Keşke 2kilo alsam. Aslında narkoz korkutuyor. 2 hafta yeterli değil aslında bir yıl önceden bırakmak gerekiyor çünkü ciğerlerdeki katran 2haftada mümkün değil çıkması.. Entübe ediyorlar narkozda boğazına hortum ve senin yerine makine nefes alıp vermeni sağlıyor.. Sadece 2haftada kan oksijenleniyor ve yara iyileşimlerini sağlıyor yoksa narkozda hiçbir etkisi yok
Gazellleee zaman daraldıkça şu narkoz beni korkutuyor yahuuu:. İlk defa ameliyat olucamKeşke 2kilo alsam. Aslında narkoz korkutuyor. 2 hafta yeterli değil aslında bir yıl önceden bırakmak gerekiyor çünkü ciğerlerdeki katran 2haftada mümkün değil çıkması.. Entübe ediyorlar narkozda boğazına hortum ve senin yerine makine nefes alıp vermeni sağlıyor.. Sadece 2haftada kan oksijenleniyor ve yara iyileşimlerini sağlıyor yoksa narkozda hiçbir etkisi yok
Hımmm bunu dr la konuşcamyok yaaa. bana hortum falan yapmadılar. direk uyudum ve uyandım okadar.
Hımmm bunu dr la konuşcambenim uzın süreceği için ameliyat senden daha fazla narkoz almam gerekecek.. Dikleştirmede olacak ya..
Korkunun ecele faydası yok vallhi aldım ameliyat tarihini bugünCanim hic korkma yaaa. Bende ilk kez narkoz aldim. Hic bisey anlamadim. Ama o narkozu atana kadar canim cikti. Ama kimide rahat atlatiyo. Bunyeye gore canim.
Korkunun ecele faydası yok vallhi aldım ameliyat tarihini bugün16sı muayene 20nisan da ameliyat tarihi aman allahımmmm
Artık tarih kesinleşti kıvırma payım kalmadı dr yazdı ameliyat tarihi netleşti offf artık hiç uyuyamam...Korkunun ecele faydası yok vallhi aldım ameliyat tarihini bugün16sı muayene 20nisan da ameliyat tarihi aman allahımmmm
Ayyy inşallah seninkiler gibi güzel olurhadi hayırlısı canım. inşallah istediğin gibi olur herşey.
Özellikle doğum yapmadıysan benım gıbı mutlaka kucuk yaptır kuzum dogumdan sınra sarkmalar olusabılıyor ve catlaklarr büyük cclerdeBir de benim fikirlerim çok çabuk değişiyor ondan korkuyorum şuan 300 cc den aşağı düşünmüyorum ve yuvarlak istiyorum inş yarın kararımı etkilemezler eşimde küçük yaptır diyo zaten
Canım bhrknn çoooook haklı, ben sağlık meslekte çalışıyorum, anestezi sınıfında da derse giriyorum. Laringoskop diye bi alet vardı odada , bu ne dedim atnı çekice benziyor .hocam, ağzınızı açıp dişlerinizi kırmadan solukborunuzu açmamıza ve bunun içinden nefes almanızı sağlayacak hortumu sokuyoruz, tabi ses tellerinizi de koparmamız gerekiyor dedi.ben de ANNEEEEEEEE dedim.yok yaaa. bana hortum falan yapmadılar. direk uyudum ve uyandım okadar.
Canım ben bu yüzden çatır çatır doğurdum, anestezi korkumdan dolayı.ama naapcaz başka çare yok.Gazellleee zaman daraldıkça şu narkoz beni korkutuyor yahuuu:. İlk defa ameliyat olucamkaburgam kırıldı dr a gitmedim ayak parmağım kırıldı yine gitmedim ama meme olunca iş değişiyor o masaya yatarım
Anaammm iyice stres oldum şimdiiiCanım ben bu yüzden çatır çatır doğurdum, anestezi korkumdan dolayı.ama naapcaz başka çare yok.
Ben memeyi falan geçtim şimdi tek korkum narkozKizlar narkoz olayi anestezi uzmanina bagli,tam dozunu yaparsa sorun olmuyor,biraz fazla olursa kusma zor uyanma falan oluyor,bu konuda o doktorda cok onemli.Ben ilk ameliyatimda doktordan cok,anestezi uzmanini arastirdim ve onunla konustum.Cok korkuyordum,allaha sukur uykudan uyanir gibi uyandim,ama bakalim ikincisinde oyle olmayabilir
Bende oyleydim memeyi deil hep narkozu konusuyordum.Korkumda ayniydi ya uyanamazsam diye,masaya yattim aglamaya basladim,uyanirken gene alamaya basladim,tepemde hemsireyi duydum.Bak gene aliyo dediBen memeyi falan geçtim şimdi tek korkum narkozya uyanamazsam ?? Bende muayeneye gidince herşeyden önce narkoz korkumu anlatıcam ve aneztezi uzmanıyla konuşmayı isteyeceğim :) zaten tanıdıkmış o da umarım sorunsuz geçer cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Ayy zaten o masaya yatana kdar herşey uyandığında bitmiş oluyor :) sadece ağrı ve iyileşme süreci kalıyor şu ameliyat olana kadar o masaya yatana kadar stresten gidicem ,narkoza kalmayacak sıraBende oyleydim memeyi deil hep narkozu konusuyordum.Korkumda ayniydi ya uyanamazsam diye,masaya yattim aglamaya basladim,uyanirken gene alamaya basladim,tepemde hemsireyi duydum.Bak gene aliyo dedi.Oyle bir pause gibiydi o narkozda ki 2 saat,kaldiim yerden devam ettim,korkma canim.Ama anestezi uzmanina herseyi dogru anlat.Ben cok narkoz vermesin diye kilomu 2 kilo az soylemistim,bide yolculuk yaparken kusuyomusun dedi.Evet cok dedim.Tamam sana bir karisim yaicaz dedi.Herhalde kusmamak icin bisey koydu mide bulantisi olmasin diye
Canım bhrknn çoooook haklı, ben sağlık meslekte çalışıyorum, anestezi sınıfında da derse giriyorum. Laringoskop diye bi alet vardı odada , bu ne dedim atnı çekice benziyor .hocam, ağzınızı açıp dişlerinizi kırmadan solukborunuzu açmamıza ve bunun içinden nefes almanızı sağlayacak hortumu sokuyoruz, tabi ses tellerinizi de koparmamız gerekiyor dedi.ben de ANNEEEEEEEE dedim.her ameliyatta var bu durum.
Canım kıyamam yahu.. İnsan ne hayaller kuruyor ama olumsuz birşeyle karşılaştığında bütün hayyaleri bitmiş gibi geliyor ama sakın vazgeçme. 7000tl çok ayrıca özelde yaptırırsın daha iyi. Ben haftaya perşembe antındağdaki eğitim ve araştırma hastanesine gidicem benim dr orada opr dr ayrıca. Genç ama çok yetenekli yar doç sınavlrına girdi.. Bi onunlada görüş hatta haftaya perşembe ben gidicem müsait olursan gel sende senin için de konuşalım ama üzülme sakın. Bu arada sigara içiyormusun,? Dr lar bu konuda sana içmemen gerektiğini söyledimi? Ben de içiyorum erkek arkadaşım da dahil kimse bilmiyor problem olursa ameliyat için ortaya çıkabilir..
Çokk sevindim içine sinmesi önemli.. İnşallah hayırlısı olur senin için sen benden önce olacaksın ameliyatı. Şu sigara işini sordun mu denizzzzz???Canım beniimmmm çok saol yaa gazel bugun senin yazını görmeden önce bi dr tavsıye etti gittim görüştüm haftaya salı ameliyatım varrrrrr
Çokk sevindim içine sinmesi önemli.. İnşallah hayırlısı olur senin için sen benden önce olacaksın ameliyatı. Şu sigara işini sordun mu denizzzzz???