Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayııır yok ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim Murat Beye sonra da çok güvendim işte o yuzden kararsızım ikisi arasında napcam bilmiyoruumOrhan Murat hastası var mıydı forumda?
Bence geciktirme canım.benim istediğim bir tarih vardı,2 hafta sonrası olmasına rağmen doluydu,1 gün sonrasına alabildim.arada boşluklar vardı belki ama onlar da bana uygun değildi.20 nisanda annem gelicekk. Ameliyat gününü kaç gün öncesinden almam gerekiyoor. 21 nisana falan ameliyat günü almam lazııım
Aaaa o zaman hemen yarın almam lazım benim ameliyat günüü. Galiba Orhan Murat Özdemire olucam ameliyattBence geciktirme canım.benim istediğim bir tarih vardı,2 hafta sonrası olmasına rağmen doluydu,1 gün sonrasına alabildim.arada boşluklar vardı belki ama onlar da bana uygun değildi.
Hayırlısı olsun canım.eğer istediğin belli bir tarih varsa,doktoruna da karar verdiysen riske atma bence de.biran önce al:)Aaaa o zaman hemen yarın almam lazım benim ameliyat günüü. Galiba Orhan Murat Özdemire olucam ameliyatt
Çok geçmiş olsun canım.umarım fazla ağrın yoktur.kaç cc takıldı?Kızlr ben cıktımm amelıyattan 11.30 da girdim 2 ye dogru yatagımdaydım
Gecmis olsun canim,biraz iyi olunca anlatirsinKızlr ben cıktımm amelıyattan 11.30 da girdim 2 ye dogru yatagımdaydım
Geçmiş olsun mu desek yoksa yeni memelerine hayırlı olsun mu desek? İkisini de diyelim vallahi yeni ameliyat olanları gördükçe burda heyecanlanıyorum sanki kendim olmuş gibi öerak ediyorum inşallah iyileşme sürecin kısa olur canım.. Hayırlısı olsun tekrar darısı başımızaKızlr ben cıktımm amelıyattan 11.30 da girdim 2 ye dogru yatagımdaydım
Geçmiş olsun cnm, nasılsın? Resim attın mı?Kızlr ben cıktımm amelıyattan 11.30 da girdim 2 ye dogru yatagımdaydım
Amin canım sagool. Yalnız ılk gece zor gectı gercektenGeçmiş olsun mu desek yoksa yeni memelerine hayırlı olsun mu desek? İkisini de diyelim vallahi yeni ameliyat olanları gördükçe burda heyecanlanıyorum sanki kendim olmuş gibi öerak ediyorum inşallah iyileşme sürecin kısa olur canım.. Hayırlısı olsun tekrar darısı başımıza
Gecmis olsun saglikli surecler dilerim ..Kızlr ben cıktımm amelıyattan 11.30 da girdim 2 ye dogru yatagımdaydım
Umarım bir an evvel toparlanırsın cnm atlattın çok şükürrr, acı ağrı olacaktır elbet zor bir ameliyat ama Allah böyle güzel şeyler için o masaya yatmayı nasip etsin ...Amin canım sagool. Yalnız ılk gece zor gectı gercekten
Amin robot gıbıyım hareket etmedıkcesorun yok ama kıpırdayınca berbat agrı yapıyorUmarım bir an evvel toparlanırsın cnm atlattın çok şükürrr, acı ağrı olacaktır elbet zor bir ameliyat ama Allah böyle güzel şeyler için o masaya yatmayı nasip etsin ...
Kas altımıydı canım.. İki üç gün dikkat et kendine, zorlama çok fazla. Herşey çok güzel olacak o ağrılrına değecek bir memen var sonuçtaAmin robot gıbıyım hareket etmedıkcesorun yok ama kıpırdayınca berbat agrı yapıyor
Kas ustu kuzum benım memeler cok buyuyemıs cok dogal duruyor 285 cc tkmıs doktorum bıraz daha buyugubu kaldırmadı vücudun cok sılıkonum dıye bagırmasını ıstemedım dedı bakalım henüz bandajlı anlayamıyorum sızlerın kaç ccKas altımıydı canım.. İki üç gün dikkat et kendine, zorlama çok fazla. Herşey çok güzel olacak o ağrılrına değecek bir memen var sonuçta
neden kas üstü dokun mu vardı ? bnm 325 kas altıydıKas ustu kuzum benım memeler cok buyuyemıs cok dogal duruyor 285 cc tkmıs doktorum bıraz daha buyugubu kaldırmadı vücudun cok sılıkonum dıye bagırmasını ıstemedım dedı bakalım henüz bandajlı anlayamıyorum sızlerın kaç cc
Kas üstüyse bence kas altına göre daha büyük durur o yüzden cc ye takılma hiç.. Benim 16sında randevum daha olmadım.. Benim belki dikleştirmeyle birlikte olacak, kas altı dedi dr ama ben tenis antrenörüyüm o beni zorlar kas zarı altı isteyeceğim, dual plan da zor gibi benimki sıkıntılı canım sen ne güzel atlattın, şu karar verme aşması en kötüsü zaten.. Benim bu aralar kafam allak bullak anlayacağın..Kas ustu kuzum benım memeler cok buyuyemıs cok dogal duruyor 285 cc tkmıs doktorum bıraz daha buyugubu kaldırmadı vücudun cok sılıkonum dıye bagırmasını ıstemedım dedı bakalım henüz bandajlı anlayamıyorum sızlerın kaç cc
Evet benım dokumun yeterlı oldugunu soyledı doktor o yuzden 315 cc nin bıle abartı durdugunu soyledı bendeneden kas üstü dokun mu vardı ? bnm 325 kas altıydı