Meme Büyütme.. Hangi doktor? Hangi protez?

Kas üstüyse bence kas altına göre daha büyük durur o yüzden cc ye takılma hiç.. Benim 16sında randevum daha olmadım.. Benim belki dikleştirmeyle birlikte olacak, kas altı dedi dr ama ben tenis antrenörüyüm o beni zorlar kas zarı altı isteyeceğim, dual plan da zor gibi benimki sıkıntılı canım sen ne güzel atlattın, şu karar verme aşması en kötüsü zaten.. Benim bu aralar kafam allak bullak anlayacağın..
Evet canım eger oluyorsa kesınlıkle kas ustu yaptır derım benım bu kadarla bıle hareket etmem cok zor kas altını dusunemıyorun

Bır de amelıyatı yaklasanlara bır onerım var. Ben sedasyonla amlyta gırdım genel anestezı yapılmasını istemediğimi soyledım ozellıkle ve oyle de oldu. Gerçekten cık rahat mıde bulantısı, bas donmesı ve boğaz Ağrıları gıbı sorunlr olmuyor

Bır de amelıyatı yaklasanlara bır onerım var. Ben sedasyonla amlyta gırdım genel anestezı yapılmasını istemediğimi soyledım ozellıkle ve oyle de oldu. Gerçekten cık rahat mıde bulantısı, bas donmesı ve boğaz Ağrıları gıbı sorunlr olmuyor
aa o nasl oluyo yaa uyanıkmıydın

Kızlarr kıpırdayamıyorum ben resmen patlıcak gibiyim odem var cok :KK43:(( sız de boyle mydmz
Çok geçmiş olsuuun ve de hayırlı olsuun:) çok normal tabii kii ilk günler biraz sıkıntılı ve sabır gerektiren bi süreç... Ama hepsi geçicekk sonucu düşün seen:) Darısı bizim başımıza inşallahhh

Sımdıden gayırlı olsun veee gecms olsun cnm cc hakkında bırsy soyledımı doktorun
375cc dedii. Ama ben büyük olcak diye çok korkuyorum. Şuan 75a'yım. Boyum 1.70, 59 kiloyum. İlk 3 ay d cup olursun sonra ödemler gidince c olur dedi doktor. D cup diyince korktum biraz. Ya hep d kalırsaa. 350 mi yapsak falan dedim. O da ameliyat sırasında 350de alıcam yanıma ama 375cc senin icin ideal dedi. Ooff butun doktorlar kücük yapmak icin ugrasır benimki niye böyle dedii:))

Yoj
375cc dedii. Ama ben büyük olcak diye çok korkuyorum. Şuan 75a'yım. Boyum 1.70, 59 kiloyum. İlk 3 ay d cup olursun sonra ödemler gidince c olur dedi doktor. D cup diyince korktum biraz. Ya hep d kalırsaa. 350 mi yapsak falan dedim. O da ameliyat sırasında 350de alıcam yanıma ama 375cc senin icin ideal dedi. Ooff butun doktorlar kücük yapmak icin ugrasır benimki niye böyle dedii:))[/QUOT
YoK ssen ıcını rahat tut ne uygun olursa onu koyar doktor mesela bana 315 bile büyük gelmıs kaldırmamıs vücudum silikonum silikonum dıye bagırır dedı :) o yuzdrn 285 koymus

Yoj
375cc dedii. Ama ben büyük olcak diye çok korkuyorum. Şuan 75a'yım. Boyum 1.70, 59 kiloyum. İlk 3 ay d cup olursun sonra ödemler gidince c olur dedi doktor. D cup diyince korktum biraz. Ya hep d kalırsaa. 350 mi yapsak falan dedim. O da ameliyat sırasında 350de alıcam yanıma ama 375cc senin icin ideal dedi. Ooff butun doktorlar kücük yapmak icin ugrasır benimki niye böyle dedii:))[/QUOT
YoK ssen ıcını rahat tut ne uygun olursa onu koyar doktor mesela bana 315 bile büyük gelmıs kaldırmamıs vücudum silikonum silikonum dıye bagırır dedı :) o yuzdrn 285 koymus

Cnm resim koymayi bilmiyorum..daha yeni sayilirim sitede...ama soyle diyeyim goren herkes bu kadar dogal olmasini beklemiyoduk dediler..arkadasim hemsire kIzmIsti bana ameliyat riskli olma diye ameliyattan bir ay sonra gordu..ssok oldu..haldun bey dogala en yakinini yapiyo..

t: 40320747, member: 669107"]Yoj[/QUOTE]
Canim bende dusunuyorum boyum ve kilom seninkiyle ayni göğüs ölçümde oyle doğalolmasini istiyorum ameliyattan sonra bilgi vverirmisin şimdiden hayirli olsun

3D vectra ile yapılan öncesi sonrası fotoğrafı eklediim. 375cc gerçekten böyle mi durucaak bi bakar mısınıııızz takip ettiğiim arkadaşlaaarr:)

X