Meme Büyütme.. Hangi doktor? Hangi protez?

20 nisanda annem gelicekk. Ameliyat gününü kaç gün öncesinden almam gerekiyoor. 21 nisana falan ameliyat günü almam lazııım:KK64:

20 nisanda annem gelicekk. Ameliyat gününü kaç gün öncesinden almam gerekiyoor. 21 nisana falan ameliyat günü almam lazııım:KK64:
Bence geciktirme canım.benim istediğim bir tarih vardı,2 hafta sonrası olmasına rağmen doluydu,1 gün sonrasına alabildim.arada boşluklar vardı belki ama onlar da bana uygun değildi.

Bence geciktirme canım.benim istediğim bir tarih vardı,2 hafta sonrası olmasına rağmen doluydu,1 gün sonrasına alabildim.arada boşluklar vardı belki ama onlar da bana uygun değildi.
Aaaa o zaman hemen yarın almam lazım benim ameliyat günüü. Galiba Orhan Murat Özdemire olucam ameliyatt

Kızlr ben cıktımm amelıyattan 11.30 da girdim 2 ye dogru yatagımdaydım
Geçmiş olsun mu desek yoksa yeni memelerine hayırlı olsun mu desek? İkisini de diyelim vallahi yeni ameliyat olanları gördükçe burda heyecanlanıyorum sanki kendim olmuş gibi öerak ediyorum :KK70: inşallah iyileşme sürecin kısa olur canım.. Hayırlısı olsun tekrar darısı başımıza:KK68:

Geçmiş olsun mu desek yoksa yeni memelerine hayırlı olsun mu desek? İkisini de diyelim vallahi yeni ameliyat olanları gördükçe burda heyecanlanıyorum sanki kendim olmuş gibi öerak ediyorum :KK70: inşallah iyileşme sürecin kısa olur canım.. Hayırlısı olsun tekrar darısı başımıza:KK68:
Amin canım sagool. Yalnız ılk gece zor gectı gercekten

Kas altımıydı canım.. İki üç gün dikkat et kendine, zorlama çok fazla. Herşey çok güzel olacak o ağrılrına değecek bir memen var sonuçta :KK66:
Kas ustu kuzum :KK43: benım memeler cok buyuyemıs cok dogal duruyor 285 cc tkmıs doktorum bıraz daha buyugubu kaldırmadı vücudun cok sılıkonum dıye bagırmasını ıstemedım dedı bakalım henüz bandajlı anlayamıyorum sızlerın kaç cc

Kas ustu kuzum :KK43: benım memeler cok buyuyemıs cok dogal duruyor 285 cc tkmıs doktorum bıraz daha buyugubu kaldırmadı vücudun cok sılıkonum dıye bagırmasını ıstemedım dedı bakalım henüz bandajlı anlayamıyorum sızlerın kaç cc
neden kas üstü dokun mu vardı ? bnm 325 kas altıydı

Kas üstüyse bence kas altına göre daha büyük durur o yüzden cc ye takılma hiç.. Benim 16sında randevum daha olmadım.. Benim belki dikleştirmeyle birlikte olacak, kas altı dedi dr ama ben tenis antrenörüyüm o beni zorlar kas zarı altı isteyeceğim, dual plan da zor gibi benimki sıkıntılı canım sen ne güzel atlattın, şu karar verme aşması en kötüsü zaten.. Benim bu aralar kafam allak bullak anlayacağın..

X