceden bırakmak gerekiyor çünkü ciğerlerdeki katran 2haftada mümkün değil çıkması.. Entübe ediyorlar narkozda boğazına hortum ve senin yerine makine nefes alıp vermeni sağlıyor.. Sadece 2haftada kan oksijenleniyor ve yara iyileşimlerini sağlıyor yoksa narkozda hiçbir etkisi yok:KK43:

yok yaaa. bana hortum falan yapmadılar. direk uyudum ve uyandım okadar.

Keşke 2kilo alsam. Aslında narkoz korkutuyor. 2 hafta yeterli değil aslında bir yıl önceden bırakmak gerekiyor çünkü ciğerlerdeki katran 2haftada mümkün değil çıkması.. Entübe ediyorlar narkozda boğazına hortum ve senin yerine makine nefes alıp vermeni sağlıyor.. Sadece 2haftada kan oksijenleniyor ve yara iyileşimlerini sağlıyor yoksa narkozda hiçbir etkisi yok:KK43:
Gazellleee zaman daraldıkça şu narkoz beni korkutuyor yahuuu:. İlk defa ameliyat olucam:KK66: kaburgam kırıldı dr a gitmedim ayak parmağım kırıldı yine gitmedim ama meme olunca iş değişiyor o masaya yatarım :KK70:

Bir de benim fikirlerim çok çabuk değişiyor ondan korkuyorum şuan 300 cc den aşağı düşünmüyorum ve yuvarlak istiyorum inş yarın kararımı etkilemezler eşimde küçük yaptır diyo zaten :KK43:
Özellikle doğum yapmadıysan benım gıbı mutlaka kucuk yaptır kuzum dogumdan sınra sarkmalar olusabılıyor ve catlaklarr büyük cclerde

Kizlar narkoz olayi anestezi uzmanina bagli,tam dozunu yaparsa sorun olmuyor,biraz fazla olursa kusma zor uyanma falan oluyor,bu konuda o doktorda cok onemli.Ben ilk ameliyatimda doktordan cok,anestezi uzmanini arastirdim ve onunla konustum.Cok korkuyordum,allaha sukur uykudan uyanir gibi uyandim,ama bakalim ikincisinde oyle olmayabilir

yok yaaa. bana hortum falan yapmadılar. direk uyudum ve uyandım okadar.
Canım bhrknn çoooook haklı, ben sağlık meslekte çalışıyorum, anestezi sınıfında da derse giriyorum. Laringoskop diye bi alet vardı odada , bu ne dedim atnı çekice benziyor .hocam, ağzınızı açıp dişlerinizi kırmadan solukborunuzu açmamıza ve bunun içinden nefes almanızı sağlayacak hortumu sokuyoruz, tabi ses tellerinizi de koparmamız gerekiyor dedi.ben de ANNEEEEEEEE dedim.:KK66: her ameliyatta var bu durum.

Gazellleee zaman daraldıkça şu narkoz beni korkutuyor yahuuu:. İlk defa ameliyat olucam:KK66: kaburgam kırıldı dr a gitmedim ayak parmağım kırıldı yine gitmedim ama meme olunca iş değişiyor o masaya yatarım :KK70:
Canım ben bu yüzden çatır çatır doğurdum, anestezi korkumdan dolayı.ama naapcaz başka çare yok.

Canım ben bu yüzden çatır çatır doğurdum, anestezi korkumdan dolayı.ama naapcaz başka çare yok.
Anaammm iyice stres oldum şimdiii :KK70: bugün dr meme ultrasonunu orada halledebilirsin ama kan tahlillerini anestezi uzmanı kabul etmez burada olman gerekiyor dedi.. Bence nikotin değil de korktukları uyuşturucu tarzı maddeler diye düşünüyorum. Sigar tiryakisi birsürü tanıdığım ne ameliyatlar oldular sorunsuz. Ama diğer madde bağımlılarına narkoz işlemiyor diye biliyorum bende beden eğitimi mezunu olduğum için bu konularda az da olsa bilgim var.. Umarım sorunsuz bir ameliyat süreci olur. Erkek arkadaşım seruma koyuyorlar hiç te öyle ağıza birşey sokulmuyor diyor ama anestezi altında nereden bilecek???

Kizlar narkoz olayi anestezi uzmanina bagli,tam dozunu yaparsa sorun olmuyor,biraz fazla olursa kusma zor uyanma falan oluyor,bu konuda o doktorda cok onemli.Ben ilk ameliyatimda doktordan cok,anestezi uzmanini arastirdim ve onunla konustum.Cok korkuyordum,allaha sukur uykudan uyanir gibi uyandim,ama bakalim ikincisinde oyle olmayabilir
Ben memeyi falan geçtim şimdi tek korkum narkoz :KK70: ya uyanamazsam ?? Bende muayeneye gidince herşeyden önce narkoz korkumu anlatıcam ve aneztezi uzmanıyla konuşmayı isteyeceğim :) zaten tanıdıkmış o da umarım sorunsuz geçer cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Ben memeyi falan geçtim şimdi tek korkum narkoz :KK70: ya uyanamazsam ?? Bende muayeneye gidince herşeyden önce narkoz korkumu anlatıcam ve aneztezi uzmanıyla konuşmayı isteyeceğim :) zaten tanıdıkmış o da umarım sorunsuz geçer cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Bende oyleydim memeyi deil hep narkozu konusuyordum.Korkumda ayniydi ya uyanamazsam diye,masaya yattim aglamaya basladim,uyanirken gene alamaya basladim,tepemde hemsireyi duydum.Bak gene aliyo dedi :KK70:.Oyle bir pause gibiydi o narkozda ki 2 saat,kaldiim yerden devam ettim,korkma canim.Ama anestezi uzmanina herseyi dogru anlat.Ben cok narkoz vermesin diye kilomu 2 kilo az soylemistim,bide yolculuk yaparken kusuyomusun dedi.Evet cok dedim.Tamam sana bir karisim yaicaz dedi.Herhalde kusmamak icin bisey koydu mide bulantisi olmasin diye

Bende oyleydim memeyi deil hep narkozu konusuyordum.Korkumda ayniydi ya uyanamazsam diye,masaya yattim aglamaya basladim,uyanirken gene alamaya basladim,tepemde hemsireyi duydum.Bak gene aliyo dedi :KK70:.Oyle bir pause gibiydi o narkozda ki 2 saat,kaldiim yerden devam ettim,korkma canim.Ama anestezi uzmanina herseyi dogru anlat.Ben cok narkoz vermesin diye kilomu 2 kilo az soylemistim,bide yolculuk yaparken kusuyomusun dedi.Evet cok dedim.Tamam sana bir karisim yaicaz dedi.Herhalde kusmamak icin bisey koydu mide bulantisi olmasin diye
Ayy zaten o masaya yatana kdar herşey uyandığında bitmiş oluyor :) sadece ağrı ve iyileşme süreci kalıyor şu ameliyat olana kadar o masaya yatana kadar stresten gidicem ,narkoza kalmayacak sıra :KK70: bende kusuyorum diyeyim de narkozdan sonra miğdem bulanmasın yahu. Bilgilerimi doğru söylerim sadece onu derim bulantım oluyor diye :KK66:

Canım bhrknn çoooook haklı, ben sağlık meslekte çalışıyorum, anestezi sınıfında da derse giriyorum. Laringoskop diye bi alet vardı odada , bu ne dedim atnı çekice benziyor .hocam, ağzınızı açıp dişlerinizi kırmadan solukborunuzu açmamıza ve bunun içinden nefes almanızı sağlayacak hortumu sokuyoruz, tabi ses tellerinizi de koparmamız gerekiyor dedi.ben de ANNEEEEEEEE dedim.:KK66: her ameliyatta var bu durum.

Ya bana damar yolundan sakinlestirici yapiyoruz simdi dediler gerisini hatirlamiyorum. agzima falan bisey sokmadilar. Cikinca bogaz agrisi tahris falanda yasamadim cunku. Bilemedim simdi yaaa :))))
bide o bulanti icin olan karisimi banada yaptilar hemde iki defa ama kusmama engel olmadi. Bide onu takmasalardi naapardim bilmiyorum :))

Canım kıyamam yahu.. İnsan ne hayaller kuruyor ama olumsuz birşeyle karşılaştığında bütün hayyaleri bitmiş gibi geliyor ama sakın vazgeçme. 7000tl çok ayrıca özelde yaptırırsın daha iyi. Ben haftaya perşembe antındağdaki eğitim ve araştırma hastanesine gidicem benim dr orada opr dr ayrıca. Genç ama çok yetenekli yar doç sınavlrına girdi.. Bi onunlada görüş hatta haftaya perşembe ben gidicem müsait olursan gel sende senin için de konuşalım ama üzülme sakın. Bu arada sigara içiyormusun,? Dr lar bu konuda sana içmemen gerektiğini söyledimi? Ben de içiyorum erkek arkadaşım da dahil kimse bilmiyor problem olursa ameliyat için ortaya çıkabilir..

Canım beniimmmm çok saol yaa gazel bugun senin yazını görmeden önce bi dr tavsıye etti gittim görüştüm haftaya salı ameliyatım varrrrrr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım beniimmmm çok saol yaa gazel bugun senin yazını görmeden önce bi dr tavsıye etti gittim görüştüm haftaya salı ameliyatım varrrrrr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çokk sevindim içine sinmesi önemli.. İnşallah hayırlısı olur senin için sen benden önce olacaksın ameliyatı. Şu sigara işini sordun mu denizzzzz???

X