- 22 Mart 2015
- 490
- 683
Kesinlikle böyle olsun ben baktım çokkk çokk beğendimmm.. İdeal meme bence eğer objektif birşeyse bu 3D vectra bence sonuç mükemmel .. Ben bayıldım yahuuu3D vectra ile yapılan öncesi sonrası fotoğrafı eklediim. 375cc gerçekten böyle mi durucaak bi bakar mısınıııızz takip ettiğiim arkadaşlaaarr:)
Kesinlikle böyle olsun ben baktım çokkk çokk beğendimmm.. İdeal meme bence eğer objektif birşeyse bu 3D vectra bence sonuç mükemmel .. Ben bayıldım yahuuu
Bence iyileşmiş hali böyledir ilk üç ay böyle olmaz sana büyük gelebilir ama şişlerin indiğinde böyle olur.. Karar senin ama en doğal ve vücudum için en ideal memeyi zaten dr lar bizden iyi biliyor biraz da güvenmek gerekiyor diye düşünüyorum3D vectradaki gibi aynı sonuç alınıyormu ?
Ayy pardon yahu yanlış olduBence iyileşmiş hali böyledir ilk üç ay böyle olmaz sana büyük gelebilir ama şişlerin indiğinde böyle olur.. Karar senin ama en doğal ve vücudum için en ideal memeyi zaten dr lar bizden iyi biliyor biraz da güvenmek gerekiyor diye düşünüyorumama net bir sonuç mu bilemiyorumm
Ayy pardon yahu yanlış oldubende bilmiyorum ojelerime yazdım sandım
Meme diye kafayı yicem sonunda geceleri uyku girmiyor gözüme araştırmaktanOlsun cnm :)
Meme diye kafayı yicem sonunda geceleri uyku girmiyor gözüme araştırmaktansabah oluyor ben oluyorum :) zaman daraldıkça heyecan artıyor
Ayy çok sevindimm senin adına ne heyecanlısındır. Benşm muayene haftaya perşembe şimdiden uyku tutmutor ya beni .. Senin gibi son gecem olsa ben naparım bilmemAynen senmi benmi. Sabah hacettepeye gidicez eşimle adam uyuyo beni uyku tutmadı saatleri sayıyorum artk
Ayy çok sevindimm senin adına ne heyecanlısındır. Benşm muayene haftaya perşembe şimdiden uyku tutmutor ya beni .. Senin gibi son gecem olsa ben naparım bilmemhangi dr la görüşeceksin haldun bey mi??
Ayy çok sevindimm senin adına ne heyecanlısındır. Benşm muayene haftaya perşembe şimdiden uyku tutmutor ya beni .. Senin gibi son gecem olsa ben naparım bilmemhangi dr la görüşeceksin haldun bey mi??
Fiyat özeldekiler gibi ama orada da özel olacaksın sonuçta bu ameliyatları devlet karşılamıyor.. Donanımlı ve estetik konusunda en iyi hastanelerden biri. Bende orada olacaktım aslında plastik cerrahı arkadaşım oradaydı ama ben ameliyata karar verene kadar istanbula çıktı tayini ve onun arkadaşına ameliyat olmaya karat verdim. Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde olucam bende.. Bence cc konuşunda fikrin değişmesin 300den aşağısı zaten seni tatmin etmez gerekirse dr un eşine açıklamasını da yapar.. Bakalım yarın dr be diyecek senin için o önemli vücudına en uygun ölçüleri seçecektir.. Yarın mutlaka muayeneden sonra yaz çok merak ederim ben şimdiBir de benim fikirlerim çok çabuk değişiyor ondan korkuyorum şuan 300 cc den aşağı düşünmüyorum ve yuvarlak istiyorum inş yarın kararımı etkilemezler eşimde küçük yaptır diyo zaten
He birde orada hep damla protez kullanıldığı söyleniyor sen yuvarlak istiyorsan bunu özellikle dile getir.Fiyat özeldekiler gibi ama orada da özel olacaksın sonuçta bu ameliyatları devlet karşılamıyor.. Donanımlı ve estetik konusunda en iyi hastanelerden biri. Bende orada olacaktım aslında plastik cerrahı arkadaşım oradaydı ama ben ameliyata karar verene kadar istanbula çıktı tayini ve onun arkadaşına ameliyat olmaya karat verdim. Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde olucam bende.. Bence cc konuşunda fikrin değişmesin 300den aşağısı zaten seni tatmin etmez gerekirse dr un eşine açıklamasını da yapar.. Bakalım yarın dr be diyecek senin için o önemli vücudına en uygun ölçüleri seçecektir.. Yarın mutlaka muayeneden sonra yaz çok merak ederim ben şimdi
Fiyat özeldekiler gibi ama orada da özel olacaksın sonuçta bu ameliyatları devlet karşılamıyor.. Donanımlı ve estetik konusunda en iyi hastanelerden biri. Bende orada olacaktım aslında plastik cerrahı arkadaşım oradaydı ama ben ameliyata karar verene kadar istanbula çıktı tayini ve onun arkadaşına ameliyat olmaya karat verdim. Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde olucam bende.. Bence cc konuşunda fikrin değişmesin 300den aşağısı zaten seni tatmin etmez gerekirse dr un eşine açıklamasını da yapar.. Bakalım yarın dr be diyecek senin için o önemli vücudına en uygun ölçüleri seçecektir.. Yarın mutlaka muayeneden sonra yaz çok merak ederim ben şimdi
Amannnn bıktım valla bu gögüslerden artık bir an önce yaptırmak istiyorumHe birde orada hep damla protez kullanıldığı söyleniyor sen yuvarlak istiyorsan bunu özellikle dile getir.
Yaptır yaptır vallahi bende bıktım aynaya bakmak istemiyorum birde nasipse mayıs ortası nişanım olacak nisanın en geç 20sinde ameliyat olmam gerekiyor..Amannnn bıktım valla bu gögüslerden artık bir an önce yaptırmak istiyorum
Yaptır yaptır vallahi bende bıktım aynaya bakmak istemiyorum birde nasipse mayıs ortası nişanım olacak nisanın en geç 20sinde ameliyat olmam gerekiyor..
Bu hacettepedekiler neden damladan vazgeçemiyor anlamıyorum bak sana da damla demişler.. Kas altı mı olacak peki?? Meme dokun nasıl ?? Üstü boşsa eğer dekolte kısmın yani damlayı düşünme derim..
Yazın tatilde bikini giyindiğimde dolu dolu olsunlar istiyorummmmmmmYaptır yaptır vallahi bende bıktım aynaya bakmak istemiyorum birde nasipse mayıs ortası nişanım olacak nisanın en geç 20sinde ameliyat olmam gerekiyor..
Bu hacettepedekiler neden damladan vazgeçemiyor anlamıyorum bak sana da damla demişler.. Kas altı mı olacak peki?? Meme dokun nasıl ?? Üstü boşsa eğer dekolte kısmın yani damlayı düşünme derim..
Hem kas altı hem damla 260cc istediğin gibi olmayabilir. Zaten yuvarlakları kas altı koyunca damlaya bemziyor şekli. Üst kısmın zayıfsa ks altı yuvarlak 300 hatta 325cc süper durur. Burada 325cc yaptıranların çol doğal duruyor hiç de büyük değil.. Bikini giydiğinde dolmasını istiyorsan yarın dr a belirt mutlakaYazın tatilde bikini giyindiğimde dolu dolu olsunlar istiyorummmmmmm
Hem kas altı hem damla 260cc istediğin gibi olmayabilir. Zaten yuvarlakları kas altı koyunca damlaya bemziyor şekli. Üst kısmın zayıfsa ks altı yuvarlak 300 hatta 325cc süper durur. Burada 325cc yaptıranların çol doğal duruyor hiç de büyük değil.. Bikini giydiğinde dolmasını istiyorsan yarın dr a belirt mutlaka
Hem kas altı hem damla 260cc istediğin gibi olmayabilir. Zaten yuvarlakları kas altı koyunca damlaya bemziyor şekli. Üst kısmın zayıfsa ks altı yuvarlak 300 hatta 325cc süper durur. Burada 325cc yaptıranların çol doğal duruyor hiç de büyük değil.. Bikini giydiğinde dolmasını istiyorsan yarın dr a belirt mutlaka