Meme Büyütme.. Hangi doktor? Hangi protez?

Gürhan Beyle görüştün müü mutluluk2015 ?? :) benim yarın ikinci randevum varr. Başka doktorla görüşmeden ameliyat günü alsam yanlış mı yapmış olurum ki?

Canım benim de kafam resmen çorbaya dönmüştü.artık ne düşüneceğimi neye karar vereceğimi bilemez hale gelmiştim.sonra kendimi toparladım ve aklımdaki ilk doktora ve ilk yönteme(koltuk altı) karar verdim.randevumu aldım ve gittim.tabii ki görüşmeden memnun kalmasam başka alternatifler de vardı aklımda ama gösterdiği resimler çok içime sinince kararım netleşti.

Gürhan Beyle görüştün müü mutluluk2015 ?? :) benim yarın ikinci randevum varr. Başka doktorla görüşmeden ameliyat günü alsam yanlış mı yapmış olurum ki?
Canım ben görüşmedim henüz.Ama hem Ferruh hem de Gürkan beyle görüşmeyi düşünüyorum.Aklında olan başka isimler de varsa onlarla da görüş derim.zaten ilk muayene ücretsiz.hiç birşey kaybetmeyiz.yapacağın görüşmelerden sonra en doğru kararı vereceksin.doktorların akademik donanımları kadar biZe verdikleri enerji de önemli.bak bakalım hangisi daha çok içine sinecek.mesela ben Volkan beyle görüştükten sonra kimseyle görüşmek istemedim.Kararımı vermiştim yani.Ama yine de bu 2 doktorla da görüşüp bi fikir edinmek istiyorum.Olsun canım yorulan ayaklarımız olsun.fazladan 2 randevu tormaz bizi

Aay hala karar veremediimm... Artplast'ta Orhan Murat Özdemir'le görüştüm 3.doktor olarak.. 3 boyutlu göğüslerin nasıl olacagını gösteriyor süper bişeey Görüştüğüm bütün doktorlara güveniyorum ben nolucak böyle bilmiyorum Ama en yakın olduğum doktor şu an Murat Bey.. Ama fiyatlar daha yüksek Murat Bey'de... Daha önce ona ameliyat olan birisi var mı buradaa??
Gürhan Bey'den neden uzaklaştığıma gelecek olursak.. Gürhan Bey bana 275-300cc takacagını söylemişti. İlk başta normal gelmişti ama benim boyumun 1.70 kilomun 62 olduğunu düşünecek olursak benim için küçük boyutlar
Bu arada R rnp06 'in sonucunu canlı gördüüm çok yeni olmasına ragmen cok dogal duruyolaarr Atilla Bey de beni tek düşündüren şey diren takacak olması oldu onun dışında herşey süperdii 375-400 cc takabilecegini söyledi
En geç nisanda ameliyat olmam lazıım ama doktora karar veremiyorum ben

Ooo sen direnden korkuosan smdiden :) cikarirken 2 dk nefesini tutunca bsy olmuyo :) bnde korkmstm hatta amlyttan degil direnden korkmstm ama takmazsam daha cok siser fln dedi kbl ettm bnde :)

Aayy burdayıııım aslındaaa:)) buaralar kafamı kiloma taktım ona yoğunlaştım:)) spora başladım spordan gelince bayılıyorum direkk:) bilgisayarı elime alcak halim olmuyo

canım merhaba, ben de senin minik göğüslerimden şikayetçiyim :) ve radikal bir kararla operasyon tarihini önümüzdeki perşembe gününe aldım. ben doktor araştırması yapmadım çünkü estetik hastanesinde çalışıyorum bütün sonuçları canlı görüyorum 1 senedir :) ben de operasyondan sonra resimleri paylaşırım sizinle :)

Canim bizlerlede paylasirmisin hangi doktoru sectigni

Canim kararin hayirli olsun hangi hast ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…