Meme Büyütme.. Hangi doktor? Hangi protez?

aynennnn ole ben ameliyattan sonraki ağrıdan fln hiç korkmuyorum ama bayılmaktan ve kusmaktan (afedersin ) korkuyorum
Eveet bende de o heycan korku ve stres var yani acısı sızısı değil de ya istediğim gibi olmazsa diye korkuyorum. Bide ben sabırsızım biraz. Hemen doğallaşsın güzel gözüksün isticem kesin:))
canım sen nerede ameliyat olacaktın yahu balık hafızalı oldum iyice inşallah güzel olacak herşey, aynı gün kavuşcaz istediğimiz memelere

Canıım ben Ankarada olucam artplast estetik Orhan Murat Özdemir:)) 375cc yuvarlak pürüzsüz silikon kas altı, meme altı kesisi:)
Canım benim bir tek aklıma pürüzsüz kullanması takıldı.genelde kapsül oluşumuna karşı pürüzlü tercih ediyorlar.gerçi bazıları da ilgisi yok diyor ama murat bey bu konuda birşey dedimi?

Canım benim bir tek aklıma pürüzsüz kullanması takıldı.genelde kapsül oluşumuna karşı pürüzlü tercih ediyorlar.gerçi bazıları da ilgisi yok diyor ama murat bey bu konuda birşey dedimi?
Bende aynısını sordum kendisine, öyle birşey olduğu söyleniyordu ama olmadığı ispatlandı dedi. Pürüzsüz tercih etmesinin sebebi de dalgalanma riskinin daha az olması ve ameliyat izinin daha küçük olmasıymış. Pürüzlü silikonda daha büyük bi kesi açılması gerekiyomuş.. Bakalım güvendim doktora:) inşallah bi sorun çıkmaz ilerde...

Benim tek kafamı karıştıran şey de koheziv jel 2 kullanıyo sanırım. 1 veya 2 kullanıyorum dedi. Ameliyattan önce 1 olması için ısrar edicem tekrar. 1 daha yumuşak oluyo diye okumuştum. Size ne takıldıı acaba 1 mi 2 mii??

İnşallah canım.murat bey çok titiz ve iyi bir doktor.ferruh bey de kas altı olunca kapsül riski çok az.pek rastladığımız bir şey değil demişti:)

Benimki 1 canım.ama pürüzsüzler daha yumuşak oluyor diye biliyorum.yanlış da biliyor olabilirim.belki o yüzden 1 veya 2 demiştir.

Benimki 1 canım.ama pürüzsüzler daha yumuşak oluyor diye biliyorum.yanlış da biliyor olabilirim.belki o yüzden 1 veya 2 demiştir.
Başka bi doktor da siz o yumuşaklık arasındaki farkı anlayamazsınız demişti. Mesela damlaya daha sert diyoruz ama damla ve yuvarlak takılmıs göğüsleri biz ellediğimizde ayırt edemezmişiz doğru mu acaba bu??

Bilemiyorum canım ama ben hem damla,hem yuvarlağı elime aldığımda yuvarlak bariz daha yumuşak gelmişti bana.belki kas altına konulunca fark hissedilmiyordur.

Merhabalar bende daha yeni oldum doktorum aynı dizin gibi en fazla 285 kaldırdığını söyledi 3 gün oluyor ameliyat olduğum korseden dolayı net göremiyorum sanki küçük gibi geliyor şuan nasılsınız nasıl hissediyorsunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…