- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
İnş cnm :) evet cnm kısa zamana vermesi gerçekten çok güzel hemen olup bitsin istiyoruz bayanlar olarak işimize geliyor[/QUO
Bak burda bile sigara içiyorcanım hayırlı olsunnnnnn
aynennnn ole ben ameliyattan sonraki ağrıdan fln hiç korkmuyorum ama bayılmaktan ve kusmaktan (afedersin ) korkuyorum
canım sen nerede ameliyat olacaktın yahu balık hafızalı oldum iyiceEveet bende de o heycan korku ve stres varyani acısı sızısı değil de ya istediğim gibi olmazsa diye korkuyorum. Bide ben sabırsızım biraz. Hemen doğallaşsın güzel gözüksün isticem kesin:))
Canıım ben Ankarada olucam artplast estetik Orhan Murat Özdemir:)) 375cc yuvarlak pürüzsüz silikon kas altı, meme altı kesisi:)canım sen nerede ameliyat olacaktın yahu balık hafızalı oldum iyiceinşallah güzel olacak herşey, aynı gün kavuşcaz istediğimiz memelere
Canım benim bir tek aklıma pürüzsüz kullanması takıldı.genelde kapsül oluşumuna karşı pürüzlü tercih ediyorlar.gerçi bazıları da ilgisi yok diyor ama murat bey bu konuda birşey dedimi?Canıım ben Ankarada olucam artplast estetik Orhan Murat Özdemir:)) 375cc yuvarlak pürüzsüz silikon kas altı, meme altı kesisi:)
Oo iyimiş 375cc high profil mi??Canıım ben Ankarada olucam artplast estetik Orhan Murat Özdemir:)) 375cc yuvarlak pürüzsüz silikon kas altı, meme altı kesisi:)
Bende aynısını sordum kendisine, öyle birşey olduğu söyleniyordu ama olmadığı ispatlandı dedi. Pürüzsüz tercih etmesinin sebebi de dalgalanma riskinin daha az olması ve ameliyat izinin daha küçük olmasıymış. Pürüzlü silikonda daha büyük bi kesi açılması gerekiyomuş.. Bakalım güvendim doktora:) inşallah bi sorun çıkmaz ilerde...Canım benim bir tek aklıma pürüzsüz kullanması takıldı.genelde kapsül oluşumuna karşı pürüzlü tercih ediyorlar.gerçi bazıları da ilgisi yok diyor ama murat bey bu konuda birşey dedimi?
high profil onu yazmayı unutmuşum:)) 75c beden olucakmışım ameliyat sonrasında. Şuan 75a'yı bile dolduramıyorum:)Oo iyimiş 375cc high profil mi??
Benim tek kafamı karıştıran şey de koheziv jel 2 kullanıyo sanırım. 1 veya 2 kullanıyorum dedi. Ameliyattan önce 1 olması için ısrar edicem tekrar. 1 daha yumuşak oluyo diye okumuştum. Size ne takıldıı acaba 1 mi 2 mii??Bende aynısını sordum kendisine, öyle birşey olduğu söyleniyordu ama olmadığı ispatlandı dedi. Pürüzsüz tercih etmesinin sebebi de dalgalanma riskinin daha az olması ve ameliyat izinin daha küçük olmasıymış. Pürüzlü silikonda daha büyük bi kesi açılması gerekiyomuş.. Bakalım güvendim doktora:) inşallah bi sorun çıkmaz ilerde...
Seninkiler bomba gibi olacak desene wuhuuuuEveet
high profil onu yazmayı unutmuşum:)) 75c beden olucakmışım ameliyat sonrasında. Şuan 75a'yı bile dolduramıyorum:)
İnşallah canım.murat bey çok titiz ve iyi bir doktor.ferruh bey de kas altı olunca kapsül riski çok az.pek rastladığımız bir şey değil demişti:)Bende aynısını sordum kendisine, öyle birşey olduğu söyleniyordu ama olmadığı ispatlandı dedi. Pürüzsüz tercih etmesinin sebebi de dalgalanma riskinin daha az olması ve ameliyat izinin daha küçük olmasıymış. Pürüzlü silikonda daha büyük bi kesi açılması gerekiyomuş.. Bakalım güvendim doktora:) inşallah bi sorun çıkmaz ilerde...
Aaay aslında çok büyük olmasını istemiyorum benn:) vucudumla uyumlu olurlar inşallahhSeninkiler bomba gibi olacak desene wuhuuuu
Benimki 1 canım.ama pürüzsüzler daha yumuşak oluyor diye biliyorum.yanlış da biliyor olabilirim.belki o yüzden 1 veya 2 demiştir.Benim tek kafamı karıştıran şey de koheziv jel 2 kullanıyo sanırım. 1 veya 2 kullanıyorum dedi. Ameliyattan önce 1 olması için ısrar edicem tekrar. 1 daha yumuşak oluyo diye okumuştum. Size ne takıldıı acaba 1 mi 2 mii??
Evet pürüzsüzler daha yumuşak. Ben pürüzsüz 1 ve pürüzlü 1 ikisini de aynı anda elledim. Ama yine de ne kadar yumuşak o kadar iyi gibi geliyo:)Benimki 1 canım.ama pürüzsüzler daha yumuşak oluyor diye biliyorum.yanlış da biliyor olabilirim.belki o yüzden 1 veya 2 demiştir.
Vücuduna uymasa zaten o cc yi konuşmazdı bile seninle. Çok narin bir kıza benziyorsun sen bence çok da güZel olacaktır eminim. İnşallh istediğin gibi olur cnmAaay aslında çok büyük olmasını istemiyorum benn:) vucudumla uyumlu olurlar inşallahh
Başka bi doktor da siz o yumuşaklık arasındaki farkı anlayamazsınız demişti. Mesela damlaya daha sert diyoruz ama damla ve yuvarlak takılmıs göğüsleri biz ellediğimizde ayırt edemezmişiz doğru mu acaba bu??Benimki 1 canım.ama pürüzsüzler daha yumuşak oluyor diye biliyorum.yanlış da biliyor olabilirim.belki o yüzden 1 veya 2 demiştir.
Çookk teşekkür ederiiim canıııımm inşallah hepimizin çok güzel sonuçları oluur:))Vücuduna uymasa zaten o cc yi konuşmazdı bile seninle. Çok narin bir kıza benziyorsun sen bence çok da güZel olacaktır eminim. İnşallh istediğin gibi olur cnm
Bilemiyorum canım ama ben hem damla,hem yuvarlağı elime aldığımda yuvarlak bariz daha yumuşak gelmişti bana.belki kas altına konulunca fark hissedilmiyordur.Başka bi doktor da siz o yumuşaklık arasındaki farkı anlayamazsınız demişti. Mesela damlaya daha sert diyoruz ama damla ve yuvarlak takılmıs göğüsleri biz ellediğimizde ayırt edemezmişiz doğru mu acaba bu??
Merhabalar bende daha yeni oldum doktorum aynı dizin gibi en fazla 285 kaldırdığını söyledi 3 gün oluyor ameliyat olduğum korseden dolayı net göremiyorum sanki küçük gibi geliyor şuan nasılsınız nasıl hissediyorsunuz ..Kas ustu kuzumbenım memeler cok buyuyemıs cok dogal duruyor 285 cc tkmıs doktorum bıraz daha buyugubu kaldırmadı vücudun cok sılıkonum dıye bagırmasını ıstemedım dedı bakalım henüz bandajlı anlayamıyorum sızlerın kaç cc